Şimdi Ara

16-17 Yıllık Araçlar almaya değer mi ? (Ww- Honda - Toyota)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar, İlk arabam için 22-23 bin lira bütçem var. İstediğim özellikler mümkün olduğunca az sorun çıkartacak, düşük yakıt tüketimi, esas olarak aile için kullanılacak birazda karakteri olan en az 3-4 yıl kullanacağım bir araç araştırıyorum. 1 aylık araştırmam beni istediğim özellikleri genel olarak karşılayan Ww, Honda, ve Toyota nın 99-2000 modelli araçlarına götürüyor. Fakat her ne kadar kaliteli markalarda olsalar sonuçta 16-17 yıllık araçlar olacak bu konuda ciddi tereddüt yaşıyorum, sizce fiat gibi markaların daha yeni modellerine yönelmek mi yoksa bu markaların temiz 99-2000 modellerini mi aramak mantıklı ? Temizinden bir civic, coralla, polo, golf eski olmasına rağmen bugünkü piyasada verilen paraya değer mi ? Şu sıralar özellikle civic 1.4 s modeline yoğunlaştım kullanan arkadaşlar veya önerebileceğiniz başka araç var ise yorumlar çok aydınlatıcı olur.

• Honda = Alınır.
    Toyota = Eh işte alınır.
    VW = Bırak 15-17 yi ,2+2 garanti bittiği anda satılır.

Not:Fan boylar haybeye alıntılamasın mesajımı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."

2009 Renault kangoo 1.5 dci panelvan 85 hp.
    2017 Renault Megane sedan 1.5 dci edc icon 110 hp.
  • Yeni model olsun fiat renault peugeot gibi bilinen markalar olması kaydıyla daha iyidir bir yakınım 99 model golf4 aldı uyarımı dinlemedi arabası sürekli sorun çıkartıyor bir sürü masraf yaptı arabayı 21 bine maletti ama tüp dahil yapmış olduğu masraflarla 26 bini buldu şimdi kendide bana hak veriyor bu paraya şu anda 2007-2008 model temiz bir punto alabileceğini söylediğimde kafasını duvara vuruyor benim tavsiyem 22-23 bin lira cebinizden çıkacaksa yeni modellere yönelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 20 Mart 2016; 22:40:03 >

Benim aravım 99 model mazda. 280bin i devirdik.

Sizin mesajınıza bakılırsa arabayı çöpe atalım.

Ama daha geçen haftasonu yağına suyuna bile bakmadan 2400 km yol ysptım ve yolda kalacağımı hiç düşünmedim bile. Ayrıca günde en az 5 kere kontak açıyorum. Toplamda 25km yol yapıyorum.

İçiniz rahat olsun, düzgün birazda bakımlı bir araba bulunca alabilirsiniz.
    Bakımlı olmadıktan sonra 2 yıllık arabada çok masraf açabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 20 Mart 2016; 22:46:11 >
  • benim gördüğüm 15 yaşından büyük araç japon ise kolay kolay kronik sorun çıkarmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.33 Toyota Corolla mı auris mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nissan almera alabilirsiniz belki.

Eger 99-2000 model illa olacak ise bakimli Maxima lar var.

3 senede siz kullanınca 20 yasında olacak.Tamam Honda ama güncellegini büyük oranda yitirmiş oluyor araba.

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir.Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. Mustafa Kemal ATATÜRK
  • 3 ay önce full 2005 stilo 19a sattım. 6 hava yastığı, cruise kontrol, çift bölge digital klima, hıza duyarlı deri direksiyon ve müzik, direksiyon yükseklik derinlik ayarı, far, alaşım jant, yağmur, park sensörü (gövde rengi), hız şimitleyici, otomatik kapı kilidi, ısıtmalı ayna, soğutmalı torpido yok yok. Dediğin araçlar bomboş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 21 Mart 2016; 0:38:00 >

Orijinalden alıntı: L&M

Honda = Alınır.
    Toyota = Eh işte alınır.
    VW = Bırak 15-17 yi ,2+2 garanti bittiği anda satılır.

Not:Fan boylar haybeye alıntılamasın mesajımı.

honda ve toyota alınır. ama tüm parayla değil 4-5 bin kenara kesinlikle ve kesinlikle ağır bakım masrafları için ayırınız.

tahmini size çıkacak masraflar;
    triger
    akü
    motor komple conta set
    gergiler ve kayışlar
    benzin pompası
    lastikler
    frenler
    ufak tefek ampul, kablo ve hortummasrafları
    devirdaim
    radyatör
    alt takım

aldığınız marka önemli değil. ikinci elde ne alırsanız alın bu gibi masraflarıda unutmayın.
  • İlla o yaş aralığında bir araç alman gerekiyorsa Mercedes'ten şaşma derim. Düzgün, mantıklı kilometrelerde bir 250 Dizel alınabilir. Bir depo ile 1000km gören makina. Genel olarak Mercedes'in parçası bol ve ucuzdur. Toyota-Honda'da iyidir Japon kalitesi ancak yaş ilerledikçe benim tek tavsiyem dediğim gibi Mercedes.

Mesela örnek bir 200E:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ihtiyactan-satilik-orjinal-182.923-km-jelatinleri-ustunde-283464771/detay

• Honda alınır.

Babamin kendi yasindan dolayi artik pek kullanamadigi sadece arada cok kisa yerlere gidip geldigi 95 model ae101 Corollasi var arac 77.000km'de ancak hala tikir tikir calisiyor.

Ozetle Japonlarin yaslisi sorun degil de Alman'dan pek emin degilim. Kendi aracim dahil kullandigim hicbir Alman'dan sorunsuzluk hissini almadim, alamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

rastgele örnek ilan:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-satilik-aile-araci-277117874/detay

• 2000 eylül ayında babama aldığımız corollayı eşek niyetine hala kullanıyoruz, bir araç ancak bu kadar sağlam olabilir. Yolda bıraktığını ya da arıza çıkardığını görmedim. 10 yıldan beri de lpg li biniyoruz. Yağ yakma sorunu var, ona da ara ara yağ ekliyoruz. Şimdiye kadar hiç tamir görmedi.

Hem eski olsun, hem de kaliteli ,sürüşü zevkli olsun derseniz avensis benzinli öneririm. 2001 avensis kullandım bir yıl, yine o fiyatlara araba alacak olsam yine avensis alırdım. 2.0 atmosferik, 150hp ve 1240 kg araç. Sürüşü gerçekten keyifliydi.
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.