Şimdi Ara

16000 ile kısa vadeli nasıl para kazanılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde 16000 tl para var. Çok bi meblağ değil, 3-4 ay içinde kısa süreli bir işde kullanıp nasıl arttırabilirim? Fikri olan var mı?
    Kripto para, borsa, forex vs gibi şeyler söylemeyin, tamamen keriz silkemele yöntemi, ben daha çok satıcı alıcı ve ikisinin arasındaki talepi yönetmeyi iyi yaparım gibi düşünüyorum.
    Tanıdığım bir iki işletme var onlar üzerinden fatura kesebilirim. Ve tek bir urunden bir kerede çok alarak hızlı bir şekilde eriterek para kazanabilirim diye düşünüyorum ama ne olur onu bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Piyasa hareketliyse al-sat işinden herzaman para kazanabilirsin. Alıp sattığın şeyi anlaman ve pazarlayabilmen yeterli. Bunun ne olabileceğini en iyi sen bilirsin.

    Mesela kendimden örnek vereyim. Ben bunu emlak üzerinden yapıyorum. Arsa alır satarım, dükkan alır satarım, daire alır satarım, yarıda kalmış uyguna satılığa çıkarılmış inşaatı alır tamamlar satarım. Gibi gibi. Anladığım iş çünkü. Hertürlü de pazarlarım. Beklemek sorun değil tüm paramı bağlamam.

    Fakat otomobil al sat işini yapamam mesela. Çünkü otomobillerden pek anlamam. Bu işi yapan iyi para kazanan arkadaşlarım var memlekette. Ama ben yapmam. Kazıklanma ihtimalim yüksek çünkü

    Paranın yettiği kadar bişeyler alıp satabilirsin sende. Dediğim gibi önemli olan alıp sattığın şeyi iyi bilmek ve bunu pazarlayabilmek.

    Al-sat işinde ne kadar çok sermayen olursa o kadar çok kar edersin başka yolu yok. Ve mucize de bekleme. O mucizeler çok nadir denk gelir onda da yüklü paran olması lazım. Hemde baya baya yüklü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Altın al en sağlam yatırım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.