Şimdi Ara

1600cc'ye kadar alınabilinecek araçlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçenlerde aklıma takılan bir şey oldu yazmak için ancak fırsat bulabiliyorum. Bu H sınıfı ehliyeti olupta vergi indirimlerinden falan yararlanmak isteyen arkadaşlarla daha yakından alakalı ama en azından forumda bu konuyla ilgili bilgisi benden çok daha fazla olanlar vardır.

    -ilgili belirtildiği üzere engelli ehliyetiyle birlikte araç alırken inden yararlanmak isteyen arkadaşlar sıfır km araçlarda otomobiller için 1600cc, minibüsler için 2500cc gibi bi sınırlandırmayla karşı karşıya kalıyorlar. ancak ikinci el aaraç alımında böle bir sınırlama olmuyor pek.

    şimdi benim sorum engelli bir vatandaş ekonomik durumu(ki zaten hepsinin durumu çok çok iyi olmuyor) sıfır km bir aracı vergi indiriminden yararlanarak almak istese 1600cc ye kadar tercih edeceği benzinli ve dizel otomobillerinmarka ve modelleri, fiyat performans oranları nedir? kısacası bu sınırlamalar içerisinde hangi araçalrı alabilirler ki ekonomik olması sanırım o araçların en önemli özelliği olsa gerek

    bir de anırım otomatik vitesli bile olsa araca illaki bi parça taktırması gerekiyormuş(mesela benim problemim sağ elimde ama normal aracı bile kullanabiliyorum) araç otomatik vitesli olsa bile tertibat kullanması gerekiyormuş eğer tertibat kullanılmazsa araç vergi indirimlerinden yararlanamıyormuş.

    bo konuda bilgileri olan arkadaşlar tam manada aydınlatıcı somut bilgiler verebilirlerse sevinirim.







  • arkadaşlar hiç mi bilniz yok bu konuda yardımcı olabilecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.