Şimdi Ara

15 günlük s3 tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 15 günlük s3 tr
    satılık yada takaslık galaxy s3 15 günlük garantili turkcel den alınma jelatini daha cuma günü açılmış yani 3 gün kullanılmış cihaz resim koymaya gerek duymuyorum yanında filip cover kılıf birde seffaf kılıf çizilmez ekran bandı hediyem rengi beyazdır 16 gb fiyat olarak 1600 tl istiyorum mantıklı tekliflerde olabilir eşim için aldım kullanamadıgı için satıyorum bayana gidebilecek cihazlarla takas olabilir istanbul içi elden teslim sanal pazar vs teklif etmeyin
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Orijinalden alıntı: pizaro_23

satılık yada takaslık galaxy s3 15 günlük garantili turkcel den alınma jelatini daha cuma günü açılmış yani 3 gün kullanılmış cihaz resim koymaya gerek duymuyorum yanında filip cover kılıf birde seffaf kılıf çizilmez ekran bandı hediyem rengi beyazdır 16 gb fiyat olarak 1600 tl istiyorum mantıklı tekliflerde olabilir eşim için aldım kullanamadıgı için satıyorum bayana gidebilecek cihazlarla takas olabilir istanbul içi elden teslim sanal pazar vs teklif etmeyin

Hocam Merhaba arkadaşta 1 aylık turkcell den alınma iphone 4s 16 gb beyaz renk telefon mevcut. Kafa kafaya takas düşünür müsünüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.