Şimdi Ara

15 yaşındayım sigaraya başlamak üzereyim vazgeçirir misiniz ? ( Okuyun şükredin. )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımdan bunalmış bir durumdayım. daha yaşın kaç ki velet diyebilirsiniz ama gerçekten berbat bir hayatım var keşke bi kız beni terketmiş olsaydı ergenliğin verdiği bir şey olsaydı ama dertlerimi şöyle sıralayabilirim
    Ailemle ilişkim kötü ve 3 yaşında bir kardeşim var evde geçirdiğim hiç bir dakika rahat bırakmıyor beni. lise 1 deyim derslerime bile çalışamıyorum sürekli yanıma gelip rahatsız ediyor. kafam hiç rahat olmuyor.

Kafa sağlığı bozuk bir annem var. Aşırı sinirli bir kadın sürekli bağırıp çağırır kavga etmediği insan yoktur. Titizlik hastalığı var aşırı derecede. Her lafı kafasına takar ve ölümüne kavga edebilir mesela yemek yapamıyosun diyin sürekli konuşur durur kimse susturamaz.

Maddi olarak durumumuzu söylemiyorum bile berbat.

Sosyal bir hayatım yok gerçekten arkadaş diyebileceğim kimse yok kız ilişkileri hiç olmadı çevrem yok.

Hadi bunlar gelip geçici diyelim dersleri vs bir şekilde hallettik 7-8 sene sonra dert edeceğim şeyler değil bunlar.
    Bilmiyorum bunu paylaşmam doğru mu ama ilk defa burda yazıyorum benim tek testisim var. küçükken ameliyat oldum birisi tam inmemişmi ne. sonra almışlar onu.
    Dert ettiğim ilerde evleneceğim kişiye bunu nasıl açıklayacağım
    Evlilik öncesi cinsel hayatımda olmaz diye düşünüyorum bu durumu her kıza açıklayamam sonuçta. Ve bilmediğim şey şu kısırlık olabilir mi bende.
    komik gelebilir ama verimliliğe etki eder mi o da önemli. evleneceğim kişi için önemli şeyler bunlar.

daha sonra tip yönünden biraz sıkıntılıyım nasıl anlatsam şöyle diyebilirim dünyanın en yakışıklı erkeği olacakken tipimi bir şey bozmuş ve en tipsiz erkeği olmuşum. bu da anneden gelen göz yapısı sanırım biraz donuk bi bakışım var gülerken gözlerimin etrafı kırışıyor. berbat bir gülüşüm var onu hiç söylemiyorum.

son olarakda psikolojim normal bir insanınki gibi değil sanırım annemden gelme birşey ya da ergenliğin verdiği bir psikoloji ( umarım öyledir ) . normal bir insan olduğuma inanmamak bile psikolojimi bozuyor.

Biraz önce düşündüm kendi kendime sigara konusunu. Bu dertleri kafadan atmamın tek yolu bu sanırım.

• Kısa 2001 e mi baslayacaksin uzun 2001 e mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ama öyle olmuyor içenlerden istersin ilk başlarda bir şey demezler ama sonra aralarında adın otlakcıya çıkar.
    Ve hadi bir şekilde bağımlı oldun. Artık geri dönüş çok zor. Ailen öğrenirse annen bu sefer hiç susmayacak. Daha fazla para isteyeceksin. Bence başlama. Lise 1 desin daha bir paket 9 10 lira az para değil. Ve içenlere bak bakalım dertlerinden kurtalan var mıymış ?

ayrıca ben senin yaşındayken kova yapıyordum lan ne sigarası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 3 Nisan 2016; 20:45:43 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    BİR GÜN O ÇOK SEVDİĞİNİZ KADINLARA SİZE HİÇ BENZEMEYEN BİR VELET ANNE DİYECEK.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir arkadaş özet geçebilir mi?
    Ama tam tersi sadece geçici rahatlık sağlayacak sonra ise hiç bir işe yaramayacak çünkü alışacaksın ve bu sefer normal şu anki halini hissetmek için içeceksin. Harcadığın para hayatını dahada mahvedecek.
    Yani başlama ve odanın kapısını kitle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurdaki çocuklardan max 1-2 yaş büyüksünüz kendinizi 30-40 yaşında gösterir gibi tavırlara girmeyin birader. Çocuğun yaşı ufak diye derdi olamaz mı, o yaşta içinde bulunduğu durumla alakalı olarak düşünün biraz.
    Konuya gelince güzel kardeşim, derslerine bak sosyal ilişkilerini iyi tut. Tek testis olayı biraz sıkıntı doğrudur ama seni sadece sen olduğun için sevecek birini çıkartacaktır Allah karşına merak etme.
    Bir daldan bir şey olmaz deme gerçekten oluyo. Bana manasız geliyodu bi dalla bağımlı mı olcam diyodum ama ilk fırtı aldığım anda bağımlı oldum çünkü içime çektiğimde tıkanmayı kusmayı falan bekliyodum ama hiçbir şey olmadı. Baiım döndü biraz. Sonra dedim bir şey olmadı iyi o zaman diye daha çok içtim daha çok daha çok şuan günde yarım paket içiyorum..

• Kardesim ben de senden 2 yas buyugum sigarata 14 yasinda basladim ama inan nasil pişmanım. Şuan azalttim ama birakamiyorum 1 ay bıraktım kendime yeni esyalar aldım eksiklerimi giderdim. Gözünü seveyim başlama

Orijinalden alıntı: skbMoony

Şurdaki çocuklardan max 1-2 yaş büyüksünüz kendinizi 30-40 yaşında gösterir gibi tavırlara girmeyin birader. Çocuğun yaşı ufak diye derdi olamaz mı, o yaşta içinde bulunduğu durumla alakalı olarak düşünün biraz.
    Konuya gelince güzel kardeşim, derslerine bak sosyal ilişkilerini iyi tut. Tek testis olayı biraz sıkıntı doğrudur ama seni sadece sen olduğun için sevecek birini çıkartacaktır Allah karşına merak etme.

2 tane yerine 1 tane olmasının ne sıkıntısı olabilir ? verimle alakası oluyormu bilginiz varmı ?
  • Libido varsa tek testisten birşey olmaz. Cinsel birleşme ile normal bir şekilde çocuk sahibi olma ihtimalin var. Olmazsa da birçok tıbbi yöntem var çocuk sahibi olmak çok kolay artık. Kesin kısırım psikolojisine girme boşu boşuna.

Sigara konusu için de şunu izle;

Kobo Glo HD kullanıcısı
  • Okumayın tek testisi var
  • kardeş senin acilen shameless dizisine başlaman lazım orda ki yaşanan hayatı gör ve kendini hayatına göre bir bak kimler nasıl hayat yaşıyor diye bende kendi hayatımı kötü sanıordum o diziye başladığımdan beri hayattan zevk almaya başladım
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın." -Artık uyarıldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhsenTvMuhabiri

kardeş senin acilen shameless dizisine başlaman lazım orda ki yaşanan hayatı gör ve kendini hayatına göre bir bak kimler nasıl hayat yaşıyor diye bende kendi hayatımı kötü sanıordum o diziye başladığımdan beri hayattan zevk almaya başladım

ciddimisin biliyorum o diziyi ama izlemedim hiç ( supernatural izliyorum )
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.