Şimdi Ara

16 ve 32mbit (VDSL2) # Hakkında Herşey # (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
15.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 mbit sınırsızı 30 ytl yapsınlar başka bişey istemiyorum
  • Telekom dan hiç beklemem ama yapsa bile zaten 50ytl + sabit hat fiyatına endeksledi düşürüceğini de sanmıyorum.
  • Hangi altyapıyla verecek Türk telekom 32 mbps yi? Tellcom altyapısınımı kullanacak? O zaman inanırım.

    edit imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interm -- 18 Mayıs 2008; 17:29:19 >
  • acun cem yılmaz mahsar alanson gibileri ttnet reklamı yapıyor karşılığıunda bizlerin her ay ttnete ödeiğimiz gold müzik paralarını alıyorlar adeta sömürülüyoruz artık dur denmeli
  • Neyi döşüyorlar?
    Ne zaman döşüyorlar?
    Kim döşüyor?

    Tut şunun ucunu döşüyelim abi,hiç bişi olmaz fiber bu abi.Fiber den şaşma yazık olur Telekom a..
  • Pek inanasım gelmiyor ama umarım gelir en azından 4 kat arttırsınlar hızları
  • Duyduguma gore alt yapı calısmaları ıcın cıddı yatırım yapılmıs. Ama turk telekom bu sagı solu bellı olmaz. 2 aya kadar sıstem gelır heralde zaten 32 mbıt ılk etapta herkes almıcak 100bın adetlık port verıcekler sora sırası ıle 250bıne cıkaracaklar turkıyede mılyonlar oldugunu dusunursek 32 mbıt herkesde olursa tabı sıstem kaldırmaz. 8 12 16 dıe secenekler olucagını okudum 1 sıtede beklıcez gorıcez artık. Acunun dedıgıne gore 4.5 dk da komple programı ındırıcez
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kartalaraz

    kim geliyo...

    biz yemedik...
    yiyen varsa afiyet olsun





    ziyaaaaaaa geliyo...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bilan


    quote:

    Orjinalden alıntı: MdbK

    quote:

    Orjinalden alıntı: bilan

    Sen ömür boyu bakır kablo ile hizmet verilecek sanan zeki azınlıktansın galiba. Sana ben anlatırsam anlamaya bilirsin, malum ben o kadar bilgili değilim ama bir zahmet bir boş gününde git bir Telekom Müdürlüğüne yada Santraline, orda bir Mühendisle görüş o sana anlatır nasıl olduğu.

    Ha ama öyle kapıdan girince " Ya pardon ben bişi soracaktım, 32mbit geliyormuş ne zaman? diye sorarsan ilk gördüğün memura, anca şimdi ki bilginle evine geri dönersin.

    Bakır kabloya takılıp kaldınız. Bir günde yurdu boydan boya Fiber Optik kablo ile döşeyecek bir babayiğit varsa forumdan çıksın ortaya da hepimiz sebeblenelim. Telekom olsun Tellcom olsun, adamlar fiberoptik döşüyorlar sürekli. Telekom da grev olmasaydı şimdiye çok yol katetmişlerdi.

    Ama evinde modem kurmayı zor başaran bazı insanlar aksini idda ediyor diye 32mbit gelemez evet haklısınız, bu internet sistemini de mühendisler değil çok bilen bazı forum üyeleri kurdu Türkiye ' ye...

    Fiber Optik kablo döşemeye 6 yıl önce başlasalardı şu anda Türkiye'nin heryerinde fiber altyapı olurdu. Ama o zamanlar Telekom napıyordu? Hiçbir şey, sadece ADSL almak istiyenleri bir sıraya sokuyordu, sırası gelen ADSL kulanmaya başlıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam 128kbps'ye 60-70 YTL veriyorduk..
    O günden bu güne hala dünya'nın en pahalı internetini kullanıyoruz ve siz de bu hizmeti veren firmayı koruyabiliyorsunuz. Pes..


    İyi de senin dünyadan haberin yok herhalde. 6 yıl önce Telekom kimindi? Şimdi de fiyatlar çoğu ülkeye pahalı evet ama ne zaman bu kadar ucuz olmuştu bize göre? 2 sene önce 2mbit bağlantı ne kadardı şimdi ne kadar?

    Her zaman en iyi hizmeti istemek hakkımız ama yapılan herşeyi de kötülemeyin. Bir kesim var ki ADSL faturasını bile Telekom ödesin istiyor.





    2 sene önce Çinde ne kadar dı internet şimdi Türkiye ne kadar adamlar 1-2 mBit'den 2 senede 100 MBit e geçtiler. Şuan ister istersende inananma google'a giremiyorum. bir çok site açılmıyor. 1 Aydır internet yerde sürünüyor. Bağlantı hızım 2mBit devlet tekeli olan Türk Telekom'da 2 sene çnceki 256 KBit arar hala geldim.




  • 32 mbit zaten hayalde en azından şu anki mevcut tarifelerde biraz indirim yapsalar 10 ytl falan düşürseler o yeter bana telekom dan daha fazlasını beklemem zaten beklemekte yanlış olur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: NemesisR3

    32mb 32yıl sonra gelir

    gelmez..
  • Acun en son gördüğümde yarışma programı sunuyordu internetle falan ne işi varki bu adamın? Laf nasıl olduda "32mbit internet geliyor" a geldi? Youtube görüntüsü filan varmı o programın, bir görelim ne denmiş?
  • yavaş gelsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tniaskrad

    32 mbit zaten hayalde en azından şu anki mevcut tarifelerde biraz indirim yapsalar 10 ytl falan düşürseler o yeter bana telekom dan daha fazlasını beklemem zaten beklemekte yanlış olur



    Al benden de o kadar.29 u 19,49 u 39 yapsalar ne güzel olur.
    Olur da bu Telekom la olmaz..29 ve 49 standart ücret oldu bunlarda.Hız ve kota artışı oluyor,fiyatlar aynen devam...
  • 32 mbps gelse ne olacak.

    Bu gün ülkemizdeki server kapasiteleri zaten 1-2 mbps 'den basşlıyor. 30mbps toptan telekom fiyatı milyar aylık.

    Şimdi size soruyorum. Bu şartlar altında datacenterlar ne olacak ? 100 mbps verse de server kapasitleri zaten çok düşük kalacağından doğru düzgün bir faydası olmayacak.

    Olan hostingçilere olacak.
  • şimdi youtubedan baktım fatih terim ve milli takım futbolcularının geldiği bölüme ilk başını ve sonunu seyrettim böyle birşeyden bahsetmedi acun ne ara bahsetti bi söylesin konuyu açan arkadaş rüyasındamı görmüş yoksa?

    http://www.youtube.com/watch?v=YQ4QOC1mEqs&feature=related
  • Zor gelir biraz, yavaş gelsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hunter_one

    şimdi youtubedan baktım fatih terim ve milli takım futbolcularının geldiği bölüme ilk başını ve sonunu seyrettim böyle birşeyden bahsetmedi acun ne ara bahsetti bi söylesin konuyu açan arkadaş rüyasındamı görmüş yoksa?

    http://www.youtube.com/watch?v=YQ4QOC1mEqs&feature=related


    YouTube linklerinde reklam yapıldığı için kesmiş olabilirler ama ben rüyamda falan görmedim, Acun reklamını yaptı bende hemen buraya yazdım. Ve altyapının neredeyse hazır olduğunu söyledi, hizmet çok kısa süre sonra başlayacakmış...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: aLTuu

    32 Mbit - TIKLA REKLAMI İZLE !

    32mbit olağanüstü internet..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.