Şimdi Ara

150 TL olan Nerf Slingfire 54 TL'ye. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.274
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kişiye özel 10 lirada paraf para verecek. 45 e gelcek. Napsam bilemedim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bence direk verilmemeli boyle seyler.Dun disari ciktim,cocuk elindeki tabancayla babasini nisan aliyordu,diger kardesi de araba camindan disardaki insanlari nisan aliyordu.(nerf silahlari degildi ellerindeki,konu disi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 11 Haziran 2017; 3:54:5 >

<<<ASUS TF300T+DOCK TORCH RED KULLANICISI>>>
  • Bende var bunlardan ogluma almistim 2 tane arada oynuyoruz. İcine koyulan mermiler sunger ucu plastik acıtmıyor. Toyz shoptan 18 mermi koyulan tabanca seklindekini 60 liraya 24 mermi koyulan tufek seklindekini 120 liraya almistim.

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: Astforum

Ben mağazadan çıktım ama eve de sipariş edebiliyorsunuz.

Yedek mermi bu olur mu

150 TL olan Nerf Slingfire 54 TL'ye.

Hocam çok kzzık, burada dlit oyuncak var 30 mermi 25 e aldığımı hatırlarım. Yazın bence alanlar çoğalıypr ve zam yapıyorlar. Kışın daha ucux olud benve.

• carrefour arayıp iptal etti.. 1 adet sipariş geçmiştim.. yedek mermi ile birlikte..
    stokta olmadığını söylediler..
    Bunlar böyle işte. En son dayanamayıp thh'ye verdim. Vaktiniz varsa verin. Hatta en son e-devletten de başvuru yapılıyor dediler ama hiç işim düşmedi. Stokta olmamasından dolayı iptal edildi diye bi mail, bi yazı verim dedim. Hak getire. 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • qeep kullanıcısına yanıt
    D&R dan 3 kere alışveriş yaptım paramı zor geri aldım..
    ziylan gruo (sportinstreet ve flo) alışveriş yaptım kimi geldi kimi gelmedi iadelerde paramı zor geri aldım..

carrefourda yavaş yavaş bunlara dönüşüyor.. stokta yoksa madem neden satıyosun.. yapacak bişey yok malesef iptale onay verdim..

iyi ki söylemedim yeğenlerime yoksa umutlanacaklardı.. çocukların gözünde biyerimiz var onuda böyle durumlar yüzünden kaybetmeye değmez..
    parayla satın alamayacak şeyler bunlar.. ama bi indirim yapıyolar sonucunca böyle şeyler oluyor çocukların duygularıyla nasıl oynadıklarının ve nasıl bir psikolojik savaş verebileceğimizin farkında değiller..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 11 Haziran 2017; 16:10:44 >

Benim elime geçti. Oynadım bile deneme için

Orijinalden alıntı: Astforum

Şu anda da 30 mermi 24 TL vs. olanları da var. Bugün özdilekte gördüm. Carfoursa da da vardır muhtemelen.

Hocam bende retaliator ve mega magnus+ 20 tane falan sağlam retaliator mermisi var uygun fiyatta kargo sizden anlaşabiliriz.

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Bende var bunlardan ogluma almistim 2 tane arada oynuyoruz. İcine koyulan mermiler sunger ucu plastik acıtmıyor. Toyz shoptan 18 mermi koyulan tabanca seklindekini 60 liraya 24 mermi koyulan tufek seklindekini 120 liraya almistim.

o çeşitlerin adı nedir acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.