Şimdi Ara

16 yaşında bir gencim lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 yaşında yeni açılmış bir gencim. Kitap okurken veya boşta dururken beynimizden geçen imajinasyonları başkasına gitmemesi için nasıl durdurabiliriz ? Beynimizde ne canlandırmalıyız ve neye odaklamalıyız anlatabilir misiniz ? Bir de ara sıra dışarı kaçan düşünceleri sabitlemek ve dışarı çıkmasına engel olmak için nası bi odaklanma gerek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weaven -- 21 Mayıs 2024; 16:9:4 >

• Basligi görünce cinsellik konusu zannettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi tavsiye de verseydin gelmişken insanlık olarak :)

• Bere takarsan daha korunaklı bir düşünsel ortam kurarsın. Odaklanma sırasında gözlerinle dış dünyaya dokunuyorsan, polaroid güneş gözlüğü öneririm, 0.5 astigmat ihtiva eden gözlük camının ise bulanık düşüncelerden uzak tutacağını düşünüyorum.

• Alıntı

metni:
    16 yaşında yeni açılmış bir gencim

bu ne demek?

• Kerros kullanıcısına yanıt

Lütfen üstadım daha ciddi cevap verirsen sevinirim

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

telepatik olarak

• Weaven W kullanıcısına yanıt

Telepatik olarak cevap verdim öyleyse soruna. Gelmezse haber ver, gezegenler bozuk bu aralar, yeniden düşünürüm senin için  

lütfen ciddi cevap verirsen sevinirim

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt

Google a dopamin detoksu

Odaklanmayla detoksun ne alakası var brom :)

• Hani boşta durunca da zihnimizde görüntü oluşuyor ya aklımıza gelen insanlara gidiyor, bunu nası durdurcaz veya diğerlerine gözükmemesi için ne gibi görüntü düşünebiliriz ? Çünkü illaki bi görüntü zorunlu olarak geliyor ya , onu hangi görüntüye çevirip odaklasak gözükmez ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.