Bildirim
1600 mhz ve 1333 mhz aynı anda çalışırmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: FinitoKaLyante
meraba arkadaşlar kasamda 4 gb kingston tek modül 1333 ram var.. elimde birde 1600 mhz 4 gb kingston tek modül ram var .. anakartım 1600mhz yi oc olarak çalıştırıyor . takmadan önce sizlere bi sorayım dedim taksam bi sorun yaratırmı?
Ramlar dual çalışmaz..
1333+1600 MHZ takılı olan bir sistemde ram hızları 1333MHZ olarak çalışır. Soru yaratabilir.._____________________________ -
eskiden 1600mhz 4gb - 4gb şeklindeydi corsairdi mavi ekran veriyordu şimdi kingston 1333 aldım tekide 1600 beleşten geldi :D takayım bi o zaman sorun yaratırsa çıkartırım çok saol :)) _____________________________ -
quote:
eskiden 1600mhz 4gb - 4gb şeklindeydi corsairdi mavi ekran veriyordu şimdi kingston 1333 aldım tekide 1600 beleşten geldi :D takayım bi o zaman sorun yaratırsa çıkartırım çok saol :))
1333 MHZ hızında çalışır inşallah öyle büyük sorun yaratmaz.._____________________________ -
Ben 1gb, 1gb, 2gb kullanıyorum. 1 ler 1300luk, 2 1600lık. Bi sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ekaydirma
Ama hepsi en düşük hızdan çalışıyor tek sorun bu oluyor..
_____________________________ -
quote:
bende takmış bulunmaktayım şuan bi sıkıntı yok :) ama verir diye tahmin ediyorum anakarttan dolayı 600 mhz yi oc yapıyo çünki diğer dual 1600 mhz ramde hata veriyordu_____________________________ -
quote:
quote:
bende takmış bulunmaktayım şuan bi sıkıntı yok :) ama verir diye tahmin ediyorum anakarttan dolayı 600 mhz yi oc yapıyo çünki diğer dual 1600 mhz ramde hata veriyordu
Ram hızları 1333 MHZ ayarlı olsun sorun çıkartmaz diye düşünüyorum..

_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
quote:
Ama hepsi en düşük hızdan çalışıyor tek sorun bu oluyor..
Benim için bi sorun degil, arkadaş bunu sorun sayarsa bilemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende 3 tane 2 gblik 1600 mhz kingston 1 tanede 2 gblik 1333 mhz ram var. aynı anda nasıl kullanırım 6 tane ram slotum var. _____________________________ -
Bende 1333 mhz ram takılı 4 gb şimdi aynı marka ram var 4 gb ama 1600 mhz aynı anda çalışır mı acaba ikisinin de 1333 mhzde çalışması sorun değil sadece çalıştırsa yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler