Şimdi Ara

(Güncel: 17.11.2019) Oneplus 3 ve 3T TAM DESTEK - OxygenOS Android9 Pie ve HavocOS v3 Android 10 geldi. Detaylar... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
8.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Guzel gozuken, ve parmak izinde, kamerada sıkıntı yasatmayan custom rom oneriniz var mi? Telefondan fonksiyonalite goturmesin istiyorum mesela miui bu konuda nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Last Beerbender kullanıcısına yanıt
    Resurrection Remix öneririm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resurrection Remix'i Türkçe yapabiliyor muyuz?
  • yusufolgun Y kullanıcısına yanıt
    evet yapabilirsiniz.

    dil bölümünde EKLE işleminden ekleyebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bi yardım edebilcek varmı
    gecen sene ithal mal imei çakılı note 5 telefonumu android 6 dan 7 ye yükselttim yükseltirken efs yedegini almadığımdan andoid 7 ye root atıp telefoncuya götürdüm 10-20 liraya imei attırdım şimdi bir kaç telefondaki soundan kurtulmak için tekrar güncüllemeyi düşünüyorum efs klosörünün yedeğini alsam güncellemeyi indiririp kurduktan sonra efsyi kopyala yapıştır yapsam herhagi bi şebeke veya sistem sorunuyla karşılaşırmıyım. birde her android 7 sürümünün farklı uzantılı güncellemeleri(yani yeni gelen güncelleme için) için o güncellemeye uygun root mu bulmum lazım yoksa adroid 7 rotu gelecek tüm güncellemeleri rootluya biliyomu yardımcı olursanız sevinirim.
  • birde bu custom rom işine biraz yabancıyım iş ortamında aktif olarak kullana bileceğim tasarımı güzel bi custom yüklemiyi denesem note 5 e direkt romu yüklesem olurmu hangi işlemleri yapmam lazım bunun için diğerinde direk olarak tek dosyayı yükleyip bitirmiştim güncelleme işlemini bunda nasıl bir yol izlemem lazım efs yediğini alıp samsung güncel romunu yükleyip üzerinemi kurmam lazım bunu ? bunları yaparken telefonu hepten kaybedermiyiz
  • Resmi sürüm Android OREO 8.0 yayınlandı.



    <<< OnePlus 3 için >>>

    OxygenOS Beta 25 Full ROM >> ANDROID OREO 8.0

    -http://oxygenos.oneplus.net.s3.amazonaws.com/OnePlus3Oxygen_16_OTA_035_all_1710131629_83503ca929ca4b82.zip



    <<< OnePlus 3T için >>>

    OxygenOS Beta 16 Full ROM >> ANDROID OREO 8.0

    -http://oxygenos.oneplus.net.s3.amazonaws.com/OnePlus3TOxygen_28_OTA_035_all_1710131617_25dd46926af44c2d.zip

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oreo güncellemesi sonrasında gerek bluetooth ve gerekse kablolu kulaklıktan ses sorunu yaşamaktayım. Arayan/aranan kişinin sesini duyuyorum, lakin sesim karşı tarafa gitmiyor.
    Ses kaydedici ile de denemeler yaptım. Bluetooth ve kablolu kulaklık takılı iken ses kaydı yalnızca cızırtıdan ibaretken, kulaklıksız sorun yaşanmamakta.
    Siz de aynı sorunu yaşıyormusunuz?
  • Dostum mükemmel paylaşım yapmışsın tebrik ederim yalnız ben şuanki 4.5.1 son sürüm twrp li supersu ile rootlu cihazıma bir türlü Viper4arise yükleyemedim.Senin dediklerinde yaptım finiş dedik ama viper4 yok kurulmamış. Acaba illa magisk ile mi rootlamak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtunc52 -- 31 Ekim 2017; 23:41:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • <<< OnePlus 3T için >>>

    OxygenOS 5.0 Full ROM >> Stabil Android OREO

    -https://drive.google.com/uc?id=1AfnQPT3-zGj85fVDH3Go3q5Ph9PzfDD4&export=download



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemmetin -- 19 Kasım 2017; 17:38:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • <<< OnePlus 3 için >>>

    OxygenOS 5.0 Full ROM >> Stabil Android 8.0 OREO

    -https://androidfilehost.com/?fid=673791459329062585

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Android OREO" için magisk ve twrp dosyalarına "op_3/3t - oreo" klasöründen ulaşabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel bir sayfa hazırlamışsınız teşekkür ederim. Benim sorum şu olacak modem firmware dosyaları ne işe yarar ben cihazımı OOS 5.0 da magiskli twrpli haliyle franco kernel r33 yükledim ve brick olmaya kadar gitti... önce boot ekranında kalıyordu sonra bir modem firmware yüklemeyi denedim twrp ile bu sefer cihaz hiç açılmadı hiç tepki vermiyordu neyseki unbrick tool ile biraz uğraşarak geri döndürdüm. Diyeceğim o ki xda daki bir kişinin yorumu ile modem firmware dosyaları ile boot ta kalan cihazımı unbrick işlemlerine gerek kalmadan kurtarayım derken hepten brick etmiştim.Bu modem-firmware dosyaları ne işe yarar hangi durumlarda kullanılır açıklarsan sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtunc52

    Mükemmel bir sayfa hazırlamışsınız teşekkür ederim. Benim sorum şu olacak modem firmware dosyaları ne işe yarar ben cihazımı OOS 5.0 da magiskli twrpli haliyle franco kernel r33 yükledim ve brick olmaya kadar gitti... önce boot ekranında kalıyordu sonra bir modem firmware yüklemeyi denedim twrp ile bu sefer cihaz hiç açılmadı hiç tepki vermiyordu neyseki unbrick tool ile biraz uğraşarak geri döndürdüm. Diyeceğim o ki xda daki bir kişinin yorumu ile modem firmware dosyaları ile boot ta kalan cihazımı unbrick işlemlerine gerek kalmadan kurtarayım derken hepten brick etmiştim.Bu modem-firmware dosyaları ne işe yarar hangi durumlarda kullanılır açıklarsan sevinirim.

    teşekkür ederim.



    modem ve firmware dosyaları custom romlardan stock roma sorunsuz dönüş yapmanı sağlar. ilgili dosyaları telefona yazıp üzerine stock rom atabilirsin böylelikle brick sorunu ile karşılaşmaşsın. ama senin yaptığın işlemde boot farklı kernel farklı ve rom farklı olmuş. farklı olabilir fakat uyumluluk esastır.



    ben cihazın ökme durumlarına karşı twrp ile sistem full yedek alıyorum. önce boot, modem vs geri yüklüyotum. sorun devam ederse full sistem yedeğini geri yüklüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Oneplus 3/3T özelleştirme" başlığıyla yeni konu açıldı.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=130086545

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler... bazı oyunlarda vulkan desteğini neden aktif edemiyoruz bu konuda bilginiz varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtunc52 -- 27 Kasım 2017; 18:44:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtunc52

    Biz bu linkleri web te neden göremiyoruz mobilde var ama web te çıkmıyor

    ben hem web hem mobil kullanıyorum. tüm linkler her iki bölümde de çalışıyor.

    tam olarak sorun nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam çok tşkler..Dün web te çıkmamıştı bugün görebildim...Harika paylaşımlar yapıyorsun tebrik ederim....Bir şey soracaktım, bizim op3t de Vulkan Desteği olması gerekiyor ama bazı oyunlarda bu cihazınız vulkan desteklemiyor diyor bu konuda bilginiz varmı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtunc52 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.



    vulkan konusunu senden duydum. biraz araştırdım.

    cihazında Vulkan desteği var mı yok mu bu program ile öğrenebiliyorsun.https://play.google.com/store/apps/details?id=de.saschawillems.vulkancapsviewer

    vulkan desteği hem işlemci (ekran kartı) hemde android sürümünde olmalıymış.



    çok iyi analiz edemedim ama op3t cihazda vulkan var diyen de var yok diyen de var. dediğim gibi android versiyonları farklı olabilir veya kullandığı romlar farklı olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bir şey sormak istiyorum, mesela özel rom yüklüyorum RR, extented vs gayet güzel ama bunların hepsinde şu sıkıntı oluyor. Tercih edilen ağ türlerinde onlarca seçenek çıkıyor, TDScdmA/wcdma/gsm vs gibi çok detaylı seçenekler var ve aynı zamanda çekim sinyali de hangisini seçsem de çok düşüyor. Halbuki stok 4.5.1 de sadece 3 seçenek vardı hiç sorun yoktu. Biz bu romlara firmware yada modem yüklesek stok 4.5.1 deki gibi ağ seçeneklerini geri getirebilirmiyiz.? Eğer bu sorunu halledebilirsem hemen Extented rom yüklücem. Ayrıca bu fw-modem i nasıl yüklemeliyiz ben daha önce 2 kez denedim cihaz hiç açılmadı sonra geri kurtarma yaptım...Cevaplarsan memnun olurum.. Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.