Şimdi Ara

1500 tl civarı led tv önerisi( emekli aile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1500 tl'lik tv alma gücüm var. bu fiyata alabileceğim en iyi tv tavsiyenizi bekliyorum. bir televizyon alıp ölene kadar kullanacağız.

uydu alıcısından izleyeceğiz.

film izleyeceğiz.

orta halli, teknolojiye ayak uydurmak isteyen bir aileyiz. 40 inch tv almak istiyoruz. yardımlarınızı bekliyorum.

Birde eklemeyi unutmuşum. Parça parça aklıma geliyor. Benimle birlikte bir akrabamız daha aynı tv'den alacak. O da benim gibi anlamıyor. Sen araştır, birlikte alalım dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladdee -- 3 Nisan 2012; 16:38:00 >

Orijinalden alıntı: bladdee

Merhaba arkadaşlar;

1500 tl'lik tv alma gücüm var. bu fiyata alabileceğim en iyi tv tavsiyenizi bekliyorum. bir televizyon alıp ölene kadar kullanacağız.

film izleyeceğiz.

orta halli, teknolojiye ayak uydurmak isteyen bir aileyiz. 40 inch tv almak istiyoruz. yardımlarınızı bekliyorum.

toshibanin 1440a turuncu indirimde 46" led tvsi vardi hocam. bursa teknosada gordum.

ps: yine ayni yerde eski model plazmalardan birindeki dehset yanmayi da gordum.

1500 ytl ayirabiliyorsaniz 46" alin.40 kucuk gelir kisa surede. izleme mesafenizi bile sormadan bunu yazabilirim :)
  • Sadece stoklara baktığımızda bütçenize uygun 40" boyutundan büyük 3 LED panel görülüyor. Tabii bunlar resmi garantili ürün fiyatları. İsterseniz paralel ithalat da bakabilirsiniz. Plasma düşünürseniz çok daha farklı modeller tavsiye edebilirim size.

Philips 42PFL4606H

LG 42LV4500

Samsung UE40D5000
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• quote:

Orijinalden alıntı: aliak81.81

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Sadece stoklara baktığımızda bütçenize uygun 40" boyutundan büyük 3 LED panel görülüyor. Tabii bunlar resmi garantili ürün fiyatları. İsterseniz paralel ithalat da bakabilirsiniz. Plasma düşünürseniz çok daha farklı modeller tavsiye edebilirim size.

Philips 42PFL4606H

LG 42LV4500

Samsung UE40D5000

fiyat sebebi ve paralel ithalat olması sebebiyle 42lw4500 dan vazgeçmiş bulunuyorum.yukarıda yazdığınız 3 markadan birini almayı düşünüyorum.sd ağırlıklı hdd den sıksık film izleme sebebiyle hangi ürünü tavsiye edersiniz.bir eve mutlaka iki tv oluyor. birinci yukarıdakilerden biri olsun. 2. ise 42lw4500 olacak inşallah tabi şu düğünü hayırlısı ile halledebilirsem.

şimdiden misafirliğe geleceklerin sayısı arttı.evde tv de olmayınca malum olmuyor.bu gün yarın tv alacağım artık.tavsiyenizi bekliyorum.
    bu arada başınızı iyice ağrıttım. sağ olun

Panasonic de düşünebilirsiniz şu sıralar fiyatı düştü.

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42gw30e-full-hd-106cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz,-5-mil:1,-4xhdmi,-3xusb,-tx-p42gw30e/productdetails.aspx?I_ID=56318

Ben ilk kez aldım 37 ekran modelini üç gün önce, incelemem de var, gayet iyi bir televizyon üretiyorlar, beğendim... Ben daha ufağını üstelik 200 hz olanını 1.600 gibi bir rakama aldım, sırf televizyon ünitemin boyutundan dolayı. Bu daha iyi ve büyük olmasına rağmen fiyatı 1.399 TL veya kartınıza göre 1.521 TL.

Sizin aradığınız bir özellikten ötürü düşünmenizi tavsiye ederim 1 Tb HDD destekliyor, her tür filmi, fotoğrafı ve müziği izlenemenizi sağlıyor, 3 adet USB ve SD kart girişi de var.

Geçen sene forumda bir hayli alan olmuş, o zamandan fiyatının bu rakama düşmesini bekleyen arkadaşlar varmış, kısmet, umarım doğru ve sizi mutlu eden bir seçim yaparsınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_53929690/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 3 Nisan 2012; 12:24:30 >

• LG LV4500 ü tavsiye eden arkadaşı dinlemenizi öneririm. O fiyata alabileceğiniz en iyi televizyondur. Pişman olmazsınız.

Lg'de bağlantıların tümü arkada görünüyor, panasonic'de bütün bağlantıların birer tanesini yana koyarak ikide bir TV'nen arkasına geçmenizi engelleyen bir kolaylık sağlanmış, bu da artı tarafı. Özellikle sık sık HDD veya flash disk bağlanıp film seyrediliyor ise...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 3 Nisan 2012; 12:40:54 >
  • İlk başta Allah uzun ömür versin diyelim.Benimde size tavsiyem panasınic neoplazma tvler olacaktır.Lg nin 42LV4500 leride led sınıfında iyi cihazlardır fakat neoplazmaların vermiş olduğu renk yoğunluğunu veremezler.Ayriyetten neoplazmlarda göz yorgunluğu daha az olur ve görüntüler size daha tatminkar gelecektir(42GW30E VEYA 42ST33E).Sonuç olarak Panasonic neo plazma tvleri uzun vadede gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
  • MonitörKertenkelesi@ esasen ben de "Plasma düşünürseniz çok daha farklı modeller tavsiye edebilirim size. " derken bunu kastetmiştim. LED almayı düşünüyorsa arkadaş bu 3 seçenekten birisi işini görür. Samsung D5000 modeli USB üzerinden film izlerken format sıkıntısı yaratmaz ama diğer iki model DTS desteklemez.

Eğer ki plasma da olur derse, o zaman seçenekler çoğalır.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• Plazma-LED farkını bilmeyen arkadaşların TV önerisi ne kadar dikkate alınır tartışılır. Başlıkta LED tavsiyesi istenmiş.
  • Plasma her zaman için kullanabileceğine inananlar için fiyat ve daha önemlisi performans olarak makul paneldir ancak neo-plasmalarda aşılmış olsa da fazla elektrik tüketimi, görüntü yanığı, renklerinin vivid olmayışı gibi standart kullanıcıya uymayan yönleri vardır. Emekli bir aile için ben LED TV almanızı öneririm ama plasma seçeneğini de size sunarım. Yine de insanları evde, panel kaç saat çalıştı, kaç saattir bu kanalda kaldı diye düşündürmektense (ki benim annem gibi sırf evde ses olsun diye TV açıp, mutfağa giden ve oradan dinleyen bir anneniz varsa) rahatlıkla kullanacağınız bir ürün almanızı öneririm.

• yorumlarınız için teşekkür ederim. ben televizyon teknolojilerini bilmediğim için, birine sordum. O da bana '' led tv alacaksız o zaman '' dedi. Plazmada olabilir. Yeter ki ihtiyaçlarımı karşılamış olayım.

Ek olarak oturma odası büyük.

yaptığınız öneri sonucunda, gidip televizyonu alacağım. bir model belirtip, ucuzlamasını bekle derseniz bekleyeceğim. kısacası televizyonu siz seçmiş, siz almış, bende evimde kullanmış olacağım. siz önerin, ben almaya hazırım.

bu kadar duyarlı ve yardımsever olduğunuz için teşekkür ederim.

not: aliak81.81 keşke başka başlıkta almak istediğin önerileri değerlendirseydin. konu karışmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladdee -- 3 Nisan 2012; 15:27:26 >
  • Ben yine de kullanım standardınıza bakınca plasma önermek istemiyorum. Şu dönem çok tuhaf bir dönem. Yeni serilerin pazara girmesine bir ay kadar kaldı. Fiyatlar yükselecek 2012 modeller satışa çıkınca ama 2011 nesillerin fiyatı artık çok fazla düşmez. Üretimi durdu. Bu noktada beklemenin bir yararı olacağını düşünmüyorum ama firma garantili ürün yerine, ithalatçı garantisi tercih edebilirsiniz daha uygun fiyat için. Yalnız ben alıyor olsaydım firma garantisini tercih ederdim her zaman. Bu nokta da seçeneklerinizi bilin, seçim size kalsın diyorum.

Şimdi eğer ki aktif olarak USB fonksiyonundan film izlemeyi kullanacaksanız o zaman Samsung bakmanız gerekir. TV piyasası içinde en geniş codec desteğine Samsung ulaşır. D500 ile ilgili forumda yaklaşık 30 sayfalık bir konu var, onu okuyabilirsiniz.

Eğer ki standart yayınların yanında bazen de oyun amaçlı kullanırım, USB'den desteklediği codecler önemli değil derseniz LG bakın derim. Tasarım yönü ağır basarsa da Philips sanırım hepsinden daha şık duruyor diyebilirim

Karar sizin. Her 3 panel için de forumda başlıklar mevcut. Direkt kullanıcılarından fikir alabilirsiniz.

• quote:

Ben yine de kullanım standardınıza bakınca plasma önermek istemiyorum. Şu dönem çok tuhaf bir dönem. Yeni serilerin pazara girmesine bir ay kadar kaldı. Fiyatlar yükselecek 2012 modeller satışa çıkınca ama 2011 nesillerin fiyatı artık çok fazla düşmez. Üretimi durdu. Bu noktada beklemenin bir yararı olacağını düşünmüyorum ama firma garantili ürün yerine, ithalatçı garantisi tercih edebilirsiniz daha uygun fiyat için. Yalnız ben alıyor olsaydım firma garantisini tercih ederdim her zaman. Bu nokta da seçeneklerinizi bilin, seçim size kalsın diyorum.

Şimdi eğer ki aktif olarak USB fonksiyonundan film izlemeyi kullanacaksanız o zaman Samsung bakmanız gerekir. TV piyasası içinde en geniş codec desteğine Samsung ulaşır. D500 ile ilgili forumda yaklaşık 30 sayfalık bir konu var, onu okuyabilirsiniz.

Eğer ki standart yayınların yanında bazen de oyun amaçlı kullanırım, USB'den desteklediği codecler önemli değil derseniz LG bakın derim. Tasarım yönü ağır basarsa da Philips sanırım hepsinden daha şık duruyor diyebilirim

Karar sizin. Her 3 panel için de forumda başlıklar mevcut. Direkt kullanıcılarından fikir alabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Ekonomim iyi olsa, çok kolay seçim yapardım. Yıllardır orta halli ekonomiyle, doğru seçimler yapmak için uğraştık. Yine aynı durumla karşı karşıya kaldım.

Film izleyeceğim. Tasarım önemli fakat, bizim ev 80 'lerden kalma bir mekana sahip. Çağımıza uygun, gönenç düzeyine ulaşamadık.

D5000'i forumda okumaya başlayayım.

• quote:

quote:

Ben yine de kullanım standardınıza bakınca plasma önermek istemiyorum. Şu dönem çok tuhaf bir dönem. Yeni serilerin pazara girmesine bir ay kadar kaldı. Fiyatlar yükselecek 2012 modeller satışa çıkınca ama 2011 nesillerin fiyatı artık çok fazla düşmez. Üretimi durdu. Bu noktada beklemenin bir yararı olacağını düşünmüyorum ama firma garantili ürün yerine, ithalatçı garantisi tercih edebilirsiniz daha uygun fiyat için. Yalnız ben alıyor olsaydım firma garantisini tercih ederdim her zaman. Bu nokta da seçeneklerinizi bilin, seçim size kalsın diyorum.

Teşekkür ederim. Ekonomim iyi olsa, çok kolay seçim yapardım. Yıllardır orta halli ekonomiyle, doğru seçimler yapmak için uğraştık. Yine aynı durumla karşı karşıya kaldım.

Film izleyeceğim. Tasarım önemli fakat, bizim ev 80 'lerden kalma bir mekana sahip. Çağımıza uygun, gönenç düzeyine ulaşamadık.

hocam izleme mesafeniz ne bilmiyorum ama, uzuuun yillar kullanacaksaniz, surekli cok kucuk diyeceksinisz 40 inche..

ayrica vivid ve canli renkler istedgiinizi de dusunerek direk o modeli onerdim.

46 " alin bence kesnlikle. 1.440a led toshiba gordum ya 46 inch, gelcek turuncuda yakalrsam direk alicam ben, kalitesinin vb incelemeden,.

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

quote:

hocam izleme mesafeniz ne bilmiyorum ama, uzuuun yillar kullanacaksaniz, surekli cok kucuk diyeceksinisz 40 inche..

ayrica vivid ve canli renkler istedgiinizi de dusunerek direk o modeli onerdim.

46 " alin bence kesnlikle. 1.440a led toshiba gordum ya 46 inch, gelcek turuncuda yakalrsam direk alicam ben, kalitesinin vb incelemeden,.

Modelini bana yazar mısın? O kadar iyi ise bende ondan alayım.

• Yalnız 46 inch gerçekten gerekli midir düşünmek gerek. 117 cm. Eğer normal boyutlarda bir eviniz var ise 32 inch bile gerçekten yeterli. Bu ayrıca elektrik sarfiyatını arttırır mı tam bilmiyorum illa ki farkı olacaktır, ama mağazada normal görüp evinize aldığınızda son derece büyük ekranı ile bazen, ne yaptım ben dememeniz için makul ölçüleri tercih edin.

Bir akrabam almıştı, hakikaten ev çok büyük değildi çok da küçük değildi ama TV rahatsız edecek kadar büyüktü, göz yorulmasına sebep olabilir bu derece büyük ekranlar. En büyük ekran en kazançlı ekrandır gibi bir şey yok gerek izleme gerek ise fiyat bakımından pek tavsiye etmem.

Ayrıca Blu ray veya HD videolarınız evde çok değil ise, en çok TV seyrediyorsanız TV yayınlarının bu derece büyük ekranlar için daha iyi olacağı diye bir şey de yok, TV çözünürlüğü düşüktür ve ekran büyüdükçe göze daha da batar bu kötü görüntü. TV sürekli bunu daha iyi göstermek için işlemci yorar. Ama neyi ne kadar iyi yapıyor bu da tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 4 Nisan 2012; 8:34:50 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar;

film izleyeceğiz.

Birde eklemeyi unutmuşum. Parça parça aklıma geliyor. Benimle birlikte bir akrabamız daha aynı tv'den alacak. O da benim gibi anlamıyor. Sen araştır, birlikte alalım dedi.

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/samsung-ue-40d5003-102cm-100hz-full-hd-led-tv_05.011.1271.0125.htm

Tavsiye edebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Yalnız 46 inch gerçekten gerekli midir düşünmek gerek. 117 cm. Eğer normal boyutlarda bir eviniz var ise 32 inch bile gerçekten yeterli. Bu ayrıca elektrik sarfiyatını arttırır mı tam bilmiyorum illa ki farkı olacaktır, ama mağazada normal görüp evinize aldığınızda son derece büyük ekranı ile bazen, ne yaptım ben dememeniz için makul ölçüleri tercih edin.

Bir akrabam almıştı, hakikaten ev çok büyük değildi çok da küçük değildi ama TV rahatsız edecek kadar büyüktü, göz yorulmasına sebep olabilir bu derece büyük ekranlar. En büyük ekran en kazançlı ekrandır gibi bir şey yok gerek izleme gerek ise fiyat bakımından pek tavsiye etmem.

Ayrıca Blu ray veya HD videolarınız evde çok değil ise, en çok TV seyrediyorsanız TV yayınlarının bu derece büyük ekranlar için daha iyi olacağı diye bir şey de yok, TV çözünürlüğü düşüktür ve ekran büyüdükçe göze daha da batar bu kötü görüntü. TV sürekli bunu daha iyi göstermek için işlemci yorar. Ama neyi ne kadar iyi yapıyor bu da tartışılır.

Buna kesinlikle katılıyorum. Sd yayınların izlendiği panellerde bazı kanallarda 42" bile tatmin edici görüntü kalitesi veremiyor yayından kaynaklı. Boyut büyüyecekse mekan büyüyecek, HD yayın izlenecek ve o boyuta uygun yayınlar izlenecek. Bu bir gerçek. Aksi türlü aldığınız günden itibaren kalır salonun baş köşesinde.

Toshiba bulabiliyorsanız alın ancak bu fiyat aralığında Toshiba LED LCD panellerini bulamazsınız. Kampanyalı da olsa alacağınız panel LCD olur.

Siz verdiğim modelleri iyice araştırın ve imkanınız olursa gidin, mağazada test edin. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn1990

quote:

Merhaba arkadaşlar;

film izleyeceğiz.

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/samsung-ue-40d5003-102cm-100hz-full-hd-led-tv_05.011.1271.0125.htm

Tavsiye edebilirim

Öneriniz için teşekkür ederim. Bu modele bakmıştım. Film oynatma problemine sahipmiş.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.