Şimdi Ara

150.000-170.000 TL aralığında araç (Insignia Sonrası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bir senedir kullandığım 1.6t cosmo insignia ile talihsiz bir kaza yaşadık ve araç çok muhtemeldir ki perte çıkacak. Üzerine fazla para koymadan geçebileceğim araçlar arıyorum.

    D sınıfı olması gerekmez ancak B sınıfı da hiç düşünmüyorum. Pandemi öncesi sadece şehirdışı kullanımı için almıştım ancak şu anda da sadece şehir içi kullanıyorum ve D biraz büyük geliyor.
    C Sedan ya da C HB tercih etmek çok mantıklı geliyor. Manuel olabilir, benzinli az yakması veya LPG’li olması şartıyla mümkün.

    FB7 civic, 1.2 tsi ya da 1.6 tdi comfortline golf 7-jetta, 1.4 trendline passat gibi seçenekler kafamda ancak sizlerin de fikirlerini almak isterim.

    Cosmo insignia’dan sonra hiçbir araç donanımıyla mutlu etmeyecek ancak bu sefer kolay satabileceğim ve şehir içine daha uygun bir araca bakmak istiyorum.



  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    İnsignianın dizel otomatik olanını alabilirsiniz. Yaklaşık 6-7 ay kullandım satıpta pişman olduğum tek araç diyebilirim
  • _AdreaLisT _ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aracı çok severek kullanıyordum hatta planlarım dahilinde 1-1.5 sene daha binip cosmo A2 kasa ya da B kasa almak vardı ancak şu anda bahsettiğim aralığa “ağır hasar kaydı” olmayan 1.4t edition elegance dahil hiçbir şey yok. Dediğiniz gibi 1.6 cdti için en az 200 bin gerekiyor gibi. Elimde çok temiz yazlık lastiğim bile vardı, kısmet ama şu faiz oranlarıyla kredi çekmeden alabileceğim bir şeye bakıyorum.
  • İnsignia dan sonra teneke gibi gelebilir diger araclar. Ben olsam insignia alirdim.yine. ya da passat

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    Valla sorma hocam, hem araç çok toktu hem de cosmo öyle dolu bir donanımdı ki insan ondan sonra yerine ne koyacağını şaşırıyor.
  • astra sedan 1.4 turbo sport. yol tutuş çok iyi

  • Segment düşmüşken alt segmentin iyisi olarak aklıma gelen audi a3 sportback

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben sizin yerinizde olsam C5 bakardım


    2009 2010 civarı 2.0 HDI Exclusive ya da 2013 civarı 1.6 HDI Executive araçlar bulabilmek mümkün. C5 gerçekten dolu ve konforlu bir arabadır. 2.0 olanında hidrolik süspansiyon sistemi var Insignia'dan sonra memnun kalacağınızı düşünüyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.