Şimdi Ara

150-300 tl arası modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi böyle bir modem tavsiyesi istiyorum. Şimdiki kullandığım tp-link TD-W8951ND. Ancak salona veya mutfağa gittiğimde çekim kalitesi düşüyor, bazen giremiyorum bile internete. İnternet hızım max 12 mbit görüyor, 8-9 mbit dolaylarında seyrediyor. Ayrıca gece kendi kendini mi kilitliyor napıyor bilmiyorum ama telefondan falan hiçbir şekilde giremiyorum ancak gidip modeme reset atıp anca öyle kullanabiliyorum. Kısacası bu fiyatlarda güzel bir modem çekim kalitesi iyi yıllar boyunca sıkıntı çıkartmayacak bir modem tavsiyesi istiyorum, teşekkürler.



  • Tenda altyapısı ile üretilmiş üzerine everest yazısı çakılmıştır hem arayüz basit hemde türkçe 1 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok zyxel ve tp link kullandım bunun kadar iyi çıkmadılar ikiside, everest eski kötü algısıyla son yıllarda beni tüm ürünlerinde çok şaşırtmış bir markadır. Ayrıca rampage serisi kulaklık, klavye ve faresinide kullanmaktayım on numara.

    https://www.hepsiburada.com/everest-sg-v300-router-64mb-sdram-11n-vdsl2-adsl2-modem-p-HBV000004VDXE?magaza=Orsabil&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.7.8




  • asus dsl-n17u nasıl peki önerdiğim fiyatın biraz üstünde ama kullanıcı yorumları falan dikkate değer biçimde iyi almışken iyisini almak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.