Şimdi Ara

15 Yaşında Tecavüze Uğrayan Genç Kız:Ölmeyi İstedim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
54.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
305 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hapishaneler dolu bu pislikleri koyacak yer bulamıyorlar.bahçeli boşuna af af af diye bağırmıyor.af ile çıkanların yerine bunlar konacak
    aslında bunları hiç hapse atmamak lazım.başka tamamen orijinal şeyler düşünüp bunlarda uygulamak lazım.mesela maden ocaklarında bedava çalıştırılsın yada kanalizasyon çukurlarına girip temizlesinler .
    bunları bir yerde rahat yatırmamak gerekir.yada yataktan düşüp ölmemeleri gerekir.yaşamalı bunlar.yaşamalı ki onlardan faydalanılsın.en ağır işleri onlar yapsın.
  • 15 yıl bile geçse bazı şeyler düzelmediği sürece bu konular açılmaya devam eder. Caydırıcı sebep olmadıktan sonra kimse ne yaptığını kafasına takmıyor. Tecavüz et 2 yıl yat çık içerde paşalar gibi devlet beslesin dışarda kalsan iş imkanı yok geçim zor bu sadece tecavüz için değil diğer herşey için geçerli böyle olduğu sürece iyi ile kötü arasında ki fark hiç bir zaman kapanmaz herkes aynı kefede kalır. Eğitimle olucak işler değil bunlar. İsteyen yobaz desin isteyen cahil desin bana ama diyenler öyle söylediğinde ben öyle olmuyorum. Şeriat sistemi gelmeli tecavüz mü ettin direk hadım cinayet mi işledin asıl hırsızlık mı yaptın elleri kes bak bakalım bunları yapanlar tekrar yapabilicek mi yapmaya yeltenenler yapabilicek mi? Bir laf vardır yalancıyı dikmiyorlar sonuçta diye herkes yalan söylüyor rahat rahat herkes herşeyin farkında ama işlerine gelince
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Overlord7134

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Donanım son model kafa ortaçağ
  • Korkunç bir olay size daha beterini anlatıyım da kimlerle aynı ülkede yaşadığımızı bir kez daha görün

    Sivasda 6 kişi (daha sonra sayıları 12'ye çıkıyor), 13 yaşında bir kızı kaçırıp anal yoldan tecavüz ediyorlar ve şantajla 18 yaşına kadar sürdürüyorlar bunu, bir gün yeni birini çağırıyorlar o vajinal yoldan tecavüz ediyor sonra ortaya çıkarsa diye bırakıyorlar tecavüzü daha sonra kız polise gidiyor...
    https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-48968164
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    mmm sey peki sen dinini yasamak istiyorken o kendi istedigi gibi yasayamasin mi. ben mati medeniyettir dedim mi aksine bati da ahlaki olarak kotu durumda. ama arabistanda iranda sizi tahrik edecek unsurlarin oldugunu dusunmuyorum, o yuzden orasinin sizin gibiler icin ideal oldugunu dusunuyorum. oraya gitmek sizin icin en dogrusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir ceza o kızın psikolojisini ve belkide ilerde yapacağı evlilikte yaşayacağı travmanın etkilerini ortadan tamamiyle kaldıramaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Hüseyin Üzmez vardı yıllar evvel, tacizci tecavüzcüler idam edilmelidir demiş sonra 15 yaşındaki kızı istismar ettiği ortaya çıkıncı "ne var anasının haberi var alan memnun veren memnun dinimizce yasak da değil" demişti.

    Ortadoğu zihniyeti işte Arabistan değil bunları Suriye'nin IŞID yönetimi altındaki yamamistan bölgesi paklar.
  • barıscaa kullanıcısına yanıt
    harika bir cevap.alkışlıyorum
  • diyarbakır'da da böyle bir olay yaşanmıştı yıllar yıllar önce kızcağıza onlarca kişi tecavüz etmiş https://www.cnnturk.com/turkiye/kamu-gorevlilerinin-13-yasindaki-cocuga-tecavuz-ettigi-utanc-davasi-saniklarina-tazminat
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ginga Eiyuu

    Korkunç bir olay size daha beterini anlatıyım da kimlerle aynı ülkede yaşadığımızı bir kez daha görün

    Sivasda 6 kişi (daha sonra sayıları 12'ye çıkıyor), 13 yaşında bir kızı kaçırıp anal yoldan tecavüz ediyorlar ve şantajla 18 yaşına kadar sürdürüyorlar bunu, bir gün yeni birini çağırıyorlar o vajinal yoldan tecavüz ediyor sonra ortaya çıkarsa diye bırakıyorlar tecavüzü daha sonra kız polise gidiyor...
    https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-48968164
    Bu kansız serefsizlere önce gerekeni yapıp sonrasında ise yaşam destek ünitelerine bağlayıp sağlıklı işe yarar bilumum organlarını aldıktan sonra. Kadavra olarak derslerde üzerinde çalışılması için üniversitelere vereceksin.

    Ayrıca birden çok olay tecavüzü uğrayan mağdur kızcağız varmış. Sivas'taki olaya Kayseri deki olayı eklemissiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O değil bir de bu serefsiz tacizci tecavüzculeri lime lime doğrayarak geberten. Canavar hisle adam tasarlayarak adam öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet yersin. Nasıl bir kanun nasıl bir hak hukuk var. Hammurabi kanunlari gerek. KISASA KISAS gerek. Ayrıca Humanist takılan tiplerin en sevdiklerine taciz tecavüz olayı olduğu zamanda hümanist olurlar mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Gürütülü bir ortamda okumuştum karıştırmışım punisher tarzı biri lazım bunlara
  • İşte o zaman gerçekten adalet yerini bulmuş olur. Adaletten haktan hukuktan bahsedilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen bir video izlettirdi kardeşim.Meksikada mı nerdeydi bilmiyorum bir kıza tecavüz eden adamı yere yatırmışlar elini bağlamışlardı ve suç işlediği organlarını pitbull'a yediriyorlardı.Bana sorarsanız yapılması gereken en iyi ceza.Çağ dışı mı? kesinlikle ama olması gereken tam da bu ve böyle bir kampanya yapılsa imzamı atarım hatta imza da toplarım.Görün o zaman sokakta bir kıza yan gözle bile bakabiliyorlar mı.
  • Bir "genelevler cinselliğin tabu olduğu ülkemizde kapatılırsa cinsel istismar suçlarında patlama olur" dendiğinde insan gibi bir şey soracakmış gibi sokulup "sen kendi ananıi bacını" diye söze giren İslamcılar. Bir de şu gibi konularda "o tecavüze uğramış olan senin anan bacın kızın olsa" diye söze giren İslamcıları ülkede def etsek memleket çağ atlar.
  • kim bilir kaç tane korkup sessiz kalan ailesine polise söylemekten korkan kız evlat vardır..

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.