16 yaşında yeni açılmış bir gencim. Kitap okurken veya boşta dururken beynimizden geçen imajinasyonları başkasına gitmemesi için nasıl durdurabiliriz ? Beynimizde ne canlandırmalıyız ve neye odaklamalıyız anlatabilir misiniz ? Bir de ara sıra dışarı kaçan düşünceleri sabitlemek ve dışarı çıkmasına engel olmak için nası bi odaklanma gerek ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weaven -- 21 Mayıs 2024; 16:9:4 > |
16 yaşında bir gencim lütfen yardım edin
-
-
Basligi görünce cinsellik konusu zannettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi tavsiye de verseydin gelmişken insanlık olarak :)
-
Bere takarsan daha korunaklı bir düşünsel ortam kurarsın. Odaklanma sırasında gözlerinle dış dünyaya dokunuyorsan, polaroid güneş gözlüğü öneririm, 0.5 astigmat ihtiva eden gözlük camının ise bulanık düşüncelerden uzak tutacağını düşünüyorum.
-
Alıntı
metni:16 yaşında yeni açılmış bir gencim bu ne demek?
-
Lütfen üstadım daha ciddi cevap verirsen sevinirim
-
telepatik olarak
-
Telepatik olarak cevap verdim öyleyse soruna. Gelmezse haber ver, gezegenler bozuk bu aralar, yeniden düşünürüm senin için
-
lütfen ciddi cevap verirsen sevinirim
-
Google a dopamin detoksu
-
Odaklanmayla detoksun ne alakası var brom :)
-
Hani boşta durunca da zihnimizde görüntü oluşuyor ya aklımıza gelen insanlara gidiyor, bunu nası durdurcaz veya diğerlerine gözükmemesi için ne gibi görüntü düşünebiliriz ? Çünkü illaki bi görüntü zorunlu olarak geliyor ya , onu hangi görüntüye çevirip odaklasak gözükmez ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Basligi görünce cinsellik konusu zannettim.
|
Benzer içerikler
- choceur çikolata helal mi
- yüzme ne kadar sürede öğrenilir
- böbrek kaç tl
- saygısız insanlara nasıl davranmalı
- acity metro ile nasıl gidilir
- para sayma makinesi bim
- türkiye"de en çok turist çeken şehirler
- türkiye"deki en iyi teknoloji şirketleri
- prompt mühendisliği nedir
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X