Şimdi Ara

16 Yaşındaki Kızın Böyle Fotoğraf Paylaşması Suç Olmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
16.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-06D4C1909

    Üç yaşındaki kızla beraber olur musun ahlak uydurmaysa?

    Harbiden ağır sıçmış. Eğer ahlakı uydurma bir şey olarak görüyorsa bu mantıkla pedofili de meşru çıkarıyor otomatikman.

  • awk sapığı aklına 3 yaşındaki cocukla birliktelik mi geldi bu mesajda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CockroachHunteR kullanıcısına yanıt

    Ee sınır koymazsan olacağı bu çünkü. Bir şeyi test etmenin en iyi yolu ekstrem vakaları argüman olarak kullanmaktır.

  • Bu nasıl 16 ? nereden baksan 20 21 gösteriyor .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaşını yaşamıyor diye düşünüyorum ve heveslenip muhtemelen pahalı mayosuyla güzel çıktığını düşündüğü fotoğrafını atmış bide bu ve bunun benzeri fotoğrafları 2 sene sonra paylaşsa yani reşit oldugunda bile yorumlar aynı olacak. Olay reşit olma değil olay insanların hiç çekinmeden inanılmaz sapıkça yorumlar yazması. Birde istediğim kadar fotoğraf göreyim 16 yaşındaki biriyle beraber olunabilir algısı kafama yerleşmez bu kadar basit olduğunu düşünmüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Televizyon, internet vb. dediğimiz bu şeyler nimet olduğu kadar doğru kullanılmazsa külfet de oluyor. Eğer belli bir yaşta gereken doğru bilgiyi aktarmazsan, orada gördüğünü rol model olarak kabul ediyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olayın çocuk gelinlerle alakası yok. Şöyleki; 16 yaşında bir kızın sevgilisi olabilir, doğru olmasada cinsel ilişki yaşayabilir vs. Ama evlilik bambaşka bir olay. İnsanlar sadece olaya cinsellik olarak baktıkları için aynı şey gibi görüyorlar ama değil. Çocuk yaşta tüm hayatını etkileyecek bir durum, çocuk yaparlarsa sorunluluk vs. Öte yandan iki reşit olmayan kişi sevgili olarak birşeyler yaşarlarsa neticede olay yaşanır biter geriye pişmanlıklar kalırsa kalır. Evlilik öyle değil, 18 yaşında gelince pişman olup ayrılsa bile siciline işlenen birşey o imza. Özellikle bu mesajım; "16 yaşında kızlar erkek arkadaşları ile cinsel ilişki yaşıyor, evliliklerine neden karşısınız" sığırları için.

  • What the f..k? Bu kızın 16 yaşında olduğunu ilk defa öğrendim lan. Bi ara Acun ile bununla ilgili haberler görmüştüm. O zamanda 15 yaşında oluyor. Saçma abi bu nasıl 16 olsun ya.

    Acil Durum Editi: Ben bu kızı Deren Talu ile karıştırdım. Acun ile adı çıkan da Deren'di. Bu fotodaki Derin'miş. Hatamı maruz görünüz. Yinede bu kızın nasıl 16 olduğuna hala şaşırıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paarthurnaax -- 3 Ağustos 2020; 22:12:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paarthurnaax kullanıcısına yanıt

    Acun denen yavşağın pedofili olduğu söylentileri zaten bir süredir var. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bu kaçıncı iddia.


    edit; acunla adı çıkan ablasıymış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 88mph -- 3 Ağustos 2020; 0:37:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 88mph

    Acun denen yavşağın pedofili olduğu söylentileri zaten bir süredir var. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bu kaçıncı iddia.


    edit; acunla adı çıkan ablasıymış.

    Zenginlere bir şey olmuyor. Kamera arkası daha beterdir.

  • 88mph 8 kullanıcısına yanıt
    Bu ünlülerin birçoğu pedofili zaten. Hatta Hollywood ünlülerininde pedofili olduğu söylenir. Türkiyede birçok ünlü uyuşturucudan da tutuklanıyordu. Yani şaşırmamak lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paarthurnaax

    Bu ünlülerin birçoğu pedofili zaten. Hatta Hollywood ünlülerininde pedofili olduğu söylenir. Türkiyede birçok ünlü uyuşturucudan da tutuklanıyordu. Yani şaşırmamak lazım.
    16 Yaşındaki Kızın Böyle Fotoğraf Paylaşması Suç Olmalı
  • Çok da şeyimdeydi kardeş la.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana ne ?

    anası mısın babası mısın, bi salın insanları artık ya

  • Senin demek istediğini anladım.

    Fakat bu forum ortamında olsun, başka bir kaynakta olsun ya da dışarıda olsun insanlar dengeyi bir türlü tutturamazlar. Bu sebeptendir ki senin demek istediğini idrak edemezler.


    Çok basit örnek vereceğim:

    Kara çarşaf giyenlere (gerici zihniyet) yakıştırması yapanlar vardır.

    Aynı şekilde dindar kesimde fazla açık giyinenlere (zinaya teşvik ediyor) diye yakıştırma yaparlar.


    Aslında cevap ikisi de doğrudur.


    1- Hiçbir dini kaynakta kadınların çarşaf giymesi söylenmez. Arapçası iyi olanlar Kuran'da ki ziynet eşyalarınızı gizleyin kısmını bizim sözde çevirmenlerin çarşaf ya da baş örtüsü olarak çevirdiğini görecektir.


    2- Kadın etek giyebilir, kadın rahat bir şeyler giyebilir. Fakat kalçamı göstereyim, göğsümü göstereyim oramı göstereyim buramı göstereyim modun da takılamaz. Gidip 17-18. yüzyıldan örnekler vermeyin. Siberpunk gibi bir çağda yaşıyoruz. Teknoloji ve bilim gelişiyor fakat insanlar geri kafalı bir hale geliyor. O yıllarda bir estetik gerçekten vardı ve endam vardı. Şimdi ilgi çekmeye çalışan bir kitle var.


    Ayrıca yukarıdaki bir arkadaşın söylediği şey dikkatimi çekti. Erkeklerin gücü 19. yüzyılda silahmış, şimdi vücut göstermek olmuş. Bu vücut çalışmak, vücut geliştirmenin ben sadece bu forumda bu kadar abartıldığını görüyorum. Garip bir kompleks var. Kendimi bodybuilding forumuna girmiş gibi hissediyorum.

    Sadede gelirsek hayır zihin çağına doğru giriyoruz. Yani beynini en iyi kullanan, zihnini ve duygularını iyi yönlendiren, soyut fikir üretebilen ve soyut fikri somut fikre dökebilenin olduğu bir çağda yaşıyoruz. Bu yüzden Elon Musk gibi "girişimciler" göze giriyor. Bu yüzden teknoloji markaları kapışıyor "Apple&Huawei"... Tabi son zamanlarda dikkat edersek Oppo, Xiamoi de gülümsüyor. Mükemmel bir patlama var.

    Yani böyle bir çağda oranı buranı göstererek ya da abartılı biçimde gizleyerek yol katedemezsin. Eğer böyle bir şey olsa elbet adın bilinir fakat altın harflerle yazılamayacağı için mezarınla beraber her şeyin gömülür. Bla bla.. fazla uzadı.





  • Beyler bakın kimse kimsenin hayatına karışamaz diye bir argüman olamaz. Ben çocuğumu böyle yetiştirmek istemem, sokakta da böyle adamlar görmek istemem. Yobaz biri değilim. Dindar veya müslüman da değilim. Fakat nasıl ki siz etrafta arap şeyhi gibi görünen her an patlamaya hazır sarıklı sakallı insanlar görmek istemiyorsanız ben de böyle insanları görmek istemiyorum.

    Ha nedeni mi? Şu yüzden, 16 yaşında bir kızın böyle fotoğraflar paylaşmasının nedeni kevaşelik ya da yavşaklık değildir. İlgi çekmektir. Bedeni ile ilgi çekmektir. Tamamen şans eseri gelişen ve anne babasına bağlı genlerden gelen bedeni ile ilgi çekmek istemesidir. Benim bir kızım olsa onun zekasıyla öne çıkmasını isterim. Kurnaz olmasını isterim. Uyanık olmasını isterim. Yetenekleriyle, öğrendikleriyle öne çıkmasını isterim. Kızımın gerçekten değerli olan şeyler yerine kendi çabası olmadan edindiği bir vücut ile öne çıkmasını istemem. Açıkçası, böyle insanları görmesini de istemem. Evet çocukçadır, basit bir mekanizmadır fakat günümüz toplumunda bu basit mekanizmaların insanları nerelere götürdüğünü de biliyoruz.

    Toplumda nedense şöyle bir algı var: masum olan her şey tehlikesizdir. Hayır efendim, değildir. İlgi çekmek masum bir eylemdir. Fakat ilgiyi nereye çektiğine göre bu işin tehlike boyutu artar ya da azalır. Bu fotoğraflar masum bir amaca hizmet ediyor fakat yaratabileceği potansiyel tehlikeleri bir düşünün. Bütün kızların bu tip paylaşımlar yapmaya başladığını düşünün. Kadınların ilgiyi sadece bedene yönelttiğini düşünün. İşte o zaman korkulan arap toplumuna dönüşürüz. Kadınlar o zaman seks kölesi olur. O zaman kadınlar yönetime katılamaz. O zaman insanlar kadınların ne demek istediğini önemsemez. Kadınlar ve kızlar, nasıl ki erkekler genel olarak vücut kıvrımlarını ya da penis boyunu öne çıkarmıyorsa, mevzubahis uzuvları da bu kadar öne çıkarmasınlar. Çıkarmasınlar ki toplum sadece ona odaklanmasın.
    Söyleyeceklerim bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İşte bu tespit gibi tespittir. 16 Yaşındaki Kızın Böyle Fotoğraf Paylaşması Suç Olmalı 

  • 16 yaşın çocuklukla açıklanamayacağını düşünüyorum. Tam olarak çocukluk sayılmaz. O yaşta neyin ne olduğu biliniyor. Cinsel karakterler oturmuş oluyor. Gidip de 8 yaşında çocukla, hatta 14 yaşındaki çocukla karşılaştıramazsın yani. 16 yaşında bir insanın tam olmasa da bilinci, kendi kararları vardır. O açıdan 16 yaşında birinin kapanması da absürt ve saçma bir durum değil.
    Bahsi geçen fotoğraflar çocuk gelin sayısını arttırmaz ve bunu normalleştirmez. Dediğin gibi, sen sorunların üstünü yasaklarla örtmeye çalışırsan daha da batırırsın. Ayrıca ben fotoğrafta bir şey görmüyorum. Mayoyla denize girebiliyorsan, şortla gezebiliyorsan bunu sosyal medyada paylaşmanın ne sakıncası var? Sokakla instagramın ne farkı var? Dediğim gibi sen bunu yasaklarım diyorsan otomatik olarak sen böyle gezemezsin de demek istiyorsun demektir ve bu hiçbir zaman sorunlara çözüm olmaz.
    Çocuk gelin sayısının en fazla olduğu bölgenin en muhafazakar bölge olan Doğu Anadolu olduğunu da biliyorsundur. Bu işler kapanmayla olsaydı en temiz yer orası olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tepki göstereceksek bunu tek cinse odaklamak doğru değil. Erkekler vücut kıvrımlarını, cinsel organlarını öne çıkarmıyor demişsin.
    İkinciden başlıyorum. Zaten kadınlar da öne çıkarmıyor? Bana memeden cinsel organ olarak bahsetme değil çünkü. Hayır oraya ilgi duymamız da onu cinsel organ yapmaz çünkü en az memeye ilgi duyan insan kadar ayağa, ayak bileğine ilgi duyan insanlar da var. Bu ayağı cinsel organ yapmaz.
    İlkinden bahsedeyim. İmkanı olan,kası olan her erkek bunu sergiliyor. Bir kişi bile görmedim ki kas yapsın da bunu sergilemesin. Kası olmayan parasını sergiliyor. Parası olmayan tipini sergiliyor. Sergilenecek şey çok. Tek pencereden bakmazsak birçok şekilde karşımıza çıktığını görebiliriz bunun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel demişsin hele de "Ahlak insan uydurmasıdır bu yüzden hep değişecek" demesine bittim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.