Şimdi Ara

169 Kişinin Katili Müteahhit SERBEST BIRAKILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan birkaç ay önce AVM parkında arabasını parkederken depremzede KADINLAR tarafından yakalanıp polise teslim edilen katili AKP yargısı serbest bırakmış

Hatay'da 6 Şubat depremlerinde yıkılan 169 kişinin hayatını kaybetmesine ve 15 kişinin yaralanmasına sebep olan Emlakbank 1'inci Etap konutları davası bugün görüldü. Dosyada "Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan tutuklu yargılanan sanık Müteahhit Mehmet Özat sağlık sorunları ve kaçma tehlikesi olmadığı gerekçesiyle ev hapsi kararıyla serbest bırakıldı.

169 Kişinin Katili Müteahhit SERBEST BIRAKILDIbirgun.net
    6 Şubat'ta 169 kişinin öldüğü apartmanın müteahhidi Mehmet Özat serbest bırakıldı
    https://www.birgun.net/haber/6-subat-ta-169-kisinin-oldugu-apartmanin-muteahhidi-mehmet-ozat-serbest-birakildi-579883

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçma sapan gene olayı AKP yargısına getirmeye çalışmışınız Trollük yapacaksınız diye.

Adam 84 yaşında tuvalete bile gidemiyor diye mahkeme kaçma şüpheside yok zaten diyerek EV HAPSİ VERMİŞ. Tahliye veya suçsuz bulunmna yok bu mahkeme en az 3-4 yıl daha sürer zaten bu adam mahkeme sonucunu bile göremez.

İddia ettiği gibi asıl mutahit N.M mi değil mi ona bakacak mahkeme artk.

• 330 kişinin ölümünden sorumlu olan bu kişiye ev yapma iznini kim verdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 28 Kasım 2024; 23:19:11 >
  • Saçma sapan gene olayı AKP yargısına getirmeye çalışmışınız Trollük yapacaksınız diye.

Adam 84 yaşında tuvalete bile gidemiyor diye mahkeme kaçma şüpheside yok zaten diyerek EV HAPSİ VERMİŞ. Tahliye veya suçsuz bulunmna yok bu mahkeme en az 3-4 yıl daha sürer zaten bu adam mahkeme sonucunu bile göremez.

İddia ettiği gibi asıl mutahit N.M mi değil mi ona bakacak mahkeme artk.

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

cehape

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

İşi bu. Tam bir oktroll. Kimbilir kaç para alıyor oktroll merkezinden...

• Kızıyoruz ama bu müteahhit gibi binlercesi vardır. Çoğu ne yaptığının farkında değildir, cahildir, bilinçsizdir, kadercidir. Kimisi dostumuz, arkadaşımız, akrabamızdır.
    17 ağustos depremi sırasında, oturduğumuz binayı yapan müteahhit de yan komşumuzdu. Deprem anında müteahhit, biz ne yaşadıysak o da aynısını yaşadı. Bu adamın yaptığı bina yıkılsa katil, kansız, hırsız diyeceğiz ama adam muhtemelen babasından ustasından ne gördüyse, nasıl öğrendiyse öyle yapıyor. Sürekli ve her yerde deprem olmadığı için ortaya çıkmıyor.
    Burada siyasi değil sistem ve denetim sorunu vardır. Depremde yıkılan bu binaların yapıldığı dönemin iktidarı ya da belediyesi hangi partiden olursa olsun, fatura aşağı yukarı aynı olacaktı. Her konuyu siyaset ekseninde tartışmanın faydası yok.
    Hasta terörist bile sağlık sorunlarına göre tahliye edilebiliyor.

• Yargı düzgün olsa bile hayatları geri getirmiyor.

Kentsel dönüşüm, yatay mimari neredeler? 5 katlıları yıkıp 7 katlı bina yapıyorlar, bazılarının kirişleri bile yok, perde beton hiç yok ama isimleri güvenli konut. Gördük... güvenliği. O kadar vergi yönetmeliğe bir beton sınıfı yazmak için miydi?

Maraş depreminden anlaşılıyor ki, 25 senedir deprem vergisi ödüyoruz, projeleri bile kontrol etmemişler.

Akp nin yargısı mı var Özkan? Bu bir itiraf mı? Trol merkezi başkanından fena fırça yiyeceksin.....

• volkman kullanıcısına yanıt

Sizin SIĞ muhalefet anlayışınızı anlatıyorum orada. Her olaya koşun AKP yargısı yaygarası yapıyorsunuz ya. 90 milyonluk ülkede sokakta bir kavga olsa yargıya bağlıyorsunuz.

Milletin işi gücü yok böyle şeylerle uğraşacak.

Siz ne sanıyorsunuz Erdoğan size göre Sarayda otururken içkisini yudumlayıp kedisini severken Hatay'da bir mütahit vardı 84 yaşında şunu bırakın gitsin diyor flan mı ? O seviyede değilsiniz dimi ?

BİLMEDEN CAHİL CAHİL konuşuyorsunuz ne yazık ki. En azılı terorist bile olsa katil bile olsa bunayan aşırı yaşlanan elden ayaktan düşen felç geçiren veya kendi ihtiyaçlarını gideremeyen insanları hapse atmıyorlar. Hapiste olanlarada EV HAPSİ veriliyor olay bu. Buradan ucuz siyaset devşirmeye çalışıp koşun AKP yargısı şunu yapmış demeye çalışan sizsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Kasım 2024; 19:15:37 >
  • Ne desem az

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

169 Kişinin Katili Müteahhit SERBEST BIRAKILDI Lafı gediğine koymuşsun.

• Bizim buralarda Sercan abi vardı, adam aktar işletiyordu. Bir ara göremedim hep gittiğim kebapçıya sordum bana dedi ki

Sercan abi bina dikiyormuş sonra başka müteahite paslamış ve yıllar sonra işte o depremde çökünce keserin sapı hepsine dönmüş.

Şimdi içeride yatıyor adam, aktarı karısı devam ediyordu, ileride ne olacak bakalım.

• Devletimin ve polisimin yanındayım. Dövlet bir karar verdiyse dogrudur o iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 29 Kasım 2024; 20:14:2 >
  • Her depremde başlıca bir iki günah keçisi seçilir ceza alır.99
    depreminde en çok cezayı alan Veli Göçer bile 7.5 yıl ceza yatmıştı.Sonra mütehaatlik yapmaya devam etmişti.Ne bekliyorsunuz ki burası Japonya mı Almanya mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Valla, aynen dediğin gibi sanıyoruz be Özkan. Sarayda oturup, karakovan ballı manda yoğurdu yerken (müslüman ya, içki yudumlamaz), İranlı Rezayı bırakın, rüşvetimizi ödedi, 5 li çetenin de vergi borçlarını silin, ortak olduğumuzdan, devlete bizde mi vergi verecez, AYM kararına saygı duymuyorum, uygulamıyorum.... vs. 22 yılda baya biriken var, sayfa yetmez.

Bilmediğim için cahil cahil konuşmamı affet. Senin gibi bilge bir şahıs olamadım. En azılı terörist, katil bile olsa derken..... Genel merkezden Aponun ev hapsi için ortam yaratın emri mi geldi? Halbuki Türk ordusunun generallerini, kanserden öldürene kadar hapiste tuttunuz, onlara ev hapsi vermediniz. Tedavi ettirdiğiniz bile şüpheli....

Muhalefet senin kafada olduğu için 22 yıldır iktidar olamuyor işte. Sen böyle sanmaya devam et. Böyle körlemesine saldırmaya eleştirmeye devam et. AKP'nin senin gibilere ihtiyacı var.

Not: O generaller konusundada bir ufak şey var aslında onu yapsalar onlarda yüzde 90 tahliye olacaktı ama İNATLAŞMA yüzünden olmuyordu. Dilekçe vermeleri lazım Cumhurbaşkanı af yetkisini kullanması için. Onlarda gururlarından inatlarından biz Erdoğan'a minnet etmeyiz diyerek dilekçe vermiyordu benim bildiğim bu dilekçeleri verseler tahliye olacaktılar . Sonrasında Özgür Özel ve yumuşama döneminde dilekçeye gerek olmasın doktor raporu yeterli olsun odur budur dendi tahliyeleri sağlandı. Dilekçe vermeden. Ne şiş yandı ne kebap onlar açısından.

Muhalefet iktidar olsun diye bir iddiam yok benim Özkan. Hiçbir yazımda cehaaape ikitdar olsun diye bir cümlemi gördün mü? Göremezsin, çünkü muhalefet de sizden farklı değil. Hatta bunca yıldır, sizi iktidarda tutmak için varlar.

Benim kafa yapım, şu kısa ömrümüzde rahat yaşamak, dünyadan zevk almak, çoluk çocuğumuzla mutlu olmak. Hırsızı sevindirmek, rahat yaşatmak değil. Şurada tek eğlencem de siz trollersiniz. Dün muhalefete demleniyor diyordunuz, bugün tam tersi yapılırken, devlet yönetmekten ne anlarsınız diye kıvır kıvır, fırıl fırıl fırıldıyorsun. Az önce de s-400 konusunu okuyordum. S-400 ler aktif kullanılıyor diye forumu birbirine katmışsınız sanırım ama savunma bakanınız bugün açıklama yapmış. Senin bilge yorumlarını aradı gözlerim. Nedense oraya uğramamışsın. Nasıl fırıldayacağını mı planlıyorsun?

O bahsettiğin generallerden, ev hapsi istemiyle başvuranlar oldu, ancak kabul edilmedi. Adını hatırlayamadım, ama fotoğrafı gözümün önünden gitmiyor.

Senin efendilerin ancak Apoyu çıkarırlar ev hapsine, orduya ve devlete hizmet edenler çürür hapiste. Bu kadar nefret ediyorlar Türklerden.

• Ne ev hapsi ya, gebersin çürüsün gitsin cezaevinde. Ulan adıyla bu kadar zıt bir parti olamaz. Güya Adalet ve Kalkınma Partisi. 169 kişi öldü be yuh!

• Hapisteki adam müteahhit değilki. Müteahhit önceden ölmüş. Bu adam müşteri bulmuş bir nevi emlakçı gibi gözüküyor. Şantiye şefi anladığım kadarıyla uzaktan parayla imza atıp geçiştirmiş, diğer bloklar sağlam kalmış bu yıkılmış. Suçlu imza atan şef gibi duruyor. Proje sağlamdır ,geriye imzasını satan mühendis, malzemeden çalma riski olan müteahhit veya üşengeç olma riski olan ustalardan birisi kalıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.