Şimdi Ara

1500-2000 tl arasıikinci el motor seçimi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce motor sahibi olmadım ilk motorum olacak bu ikinci el olarak aklımda olan bir iki model var size danışmak istedim gerek rahatlık gerek titreşim vs. şeklindeki yorumlarınızı yaparsanız verecegim motorlar hakkında sevinirim ilk olarak

Yamaha Ybr 125

ZealsunZS 150-19

Keeway superlight 150

fiyat ararıgı belirttigim gibi max 2000 tl dir ikinci el olarak alınacaktır görüşlerinizini ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

• aslında çok kararsızım gönlüm zealsun dan yana ancak pek kulanıcı yorumu bulamadım bu motor hakında chopper olsun istiyorum aslında ama gelende bu fiyat aralıgındaki chopper motorlar cinli olarak biliniyor ve aşırı titreşim ve malzeme kalitesizliginden yakınılıyor beni düşündüren taraf o kullanan yada bilen bir arkadaş zealsun u yorumlarsa çok makbule geçer..

ybr e gelincede ybr kendi klasmanında zaten kalitesini belirlemiş bir motor 1750 1900 civarında piyasada ikinci elleri mevcut zaten motor alınırken motor ustası tarafından kontrol edilecek onayı ile hareket edilecek yoksa pek bir bilgim yok motorlar hakkında belirttigim gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat çok düşük, mh 125 drifti 12 ay taksitle sıfır alabiliyorsun ancak 3000 liraya mal oluyor, 240 civarı ödüyorsun. Bu şekilde bütçeni sarsmayabilir. YBR CBF leri o fiyata sıkıntılısını alırsın başına bela olur.
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.