Şimdi Ara

15 Yaşında Tecavüze Uğrayan Genç Kız:Ölmeyi İstedim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
54.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
305 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkede adalet yok gotham citynin vucut bulmuş haliyiz o yuzden adaletin olmadigi yerde adaletini kendin saglayacaksin mecburen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muz cumhuriyetinde sıradan bir gün

    haberlere kaç kişi öldü, kaç şehit var, kim kime sokmuş...

    kıraathanelerde,

    Şu karıya bak bu karıya bak, aaaa benim karıymış bu hahaha

    Genellikle,

    Ulan bu Atatürk olmasaydı olurduk ulan....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    "15 yaşındaki genç kızın ifadesine göre, kurban bayramında zorla eve giren ve uzaktan akrabası olan 17 yaşındaki Ü.A. genç kıza tecavüz attı. İğrenç olayın yaşanmasının ardından 7-8 ay sonra ise genç kızla tekrar bağlantı kurmaya çalışan zanlının mesajları mahkeme tutanaklarına delil olarak geçti.

    Geçtiğimiz şubat ayında da, genç kıza “baban seni öldürecek sana bir şey söylemem lazım” diyerek, 2. kez tecavüz etti."

    Karışık işler. İlk olaydan bir seneden fazla zaman geçmiş. Mesajlarda yada ifadesinde olayı itiraf etmediyse mahkemenin işi zor. Tecavüze dair hiç bir kanıt kalmamıştır.

    Ülkede adalet yok diyenler birde kızın yalan söylediğini düşünüp; sizin telefonunuzdan bir şekilde atılmış mesajlarla 17yaşında tecavüzcü damgasıyla tutuklandığınızı düşünün...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 16 Eylül 2019; 9:31:38 >




  • Tecavüz sadece Türkiyenin bir sorunu mu? Bana öyle bir ülke söyleyin ki tecavüz olmayan, olduğunda da çok ağır cezalar verilen? Gel gelelim bu bizim ülkemizde olduğunda canımızı bir noktada fazlası ile tedirgin ediyor.

    Çözümü basit. Avrupa birliği hayallerinden bir an önce vazgeçip bazı yasalarda değişiklik yapmak.
    Bunun için ise hükümet değişikliği gerekiyor. Tabi ki yerine gelecek hükümetin de CHP MHP gibi partilerin olmaması gerekiyor.
    İkisi de gelse şuan ki hükümetten zerre kadar farklı değiller.

    İdam bir çözüm değil. Cinnet halinde kimse ölümden korkmaz. Kadın cinayetlerinde baktığınızda bir çok vakada olay yerinde kendi kafasına da sıkıyor adam. Bu adam öldürmek kadar zaten ölmeyi de göze almış. Fakat Hadım olayı ve kesinlikle 20 yıldan önce ne olursa olsun dışarı çıkartmama olayının yasalaşması gerekiyor. Birisinin 20 yıl boyunca hadım olmuş şekilde cezaevinde bırakılması çoğu kişinin bunları yapmasını engelleyecektir.




  • İstisnasız her gün tecavüz haberi.Yeter artık!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelim kızın hayatı kararmış, kimsenin bunu yapmaya hakkı yok.allah yardım etsin.

    yalnız troller sarmış yine forumu
  • Hacxtr kullanıcısına yanıt
    Kimyasal yada gerçek hadım çare olurmu sence. İnsanlar sadece penisinimi kullanıyor. Belki 20yıl sonra çıktığında daha beter bir psikolojik sorunla bütün kadınlara düşman olacak.

    Suçunu kabul edenleri yada kesin kanıtlananı idam etmek en güzeli. 20-30yıl daha yaşasa ne olacak bu. Çözüm değil elbet ama gözü dönmüş bir insan ölümden korkmuyorsa hadımdan da korkmaz.

    Avrupa birliği bizi askıya aldı zaten. Ama belki bi umut diye ciğerci kedisi gibi kapıda bekliyoruz. Para kopartmaya çalışıyoruz
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Hocam bende tam tersini düşünüyorum. Ölüm bunlar için kurtuluş. 20 yıl cezaevinde hadım olarak genel suçlular koğuşunda geçirilecek zamanı tercih ederim. Cezaevinde geçirilecek normal bir suçlunun 1 yılı bile o adama hayatı zindan ederken 20 yıl hadım olarak milletin karılığını yapacak adama neler yaşatır sen düşün. Ölecekse zaten önce tecavüz nedir neler hissettirir cezaevinde bir yaşasın. Sonra zaten müebbetlerden birisi gerekli zamanı teyit edecektir o suçlu için.

    Aslında olması gereken aynı şekilde tecavüz etmek günlerce hemde. Peki bunu yasalaştırabilir mi bir devlet? Ama cezaevinin yazılı olmayan kuralları bunu gayet güzel uygulamaya alır. Şimdi sen bu adama idamı hak görecek misin hala? Ailenin gözünden bakmak lazım olaya. Allah göstermesin başıma gelse ben idam edilsin istemem. Cezaevinde bu şekilde işkence görsün her saniye ızdırap çeksin vicdanım anca öyle olursa soğur bir müddet.




  • Arkadaşlar konuyu öne çıkartalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hacxtr kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi herşey toz pembe değil. 20yıl bunları yaşayan biri cezası bitip aramıza karışınca neler olabilir. Birde kendilerini cezalandırıcı olarak görenlerde cezası bitince aramıza karışacak. Kendi cezasını kendi kesecek mafya olacak.


    Adalet herkes için lazım. Bu olay karışık. Fail iftira kurbanıda olabilir. Tutuklu yargılanırken yada cezası kesinleşince bu yazısız kuralları işletip zevk alan sapıklara teşekkürmü edeceğiz.

    Ama eski bi olayda suçunu kabullenen bir tecavüzcüyü bir mahkum tuvalette tesadüfen bulduğu silah ile öldürmüştü. Bilmiyorum sonra ordaki gardiyanlar filan ceza aldımı yoksa

    Suçluya bile yapılacak her kötü davranış-eziyet bizim insanlığımızdan çalar. Suçluda bu olaydan ders almaz hırslanır daha kötü biri olur, hatta suçu hiç delil bırakmayacak yani yakalanmayacak şekilde işlemenin yolunu arar.

    Bukadar düşüneceğine, risk alacağına suçu sabit olanı idam et gitsin.




  • Belkide sen haklisindir. Belki de toplumsal dogrusu senin dedigin gibidir. Fakat ben bir kiz cocugu babasi olarak kesinlikle bu yonde dusunmuyorum. Ben yanlista dusunuyor olabilirim. Karsi tarafin sucunun sabitlendigini varsayarak konusuyorum. O adamin her gun iskence gormesi icin malimi mulkumu satar cezaevine gonderirdim. Kiz cocugun olmadan ve basina gelmeden dediklerimi anlaman zor.

    İftira kurbanida olabilir bu konudaki kisi. Sonucta daha yakin zamanda bir kiz birisine bu sekilde iftira atmisti. Babasida o cocugu öldürmüştü. Sonra aslinda yatip kalktigi akrabasiymis saklamis kiz.

    Bana idam o kadar basit geliyorki. Ben bu arada 20 yildan once birakmayacaksin dedim. 20 yil ceza olsun demedim. Hadimi et. İcerden cikartma. Gotur tas ocaklarinda calistir. Ne bilim ölüpte bu dunyadan bukadar kolay gitmesin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tecavüz suçlarına hadım veya idam gelmeli Okullarda Çocuklara dersler verilmeli toplumdaki davranışlar konusunda bilinçlendirilmeli Gelecek nesil kurtarılmalı böyle şeylerden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevengeRain

    Alternatif Sağ ideolojisinde cezalar ağır ve serttir. Yeşil kol saatli pembe çoraplı liboşların "modern hukuk" diye isimlendirdiği suçluyu koruyan saçmalıklara yer verilmez.

    Bizdeki ve AB'de ki yasalar tamamen liboş yapımı mesela. ABD'de ki Cumhuriyetçi eyaletlerin yasalarıysa gerçek adaleti barındırıyor.

    Globalci liboşlar varken ağır cezaları unutun.
    katılmıyorum,
    aynı mantıkta hırsızlığa ölüm cezası verin, hırsızlık oranları da baya düşer.

    nerden başlayıp nasıl anlatsam,
    Bülent Kösenin kitabını okuyun mesela.
  • Düzgün bir ailede yetişmiş, iyi eğitim almış bir insanın tecavüzcü veya katil olması düşük bir olasılık. O yüzden biz idam ve hadımdan önce iyi bireyler yetiştirmeye odaklanmalıyız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam eğitim de çözüm değil geçen aylarda ankara üni veterinerlik fakültesinde bi prof tecavüz suçlamasıyla yargılanmıştı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.