Şimdi Ara

150 gün ea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tytde 60-70 bandında olan sinava kadar 80e cikmaya calisan ve ayt matta eyup b video+acilin ilaci+345+orijinal ile ilerleyen haftaya ltiye baslayacak martta da edb tarih cog calisan (gecen yildan edebiyat ve cografyayi hatırlıyorum kısa surer) mayistan sonrasini paso denemeye ayiran biri 10k yapabilir mi esit agirlikta? Normalde planlarima gore cok daha erken bitiyordu ama surekli hastaneye gidiyorum 1 ayim cope gitti tamamen. Hastaneden once gunde 6 8 saat arasi calisiyordum. 150 gunde bu sekilde ilerlemeyi dusunen biri icin onerisi olan var midir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 10k çok rahat

• o kadar çok fiilimsi kullanmışsın ki cümlende okurken nefesim kesildi

• Oneriniz var midir ltiyi hic bilmiyorum 1.5 ayda biter mi fikrim yok

• Eastai kullanıcısına yanıt
    lti yapmasan da girersin 10k

• 5k bu surecten sonra olur mu bilemiyordum da olur mu sizce hocam

yav olur yarın yks olsa gireceğim 90 100k benim hedef 1k

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taklayageldik T kullanıcısına yanıt

Bu yanıtı okuyup bir kez daha konuyu okumaya çalışınca nefes nefese kaldım hahakjsdhg

Fasikül üstüne 1 tane soru bankası gittiğini düşünsek limit zaten hızlı biter 1.5 hafta de sorularla birlikte özumseyerek. Tureve 3 hafta ver 1 fasikül ve soru bankası yine integrale de sindirerek 3 hafta verirsen. 2 aya sağlam oturtmuş bitirirsin. Daha önce lti bilmeyip günlük 2-3 saat arası mat çalışmasına göre böyle bence

• Hocam fasikul çözmüyorum acilin ilaci+345+orijinal ilerliyorum sinavda da pek zor cikmadigi icin gerek duymadim 30 net yeterli istedigim siralama icin. Sizce illa cozulmeli mi fasikul?

hocam apotemi fasikulleri çözüyorum ben fonksiyonlar, trigonometri, analitik ve limit çözdüm turevdeyim şu an basitten başlayıp maratonda zorlaşıyor yani öğretici olarak ilk kitap kullanılabilir ama sen de kolaydan zora güzel sıralama yapmışsın ilaçla başlayıp 345 orijinalini güzel soruları yeterli olur illa fasiküle gerek yok

• forumda benden başka da eacı varmış vay be  

• Up

• Konularin bitip bitmeyeceği sıralama tahmini gibi şeylerin cevaplarını başkalarına sorarak alamazsın ben sana lti 1 ayda biter dediğim zaman bitmis olmayacak otur ve sadece çalış bu kadar uzatılacak bir konu değil

• aezi kullanıcısına yanıt
    Hocam yüce fikriniz icin tesekkurler. Bitti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.