Şimdi Ara

15 TL'ye Kaf2 10 TL'ye 345 AYT Matematik Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce 2. el kitapçıya gittim. Baya kaliteli kitaplar var. 10-20 arası değişiyor. Neyse göz atıyorum bir baktım KAF1-2 var. Hemen 2'yi kaptım. Neredeyse sıfır. Yüzde 90'ı boş. Eski basım ama zaten Kaf2'de 4 5 temel kavram değişmiştir. Neyse hemen çöktüm inceledim vs. sonra altında 2020 basım 345 matematik. Bu kitabında yüzde 90'ı boş tertemiz üstüne bir de 10 TL hemen buna da çöktüm. 2 kitap 25 TL ilaç gibi geldi.

Günümüzde kitaplar o kadar pahalı ki 2 kitap 90 TL falan. Kitap alacam diye üstüme başıma kıyafet falan almıyorum siz düşünün gerisini

15 TL'ye Kaf2 10 TL'ye 345 AYT Matematik Aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 21 Eylül 2020; 11:27:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hangi il/ilçe orası hocam

• Kayseri. Hunat'ın oradaki İşler civarı. 4-5 tane 2. el kitapçı var efsane bir yer. Virüs var diye çok sık gitmiyordum bugün güzel şeyler vardır diye gittim hazine buldum :D

• Are You Hitting On Me kullanıcısına yanıt
    Tüh ya İst. olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 21 Eylül 2020; 11:26:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROHNET

Tüh ya İst. olsaydı
    İstanbul'da daha çok vardır araştırın bi' hocam.

• Şş bizdensin (hepsi sıfır) 15 TL'ye Kaf2 10 TL'ye 345 AYT Matematik Aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutdarici -- 21 Eylül 2020; 11:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutdarici

Şş bizdensin (hepsi sıfır)
    Hocam gittiğim cadde öyle bir yer ki bu kitaplardan sürüsüyle var. Hiç çözülmemişse 15-20 TL falan. Az çözülmüşse 10-15 TL arası. Şu vaziyette cidden çok iyi fiyatlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT 330 almak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzyirmi

Bu mesaj silindi.
    Eyw

• Ankara için Gündüz kitapevi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. bu imzada okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. yapacak başka işlerin yok mu? hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? okuman gereken her şeyi okur musun? düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? apartmanından dışarı çık. karşı cinsten biriyle tanış. lüzumsuz alışverişi bırak , yaşadığını kanıtla. eğer insanliğini ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksin. artık uyarıldın.
    Uyarildiysan mesaj kutuma tik işaretli mesaj yolla.
    - Çok Beğendim Alıntı Yaptım-
  • Nadir kitap diye bir site var orayada bakin kargo ucreti var ama ayni saticidan alinca baya karli oluyor

• Topiramat kullanıcısına yanıt
    Demetevler metrosunun orda sahaf.Tamamen 2. el kitap satıyor.Kızılayda benim denk geldiğim sahaflar gereksiz pahalı.Utanmasalar sıfır kitaptan pahalı verecek yerler var

eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. bu imzada okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. yapacak başka işlerin yok mu? hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? okuman gereken her şeyi okur musun? düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? apartmanından dışarı çık. karşı cinsten biriyle tanış. lüzumsuz alışverişi bırak , yaşadığını kanıtla. eğer insanliğini ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksin. artık uyarıldın.
    Uyarildiysan mesaj kutuma tik işaretli mesaj yolla.
    - Çok Beğendim Alıntı Yaptım-
  • Topiramat kullanıcısına yanıt
    6-7 aydır gitmiyorum net bir şey söylemem zor.Ama her türlü kitabı bulmak mümkündü daha öncesinde.Tek sıkıntısı kitaplar fazla karışık ders ders ayrılmış durumda değil.Biraz vakit ayırmanız lazım istediğiniz kitapları bulmak için.

• Ben de kardeşimin kullanmadığı/çok az çözdüğü kitapları ucuza satıyorum arkadaşlar. Bakmak isterseniz diye linkini bırakıyorum (acil,palme gibi yayınlar var)
    https://forum.donanimhaber.com/kullanilmamis-az-kullanilmis-kitaplarimi-ucuza-satiyorum--144953119

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.