Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 25 Mart 2024; 13:58:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • değişimin birden olacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz
  • 650000 aktif askeri personeli olan ülkede 300 kişiyle darbe yapılmış. Peki bu darbe mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eveleyip gevelemeye gerek yok, Akp yönetimi ve koyu akpliler Atatürk'den nefret ediyor, yaptığı her şeyden kurtulmaya çalışıyorlar.
  • Bir de tanklari egzostlarina tisort sokup durdurdugunu, F16lari terlik ile dusurdugunu soyleyen bir kitle var. Gecenin bir yarisi mucizevi bir sekilde hazirlanan devasal pankartlardan, bir anda okunmaya baslayan selalardan bahsetmiyorum bile. Bir de gorunmez ucaklar, ozel birlik askerlerinin kimseyi bulamamasi, MIT yerine enisteden darbenin haber alinmasi, hic bir kritik noktanin ve kisinin ele gecirilmemesi gibi onemsiz ayrintilar da mevcut.
  • Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlığından kaynaklanıyor!!! Badem bıyık yönetiminde Cumhuriyet Türk Atatürk sekuler kısaca bizi biz yapan değerlere yer yoktur. Gayet normal bunca yıldır bunları göremedin mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende saygıyla anıyorum ama şu videoyu görünce insanın midesi bulanıyor. Akp seçmenindeki bu genişlik bu rahatlık dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Net.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Temmuz 2018; 23:53:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekçi bir cevap vermemi mi istersin yoksa konu 15 temmuz olduğu için tepki çekmemek için ılımlı ve yalan bir cevap vermemi mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu darbe gerçekse içeride yatan darbeci askerlere benim vergimle bakılması bana çok acı koyuyor! Adamların yanına kâr kaldı. Bunlara maaş ödeniyormu hala? Malvarlıklarına neden el konulmadı? İdam edemiyorsan madenlerde 18-20 saat çalıştır! Bari maden patlar göçerse içimiz yanmaz! Darbe gerçek değil tiyatro isede o generallerin derdi neydi? Adamların yediği önünde yemediği arkasında! Ekonomik hiç bir sıkıntısı olmayan kişiler neden kendini madara etsin!? Dün generalsin bugün kilot katı kalıp bir ton sopa yiyorsun! Akıl kârı değil. Aydınlatılması gereken çok soru var. Konunun dışında biraz ama merak ettim bilen cevaplayabilirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20-30 yıl sonra da 15 Temmuz dediğin gibi olacak. Az çok hatırlanacak ama o kadarda üzerinde durulmayacak. Yeni bir olay yaşandığı için bu kadar çok göstermeleri normal. 100 küsür yıl önceki olaylarda nitekim yine aynı şekilde 10 yıl çok güzel kutlanmış sonra yavaş yavaş sönmüştür. Tabii şu an dediğim durumda onlar var yani az çok hatırlanacak ama o kadarda üzerinde durulmayacak.

    Eğer 15 Temmuz söylemlerinden bıktıysanız akışına bırakın. İleride daha az görürsünüz.
  • Sırf bu yüzden tv izlemeyi bıraktım arkadaşım, haber, tartışma programları falan izlemiyorum artık, elimden geldiğince.

    Bu beni de rahatsız eden bir konu. Eminim bir çok kişi de senin benim gibi konudan rahatsızdır. Yalnız olmadığımı bilmek güzel.

    Bu gibi konularda, ipin ucunu kaçırıyor ve maksadını aşan yayınlar ve bilinç altı mesajlarıyla haberler yapıyorlar. En iyisi sadece kitap okumak.

    Adeta bir tarih, toplum hafızasından silinmek isteniyor gibi. Umarım yanılıyoruzdur.
  • Öte yandan darbenin gerçeği, sahtesi olmaz. Darbe darbedir. Bu yakalanan kanı bozuk şerefsizler ki, içlerinde, yaş üyeleri, genelkurmay istihbarat daire başkanları, oramiraller, generaller, savcılar, hakimler vs vs vs bir sürü hain var. Şimdi şöyle düşün, bu kişilerin 7 sülalesinin artık bu ülkede işi zor, sadece kendilerini değil, ailelerini de yaktılar.

    Siz böyle bir riski alır mısınız? Sincan' da tanklar yürüdüğünde de darbe olabilirdi, o günün koşulları da çok farklı tabi.Yine de tankın namlusu konutu gösterseydi o zamanlar, vallahi tüm medya ve halk darbeyi alkışlamaya hazırdı. Çok iyi hatırlıyorum.Yani tüm ordunun topyekün kalkışmaya ihtiyacı yok, belirli, kritik hedefler tutturulsaydı ve millet topyekün karşı çıkmasaydı, o darbe başarılı olurdu, emin ol.

    Beni rahatsız eden sonra yaşanan süreç ve özellikle bu yıl yaşanan medya ve hemen hemen tüm çevrelerin olayı yansıtma biçimi.. yukarıda bahsettiğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 20 Temmuz 2018; 6:30:27 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.