Şimdi Ara

15 metre uzunluğunda hdmi kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/dark-15m-hdmi-v14-4k--3d-ledlcdps3ps4-kablo-dk-hd-cv14l1500-p-BS42137

Bunu alacağım. Amacım bilgisayara bağlayayıp, oyun film yapmak. Artık bu kablolar kayıpsız veri iletebilir mi? 1080p de kullanacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Adsıza İtirafımdır
    sen, en ıssız sokaklarımdaki sessin
    gölgelerimin ardında saklanan.
    ayrılışlarımsın hüzünlerimden
    ve gülümsemelerim...
    yıllarca saklanmış yüreğimsin,
    unutulmuş,sahipsiz hatıralardan kaçan...
  • altese kullanıcısına yanıt
    Herkes goruntu kaybi oluyor falan filan diye konusmus, almisken iyisini alayim diyorum da, yoksa icimden o kadar para vermek gelmiyor benim de.
    Nereden aldiniz?

• Kardeş forumda bir konu vardı görüntü kaybı var mı yok mu tartışılan,çoğunluk olmadığı yönündeydi ki bence de yoktu;aynı versiyon kablolarda sorun olmayacağını düşünüyorum ben.Ben kabloyu Gittigidiyor'dan aldım,15mt'si 29 lira.
    ve gülümsemelerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altese

Kardeş forumda bir konu vardı görüntü kaybı var mı yok mu tartışılan,çoğunluk olmadığı yönündeydi ki bence de yoktu;aynı versiyon kablolarda sorun olmayacağını düşünüyorum ben.Ben kabloyu Gittigidiyor'dan aldım,15mt'si 29 lira.

Şimdi benim tv smart monitor diye geciyor, kasa tvnin yakınında, monitor lazim, oyun için pahalı bir monitor alacağıma tvyi deneyeyim dedim, mouse hareketlerinin anlık gozukmesi vs icin hep kablodan bahsetmisler de...

Kablo konusunda gecikme sorunu olacağını düşünmüyorum;ama tv için input lag diye bir değerden bahsediyorlar konudan anlayanlar,sizin tvnin gecikme yaşatıp yaşatmayacağını ise bilmiyorum tvnizin modelini ve input lag yazıp google'da aratırsanız daha doğru bilgiler çıkabilir...
    ve gülümsemelerim...
  • Yıllardan beri s-link marka kullanıyorum 15m oyun tv film de hiç bir sorun yaşamadım link de ki kablo gayet yeterli olur çok "no name" ye girmedikçe sorun olmaz rahatlıkla alabilirsiniz 1m sine bile 200tl verenler tamamen kendilerini tatmin etmek için pisikolojik yani takılmayın o işlere az çok ismi cismi belli olan alın tamamdır
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5.1 Hoparlör kablosu uzatma?
    19 yıl önce açıldı
    150 metre CAT6 Ethernet Kablosu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Goruntude kayip felan olmaz mesafe uzadikca delay artabilir gecikme yani filmlerde muziklerde sikinti olmaz ama oyunlarda milisaniye gecikmeler olabilir kablo uzunlugundan

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.