Şimdi Ara

15bin tl ye kadar arac yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, 15 bin tl ye kadar ayagimi yerden kesecek bir arac bakiyorum. Onceliklerim yakiti ekonomik olsun, parcalari zor bulunmasin ve olabildigince saglam olsun hem ariza bakimindan hem de guvenlik bakimindan. Bu kadar az butceyle ne yazik ki secenekler cok az. Ikinci el buldugum araclar sunlar
    Fiat Palio, albea, siena, uno (palio icin bazilari van diye geciyor vergisi yuksek ve 1.2 motorlari cok yakiyor dendi)
    Renault Twingo
    Lada Samara, vega
    Ford ka
    Skoda felicia
    Tata indigo, indicia
    Citroen saxo
    Suzuki swift

    Bu kisitli seceneklerde az yakit az sorun yedek parca temini ve fiyatlari acisindan hangisini tercih ederdiniz? Bana siena twingo parcasi ucuz olur gibi geldi. Lada vega saglam olur diye dusundum. Tata indigo abs hava yastigi gibi guvenlik donanimi olan tek araba bunlarin icinde ama parcasindan emin olamadim.
    Kafam cok karisti deneyimli olanlariniz yorumlarini esirgemezse cok memnun olurum. Tesekkur ederim simdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • istanbul'da yaşıyorsanız van olanların büyük kısmında köprü veya hız sınırı sorunu yaşarsınız. ayrıca ne yazık ki bu paralara belirttiğiniz araçlar arasında palio'nun temizini bulmak mümkün değil. böyle çok fazla bulunan bu araçların yıpranmışları da ortalıkta çok dolandığı için ucuzmuş gibi geliyor ancak şu an ne yazık ki temiz bir palio 20-21.000 liradan aşağıya bulunamıyor. açıkçası ne yazık ki günümüzde artık bu paralara bu ülkede araba edinmek çok zor.

    ben çok mecbur değilseniz tavsiye etmiyorum. çok çok zorundaysanız da renault ve fiat grubundan şaşmamanızı tavsiye derim.
  • Reno Clio Symbol veya Europa



    Dacia Sandero olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam , parçası kolay ve ucuz bulunsuz diyorsan fiat ve renault grubuna yönelmelisin.15 bin bandına kartal slx ,fiat palio 1.4 (van olamaycak .Kamyonet geçnleri var.Hız sınırı , her yıl muayene gibi durumları var.), palio weekend (sw) , siena (1.4 veya 1.6) olabilir.Renault için ise r19 europa 1,6 (rt paketinde çelik jant , kadife koltuk olanları var , işini görür) , megane 1 (temizini bulman zor olabilir.) önerebilirim.

    Albea , dacia logan gibi araçların taksi çıkmasına denk gelirsin masraflı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms2947 -- 17 Kasım 2017; 23:7:35 >
  • ben de tam bu durumdayim aynibasligi acmisiz aslinda senin listende olmayan benim eklediklerim daewoo matiz . daihatsu coure daihatsu sirion bi de opel agila ..
  • Ford Escortları araştırmanızı tavsiye ederim, daha az yaksın parçası daha ucuz olsun derseniz Fiat Tipo'da bir seçenek.15 bine kadar oldukça temizlerini bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.