Şimdi Ara

15 Temmuz gazisinden AKP’ye tepki: 'Yemin ediyorum benden oy alamayacaksınız...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
12.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 15 Temmuz gazisinden AKP’ye tepki: "Yemin ediyorum benden oy alamayacaksınız..."


    15 Temmuz gazisi Sabri Ünal, 15 Temmuz gazileri ve şehit aileleri için toplanan 309 milyon lira için “Cüzi bir miktar diyen AKP Parti Sözcüsü Ömer Çelik’e tepki gösterdi.

    15 Temmuz gecesi Altunizade'de durdurmaya çalıştığı iki tankın üzerinden geçmesi sonucu yaralanan Sabri Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Siz gevezelik yaparken biz ameliyattaydık… Yemin ediyorum Ak Parti’ye benden oy alamayacaksınız” dedi.

    15 Temmuz gazisi Ünal’ın açıklamaları şu şekilde:

    “Sayın Ömer Çelik 15 temmuzda cuzi bir yardım toplandı açıklaması yapmışsınız. Başta bu açıklamayı yapmak sizin değil Aile Bakanlığının yapması gereken bir açıklamadır. Türkiye Demokratik ve Şeffaf bir ülke olsaydı, daha yardım toplama süreci bittiğinde bu kadar yardım topladı açıklaması yapardınız. Ama başkanlık sistemini Despotizm olarak ve yeni bir tek parti cumhuriyeti diye algıladığınız için işinize geldiğinde işinize geldiği gibi davranıyorsunuz.

    Yemin ediyorum Ak Partiye benden oy alamayacaksınız!

    Milletin 15 Temmuz şehitleri için topladığı yardıma cuzi diyerek hakaret ettiğinizin de farkında mısınız! O yardımlar cuzi ise 15 Temmuz gazileri ve şehit yakınlari yarın aç bi ilaç kalıp dilenmeye başlarsa başınızı hangi kuma gömeceksiniz!

    Pendik'te bir 15 temmuz gazisi 5 gün kadar önce ameliyat oldu? Arayıp sordunuz mu?”







  • Tekrar merhaba,

    Muazzam bozuk türkçeniz ve "siz" hitabina karşılık "sen" demeye devam ederek göstermiş olduğunuz nezaket eksiğiniz var ama ben yine de cevap vermeye çalışayım.



    Bir dünya ad hominem yaparak konuyla alakasız dünya kadar şeyden bahsetmişsiniz. Bunları pas geçiyorum direkt.



    Tekrar ediyorum, Türkiye'nin bütün kurumsal yapısı başta hukuk, eğitim, sağlık kurumları çökerken hiç birisine sesini çıkartmayıp konu akçeli işlere gelince akp'ye isyan eden adam isterse kurtuluş savaşı gazisi olsun oh olsun derim. Başkaları zulüm görürken sesini çıkartmayıp iş kendine maddi olarak dokunduğunda sesi çıkan adamın samimiyetine kimse inandıramaz beni.



    Bu haberdeki adamın yaptığı da tam olarak budur.



    Bahsettiğiniz diğer konular bununla alakasızdir.
    Tekrar merhaba,



    Daha özenli Türkçe ve asgari nezaket için teşekkür ederim. Bir iki imla hatası var hala ama önemli değil.



    Hala saçma sapan argümanlar sunmaya devam ediyorsunuz. Beni tanımadan, siyasi tercihimi vs bilmeden "siz böyle yaptınız diyorsunuz da beni hangi gruba, zümreye dahil ediyorsunuz?



    Türkiye'de eğitim, hukuk, sağlık sistemi mükemmel değildi akp öncesi. Mükemmel olan ülke de yok sanırım dünya üzerinde ama şimdiki halinden çok çok daha iyiydi.

    Okullarda bilimsel eğitim verilirdi, mahkemeler bir kişinin lafina göre hareket etmezdi.

    Tekrar ediyorum, geçmişte akp seçmenine ne yapılmış olursa olsun, bütün bunları umursamayıp işin ucu para meselesine gelince akp'ye isyan etmek ikiyüzlülüğün daniskasıdır.



    Insanlar defalarca söyledi umrunda olmadı akp seçmeninin. Zannediyorlar ki tayyip sadece muhaliflere zulmedecek. Akp yandaşlarını devlet kaynaklarını pay ederek susturdu zulme ortak etti. Artık para bitti, şu akarken kovasını doldurup sesini çıkartmayanlar daha öncesinde ne olmuşsa olsun, isterlerse istanbul surlarına bayrak dikmiş olsun, isterse atomu parçalamış olsun suç ortağıdır. Meselelerini gitsinler suç ortaklarıyla halletsinler.



    Bu saatten sonra zerre umrumda olmak bu kitle hatta çok ciddi olarak bundan sonra genel seçim olursa oyumu reyize basacağım.
  • Seçim olsa yarın tekbirler eşliğinde AKPye basar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllarca akp'nin bütün yaptıklarını susup kendi işine geldiği için destekleyen, ardından işin sonu para meselesine gelince akp'ye isyan eden kim varsa başına gelenleri sonuna kadar hakediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim takıldığım nokta, ortalama bir AKP'liye göre çok daha fazla ve bilimsel kelimeler kullanmış olması. Neden-sonuç ilişkisi ile ilgili yaptığı çıkarımlar da oldukça kompleks ve doğru.

    Bu adam bir daha AKP'ye kolay kolay oy vermez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

    Yıllarca akp'nin bütün yaptıklarını susup kendi işine geldiği için destekleyen, ardından işin sonu para meselesine gelince akp'ye isyan eden kim varsa başına gelenleri sonuna kadar hakediyor.
    Nerenle okuyorsun orada para talebimi var.
  • DOMIX kullanıcısına yanıt
    Para talebi var demedim, para meselesi dedim. Siz nerenizle okudunuz?

    Toplanan yardımın açıklanmasında şeffaf olunmamasindan şikayet etmiş, para meselesi değil mi bu? Kurban derisi mı topladılar yardim için?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestanealtcizgi -- 17 Kasım 2018; 15:10:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

    Para talebi var demedim, para meselesi dedim. Siz nerenizle okudunuz?

    Toplanan yardımın açıklanmasında şeffaf olunmamasindan şikayet etmiş, para meselesi değil mi bu? Kurban derisi mı topladılar yardim için?
    Orada bahsettiği insanları küçümsenmesi, temmuz sonrası hükümetin hal ve hareketleri dikkatli okuduğunda olayın para olmadığı, paranın sadece bardak taşıran damla olduğu görülebilir.
  • en takdir ettiğim 15 Temmuz Gazisi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DOMIX

    Orada bahsettiği insanları küçümsenmesi, temmuz sonrası hükümetin hal ve hareketleri dikkatli okuduğunda olayın para olmadığı, paranın sadece bardak taşıran damla olduğu görülebilir.

    Alıntıları Göster
    Nedense akp'liler için eğitim, hukuk gibi şeyler değil de hep para meseleleri bardağı taşıran son damla oluyor.



    Ben bu güne kadar bir kez olsun para değil de başka bir şey yüzünden akp'ye yeter artık diyen duymadım. Siz duydunuz/gördünüz mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sen verme bu sefer ben vereceğim
  • bestanealtcizgi B kullanıcısına yanıt
    Adam şurada %99 un yapamayacağı cesareti göstermiş 2 tankın/zırhlının öneüne geçmiş yaralanmış.

    Bunu para pul için yaptığına sen inanıyormusun?

    Ben inanmıyorum zira o gece bende sokaktaydım, kimse de para pul için inmedi vatanı milleti için indi çıktı mücadele etti, ister inanırsın ister inanmazsın bu böyle.

    Demekki hukuktu eğitimdi şuydu buydu bardağı doldurmuş, açıklamayı yapanın pervasızlığıda bardağı taşırmış.

    Nedir bu negatiflik bu içten içe kin kusma, "oh olsun" durumları.

    Eğitimi hukuğu iyi tesis edeydin madem Erdoğan gibi biri bu tesiste yol bulamayaydı, Erdoğanı sen ben şiir okudu diye davul zurna ile hapse atmadık gene zamanın erk sahipleri hapse attı üstünede muhtar bile olamaz diye manşet yapıştırdı sonuç?

    Adam en tepede.

    17 yıl öncede yanılgı içindeydiniz şimdide yanılgı içerisindesiniz, Erdoğan akp hede hödö sebep değildir, yanlış politikaların yanlış tavırların alternatifsizliğin bakiyedisidir, yani sonuçtur.

    Siz bu sonucun sebeplerini gidermedikçe Erdoğan gider gene bir benzeri gelir.

    Ha bunun yoluda "oh olsun" tipi yaklaşımlar ile uzak durmaktan geçmez.

    2002 de bir önceki hükümeti yıkan ayaklardan biri ekonomik kriz ise diğeri dönen çok büyük yolsuzluklardı.

    Bugün daha büyükleri dönüyor sen ben biliyoruz peki bunu dosdoğru, halk üzerine etkileri ile gösterebiliyormusun anlatabiliyormusun?

    "efm havuz medya, baskılar, susturmalar vs." diyorlar...

    Geçiniz bunları,

    90 larda Erdoğanın mensubu olduğu siyasi popülasyon baskının daniskasını gördü başbakanına mgk da paşalar fırça kayıyordu şubatı martı vs. fakat yılmadılar pes etmediler gerektiğinde ev ev kahve kahve gezdiler vs. yani karınca misali çalıştılar hatta görünmediler bile ve bütün bunları bugünkü iletişim imkanları olmadan yaptılar.

    Bunu neden söylüyorum, başarı emek ister tırmalamak ister bu akımdaki insanlar amaçları doğru-yanlış, mevcut iktidar-düzen-erk-güç-düzen adına ne derseniz deyin bundan memnun olmadıkları için kendilerine bir yol çizip seçimlere girip iktidar olma başarısını gösterdiler.

    Peki 17 yıl sonunda mevcut muhaliflerin gerek bireysel gerekse parti dernek topluluk vb.örgütsel olarak geniş bir skaladan bakar isek, Erdoğanı iktidara taşıyan bu çalışmayı bu örgütlenmeyi bu kararlılığı bu psikolojiyi her yönü ile ele alıp hizmet içi hiyerarşilerinde çözümledikleri ya da en azından bu yönde yaptıkları bir çalışma oldumu? Bir dokümantasyon, bir veri bir modelleme vs. gören bilen duyan varmı?

    Varsa bir link atın incelemek isterim.

    Hal böyle iken Evet Erdoğan şöyledir böyledir hükümet kötüdür beceriksizdir bir çok eleştirde bulunabiliriz ama siz karşılığında alternatifi koyamazsanız veya koyduğunuz adayın profilini Erdoğanın seçmen üzerinde yarattığı etkiyi yaratacak şekil ve yöntemler ile destekleyez üstüne de durmadan rakibinizin gündem oyunlarına ( iktidarın belediye ve sayıştay rezillikleri var iken ezan andımız tuzağına düşmeleri ) düşme gafletini gösterirseniz o vatandaşa kusura bakmayın kızamazsınız.

    Çok uzattım, uzun bir konu daha geniş tartışılmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 17 Kasım 2018; 19:25:0 >




  • DOMIX kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba,

    Muazzam bozuk türkçeniz ve "siz" hitabina karşılık "sen" demeye devam ederek göstermiş olduğunuz nezaket eksiğiniz var ama ben yine de cevap vermeye çalışayım.



    Bir dünya ad hominem yaparak konuyla alakasız dünya kadar şeyden bahsetmişsiniz. Bunları pas geçiyorum direkt.



    Tekrar ediyorum, Türkiye'nin bütün kurumsal yapısı başta hukuk, eğitim, sağlık kurumları çökerken hiç birisine sesini çıkartmayıp konu akçeli işlere gelince akp'ye isyan eden adam isterse kurtuluş savaşı gazisi olsun oh olsun derim. Başkaları zulüm görürken sesini çıkartmayıp iş kendine maddi olarak dokunduğunda sesi çıkan adamın samimiyetine kimse inandıramaz beni.



    Bu haberdeki adamın yaptığı da tam olarak budur.



    Bahsettiğiniz diğer konular bununla alakasızdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akplilerin canını al malını parasını alma, 24 Haziran seçimleri sonrasındaki süreçte paralarını da aldılar. Yerel seçimleri merakla bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOMIX kullanıcısına yanıt
    Kendi içlerinden yeni birini neden çıkartmıyorlar ? Kendi tabanlarına da mı kâfir Allahsız diyecekler ? Kendi içlerinde yanlışları gören hiçbir adam yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OYUMU AKP VERİCEM SONUNA KADAR HAK EDİYOR.
  • Beter olun, bu sefer de size inat ben tayyibe basacam
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Haber bir metinden ibaret. Sözkonusu kişinin o konuşmayı yaptığı video yok. Dolayısıyla haber, profesyonel bir haber yazarı tarafından üretildi ve yığın medya üzerinden servis edildi. Orada belirtilen 309 Milyon rakamı da hayali fakat tesadüfen belirlenmiş değil cunku 3 veya 3'ün katı rakamlar içeriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçeriği okumadım. %100 para mevzusudur. Klasik kendi ceplerine dokununca ses çıkartanlardan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cüzi az demek değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Bunca şey yapan adamlara az bu para daha fazlasını verelim gibi bir anlam çıkmıyor mu ortaya?

    Bu amcanın istediği açıklama " Bu para bunlara çok, yarısını biz indirelim cebe " gibi bir şey mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.