Şimdi Ara

1500TL civarı çamaşır makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Sizden ricam sessiz motora sahip, yünlü, tül, yorgan, sentetik, pamuklu, 15" vs programları mevcut, en az 8kg, yıkama performansı yüksek ve ekonomik tüketim değerlerine sahip bir makine tavsiyesi yapabilir misiniz?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: fearmywraith

    Merhaba arkadaşlar. Sizden ricam sessiz motora sahip, yünlü, tül, yorgan, sentetik, pamuklu, 15" vs programları mevcut, en az 8kg, yıkama performansı yüksek ve ekonomik tüketim değerlerine sahip bir makine tavsiyesi yapabilir misiniz?

    http://www.akakce.com/camasir-makinasi/en-ucuz-siemens-wm12s322tr-fiyati,959977.html

    Electrolux'e alternatif model. En ucuz Siemens sessiz motorlu. Benzer model kodlu Bosch olanı da var.




  • Vakit ayırdığınız için teşekkürler arkadaşlar. Şimdilik WAS24765TR almaya karar verdik. Umarım yanlış bir karar vermemişizdir ancak forumda kötü yorum da göremedim. 1850 lira civarına geliyor internet üzerinden alındığında.. Nakit almayı düşünüyorum ancak bulunduğum semte yakın tüm Bosch bayileri liste fiyatına yakın satmaya çalışıyorlar ve nakit indirimleri dahi çok yetersiz. Bakalım uygun bir yerden bulabilirsem yakın zamanda alacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fearmywraith

    Vakit ayırdığınız için teşekkürler arkadaşlar. Şimdilik WAS24765TR almaya karar verdik. Umarım yanlış bir karar vermemişizdir ancak forumda kötü yorum da göremedim. 1850 lira civarına geliyor internet üzerinden alındığında.. Nakit almayı düşünüyorum ancak bulunduğum semte yakın tüm Bosch bayileri liste fiyatına yakın satmaya çalışıyorlar ve nakit indirimleri dahi çok yetersiz. Bakalım uygun bir yerden bulabilirsem yakın zamanda alacağız.

    Bu cihazın aynısı Siemens'te de var.

    http://www.akakce.com/camasir-makinasi/en-ucuz-siemens-wm12s765tr-fiyati,813845.html

    Ucuz bulursanız alabilirsiniz. Hiçbir farkı yok.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.