Şimdi Ara

1500-2500 TL arası f/p telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kullanan eden veya bilenler varsa öneride bulunabilir misiniz? Telefonda en önem verdiğimiz özelliği kamerasının olabildiğince iyi olması.




  • Kameranın iyi olması f/p olduğu anlamına gelmez.

    Ben poco x3 öneririm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 senedir xiaomi mi note6 pro kullanıyorum, kamerası ve çözünürlüğü gayet iyi.

    -şarjı çok iyi gidiyor

    -neredeyse 4 sene oldu, hiç yavaşlama yok.


    Günde 1-2 ortalama aktif youtube kullanıyorum, yada netflix dizisi izliyorum 1-2 bölüm. Mailde sürekli 4 mail senkornize açık. Günde 20-30dk telefonla konuşan biriyim. Wifi ve mobil data sürekli açık. Her tatilde 6-10gb arası data toplayıp transfer ettim, toplamda 60-70gb resim-video çekmiştir. Aktif olarak birde bankaları kullanıyorum.


    Yani benim kullanımımla hiç üzmedi beni. 40 yılın başı clash of clans tarzı oyun yükleyip 2-3 gün takılıp, siliyorum. Oyun da oynatıyor aslında. Isınma-takılma hiç olmadı.


    Ben alırken çok araştırmıştım, çokta memnun kaldım. O dönemde 1200 liralara almıştım, şimdi senin dedğin aralıktadır eminim.


    Telefoncu değilim, ama genelde akıllı alışveriş yapmaya çalışan, insanların 3 kuruş olarak baktığı ama 1300 liraların büyük paralar geldiği kesimdenim. Çöpe atacak parası olan biri de değilim. O dönemki araştırmama göre en güzeli buydu benim için.

    Kendi araştımanı , güncel fiyatlarla yapmanı, önce fiyat aralığını daraltıp marka/modeller arasında karşılaştırma yapmanı tavsiye ederim.

  • Poco X3

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.