Şimdi Ara

15 BİNLİRA VE TERCİHLER.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde bütçem 20 binliraydı 5 binlira çok acil lazım olduğundan aileye verdim elimden uçtu para :( şu anda elimde 15 binlira nakit var bu parayla alabileceğim araç sizce ne olmalı ? benim kafamda
    ford fiesta
    peugeot 206
    hyundai getz gibi araçlar var bu 3 ünden hangisi daha mantıklı sizce ? kafam getz e kayıyor ama sizinde önerinizi almak isterim,başka araçda olabilir ve önceliğim hb araç.
    NOT:biliyorum birçok başlık açıldı bu tür konularda ama yardım heryerde yardımdır desteğinize ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirli3534 -- 29 Ağustos 2012; 19:22:09 >

Orijinalden alıntı: eggys

bravo HGT. alabilirsin..

önerin için çok teşekkürler ama o kadar eskiye kaçmak istemiyorum birde 2 kapılı tercihim değil.belirtmedim açıklamamda bunun için özür dilerim.
  • O paraya alabileceğin fiesta çok düzgün olmayabilir.dolayisiyla ilk tercihim getz olurdu benim.ama yerinde olsam 2-3 bin lira daha param birikene kadar bekler seat ibiza-skoda fabia arasından seçim yapardım.bütün tavsiyelerimi dizel alacağını varsayarak yapıyorum bu arada.1 ay icinde benzer bütçeyle ben de araba alacağım bu arada.umarım düzgün bişey denk gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

O paraya alabileceğin fiesta çok düzgün olmayabilir.dolayisiyla ilk tercihim getz olurdu benim.ama yerinde olsam 2-3 bin lira daha param birikene kadar bekler seat ibiza-skoda fabia arasından seçim yapardım.bütün tavsiyelerimi dizel alacağını varsayarak yapıyorum bu arada.1 ay icinde benzer bütçeyle ben de araba alacağım bu arada.umarım düzgün bişey denk gelir.

evet fiestalarda kmler biraz yüksek düzgün km lilerde 16:500 ortalamarda oluyor 2004 kasalar. galiba benim tercihimde getz olcak gibi yoğunlaştım getz de. dediğin seat ibiza gerçekten hoş bir dış görünüme sahip ama o fiyata çıkamıcam rahat bir 5-6 ay,kışıda araçsız geçirmek istemiyorum :) iyi dileğin için çok teşekkür ederim.

2006-2010 yılları arasında 1.5 CRDI 88PS Getz sahibiydim, 0 almıştım ve 97.000KM kullandım. Bu süre zarfında birkere immobiliser hatası dışında beni hiç üzmedi. Bakımlarınıda sanayide yan kaynaklardan yapıyordum ucuza geliyordu. Bir kere bile mekanik, motor, şanzıman yürüyen ile ilgili sıkıntı yaşamadım. Tabiiki her araç gibi eksileri vardı ama f/p olarak çok mantıklı bir seçim olur tahminimce. Eğer sorun varsa detaylı olarak yanıtlamaya çalışabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoopcess

Merhaba,

2006-2010 yılları arasında 1.5 CRDI 88PS Getz sahibiydim, 0 almıştım ve 97.000KM kullandım. Bu süre zarfında birkere immobiliser hatası dışında beni hiç üzmedi. Bakımlarınıda sanayide yan kaynaklardan yapıyordum ucuza geliyordu. Bir kere bile mekanik, motor, şanzıman yürüyen ile ilgili sıkıntı yaşamadım. Tabiiki her araç gibi eksileri vardı ama f/p olarak çok mantıklı bir seçim olur tahminimce. Eğer sorun varsa detaylı olarak yanıtlamaya çalışabilirim :)

ilhan önerin için çok teşekkürler.ama hiç aklımdan geçmeyen bir araç :)

snoopcess getz hakkında yorumlar görüşler genelde iyi yönde dediğin gibi eksikleride var,kusursuz araçda yokdur herhalde :) 1 hafta içinde sonuçlancak getz olucak gibi

• _____________________________
    Youtube Kanalıma Beklerim:YT.com/user/jemetra
  • 15 e buyuk ihtimal 1.3 bulursun performansi kotu 1.3 un 1.4 almaya bakin derim cok iyi performansi var bende dizel getz kullanicisiyim cok memnunum bundan sonra alacagim arabada hyundai olucak adamlar masrafsiz araba uretiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: izmirli3534

quote:

Orijinalden alıntı: eggys

bravo HGT. alabilirsin..

önerin için çok teşekkürler ama o kadar eskiye kaçmak istemiyorum birde 2 kapılı tercihim değil.belirtmedim açıklamamda bunun için özür dilerim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2004-model-fume-marea-97302166/detay

ne kadar eskiye gitmek istemiyorsun sonuçta çok eski değil 2004 model araç 1.3getz alcaksın 2004 2005 2006 model olcak iki sene oynayacak araç performans vermeyecek.. güven vermek açısından sıfırlarda zaten.. araştır derim eskiye gitmekten kasıt ne ki getz olcak gibi demişsin yine o paraya dediğim gibi 2005 getz alcan

• quote:

Orijinalden alıntı: snoopcess

Merhaba,

Aynen bencede Getzz al

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.