Şimdi Ara

15-30 Nisan Masaüstü Ekran Görüntü Yarışması(Sonuçlar hazır) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
0
Favori
14.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k@llone

    2smoke deski muhtesemdi,burdakı desklerle kıyaslanacak bısey degıldı lakın herkesın zevkı ayrıdır be kardes.Bende oyumu sana vercektım lakın bu bı yarısma,butun oyları sen alırsan arkadas yarısmanın ne anlamı kaldı Bı de seref oyumuz bıle yok arkadas bu nasıl ıstır Bence bu oy ısı soyle olmalı,herkesın deviantart hesabı var buyuk ıhtımal,ordaki goruntulenme sayısı ve favorı alma durumuna gore oylayabılırsınız.Herkes deskını ve devianarttakı sayfa lınkını koyması yeterlı, ha benım ıddeam yok zaten yenı rainmeter skınımle ugrasıyorum



    Şimdi sorun şu ki benim deskim hepinizinkini döver meselesi değil bu, tabiki zevkler tartışılmaz ama yukarıda bişey belirttim. Ben şimdi hayatım boyunca XP nin yada vistanın standart temasını kullanıyor ve bunu seviyor olsam, başkada hiç bir ek program kullanmasam, bu tarz bir desk gördüğümde işte budur en baba desk tam benim zevkime uygun demek diğer tüm desklere verilen emeğe saygısızlık olur başka bişey değil.

    Bu yüzden ben yarışmaya katılan/katılmayan üyelerin oylama yapmasını doğru bulmuyorum. Wallpaper güzel diye o deske oy verilmez. Aksi takdirde gerçek 1 ci olması gereken desk'e haksızlık ediyorsunuz. Burda inanınki kendi deskimi kastetmiyorum, ben yarışmadan çekilene kadar oylarımda iyidi gayet, öle bir durumda yok yani. Ama birbirinize çok haksızlık oluyor.

    Biri diyor sade, öbürü renkli, öbürü tam benlik, böyle oylamamı olur ya hiç bir kriter olmadan.




  • Arkadaslar ne oluyor burda anlamadımkı,,,2smoke bence sen yazdıklarını 1 daha oku kımse burda profosyonel degıl olmayada calısmıyor(sahsım adıma bu boyle) ,, burda 1-2 sey ogrendım kendımce 1 desk yaptım oraya koydum,,oy alır almaz adı ustunde masaustu goruntu yarsıması zevk meselesı..Burda senın gıbı becerılı olan 10 kısı desk koysa belkı ıclerınde en kotusu senınkı suan nerden bılebılırızkı(yanı mantık sacma olmus bence),,Yanı ben yenı geldım sevkım kırıldı baska bırı gelıpte sunları okusa daha katılmadan somurur gıder bence zevkıne gorede takılır ,, burda 2-3 kısıde kendı kendıne takılır..

    Kallone sana da katılmıyorum kardes kusura bakma burda herkesın devıntart hesabı yok yanı yenı bır bırey olarak aranıza yenı katılan bırı olarak soyluyorum kımse alınmasın daha yenı yenı ogrenıyorum neyın ne oldugunu kesfetmeye calısıyorum ve hem msjlarımla hem yaptıgımla sıze destek olmaya calısıyorum....

    Demem su yenı gelen bırı daha hıc bısı bılmıyor devıntarta gırıcek oylama yapacak vs vs anlamazkı kacar gıder,,bıde burda yazılanları okur bmw sahın olayı gıbı ne yorum yapar ne katılım yapar korkar bızde nede bu bolume yenı uye kazandırabılırız..

    Deskım 2-3 basıt programdan ıbaret bu yarısmaya yakısmaz bende cekılıyorum der benım gıbı...


    +++ ek olarak sımdı gordum 2smoke yorumunu haklı olabılırsın son anlattıgın mantıkta ama ınsanlar heves duyup ufaktan bısılere baslamadanda burda sadece 3-5 kısı takılır,,bırak herkez ufak ıyı kotu heveslenıp baslasın renk olsun belkı cok daha ılerı gıdebılecek ınsanlar cıkabılır ama baslamadan burdakı sız bılenlerde gayretlendırmeden bu ıs boyle olmaz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokooo -- 24 Nisan 2010; 14:55:47 >




  • Arkadaşlar bana kızıyosunuz ama inanınki haklıyım, ben kimseyi küçümsemek veya kendimi övmek için yazmıyorum bunları bunu bir anlayın önce. Mesele zaten gönderilen DESKLER değilki, tabiki herkesin becerisi ayrı, iyi yapar kötü yapar onu anca iyi yönde eleştirmek düşer bize, yoksa bu ne biçim boktan desk demek değil. Ben kimseninkini beğenmem, kimsede benimkini beğenmez inanınki hiç önemi yok.

    Benim anlatmak istediğim DESKLER değil, oy veriliş şekli, çok büyük yanlış yapıyoruz, herkes kendi zevkine göre olanı beyenip bu diyor, bu böyle yapılmaz.

    Önce işlevselliğe, daha sonra yerleşime, daha sonra kullanılabilir alana, ondan sonra renkmiş cartmuş curtmuş bunlara bakılır. En basitinden örnek vereyim misal, benim wallpaper ı pek kimse beğenmemiş, olabilir, ama ben neden öle bir wall kullandığımı yazdım, birincisi macro tarzı bir resimdiki bu da üstüne açılan pencereye direk odaklanmayı sağlar, bir diğer pencerelerin gölgesi gözüksün diye açık renk olduğunu yazdım. Owl cty arkadaşımız lütfen kızmasın bu bir eleştiridir. Onun kullandığı wallpaper ile üstüne açılan pencere görünmez bile, insanın gözü direk arka plandaki alaca bulacaya kayar. Örnek kıstaslar bunlar olmalı, umarım anlatabildim, pembesi moru değil.

    Bunu bize kazanımı da optimum düzeyde görsel ve en işlevsel masaüstlerini kazandıracaktı.

    Ama malesef yanlış anlaşılıyorum. Siz bildiğiniz gibi takılın madem, ne diyebilirimki daha başka.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lokooo
    +++ ek olarak sımdı gordum 2smoke yorumunu haklı olabılırsın son anlattıgın mantıkta ama ınsanlar heves duyup ufaktan bısılere baslamadanda burda sadece 3-5 kısı takılır,,bırak herkez ufak ıyı kotu heveslenıp baslasın renk olsun belkı cok daha ılerı gıdebılecek ınsanlar cıkabılır ama baslamadan burdakı sız bılenlerde gayretlendırmeden bu ıs boyle olmaz...

    işin temeli bu zaten. Burası herkesin hür bir şekilde fikirlerini paylaşabildiği bir ortam. PAylaşa paylaşa, eğri yapanlarda doğruyu öğrenirler.
  • @2smoke un demek istediğini benim anladığım kadarıya herkes zevkine göre seçiyor bu bana yanlış geliyor. Aksine masaüstünde neler yapabilmiş bunu ele alıp beğenmek daha mantıklı geliyor sanırsam. Yanılıyormuyum yada tam açıklayamadımmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EstrEmO

    @2smoke un demek istediğini benim anladığım kadarıya herkes zevkine göre seçiyor bu bana yanlış geliyor. Aksine masaüstünde neler yapabilmiş bunu ele alıp beğenmek daha mantıklı geliyor sanırsam. Yanılıyormuyum yada tam açıklayamadımmı?

    Yanılmıyosun..
    Bu söylediklerinden sonra yeni bir oylama sistemi düşündüm.. soulcubee'yle konuşucam oylama hakkında..Eğer kabul ederse ayrıntıları buraya yazarım..
  • @soulcubee
    Detaylı bir PM gönderdim sana..
  • Estremo dogru anlamısın bende oyle anladımda ,, [[ 2smoke un demek istediğini benim anladığım kadarıya HERKEZ zevkine göre seçiyor ]] bak kullandıgın cumle ıcınde kilt kelimeyi buyuk harfle yazdım..Kim onlar

    [[ Bunu bize kazanımı da optimum düzeyde görsel ve en işlevsel masaüstlerini kazandıracaktı. ]] Harika 2smoke dedıgıne katılıyorum ama bırsey kacırıyoruz arkadaslar onu anlatamadım..

    Bu sekılde bılgı daarcıgı cok olup boyle yorumlayıp oy verecek kısı sayısı kac..Yanı kımler oy kullanıcak da bıze bu ıslevsellıgı kazandıracak..Sen ve senın gıbı bırkac kısı..Yanı ınsanları kolaydan alıstırıp gelısımlerıne destek vermeden onlara bu senın anlattıgın gıbı (macro wallpaper vs. vs) guzelce anlatmadan olmaz kısır döngüde dönüp durulur bırakın ınsanlar ıstedıgı gıbı oylasın ıstedıgı gıbı yorum yapsın ıstedıgını begensın ısteyen ıstedıgı gıbı profosyonel anlamda pek bısı bılmeden yarısmaya katılsın(benım gıbı) Kİİİ ayakları alıssın; bu işi sen ve senın gıbı ıyı bılenlerde guzelce anlattıgı verıcı oldugu surece onlarda egrıyı dogruyu ogrensın.

    ÖZET: Sayımız az sımdılık boyle yurusun yenı ınsanlar kazansın forumun burası sonra daha da profosyonele dokersınız dokerız bu işi....

    Konu başlıgı cok saptı oyum 2smoke'aydı ama cok begendıgım ıcın degıl cok emek harcadıgı ıcın.. Ama cekıldı yarısmadan keske cekılmeseydı..:( Baska bırınede oy vermeye korkuyorum sımdı ben oy vermeyım en ıyısı ama oy kabulumdur inş. 1 oy da olsa alırım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokooo -- 24 Nisan 2010; 21:02:35 >




  • Bu forumda böyle garip bir hava var biri birini eleştrir biri patlak verir peşinden diğerleri falan vs. karman çorman.. :- ) Neyse.. işlevsellik renkler, kullanılabilir alan, nesne yerleşimleri.. bunu herkesin tatmin olacağı belli bir sıraya sokamazsınız ve bu parametreler şahısın isteklerine zevklerine ve hatta o bilgisayarı kullandığı ortama bile değişir ona bakarsanız :- ) Zaten ideal bir masaüstü şekli olsaydı herkes ona benzetmeye çalışırdı. Mevcut durumda dahi aynı tarz gitmek bile bence pek mantıklı ve doğru değil. Şöyle ki ben sadelikten hoşlanıyorum diyen biri her seferinde sade bir masaüstü yapmaya odaklanmamalıdır. Farklılık, çeşitlilik güzeldir.. pozitif etki yapar.. Mesela ben siyah ağırlıklı masaüstlerini seven biriyim ama gelin görün ki kendim cırtlak, pembe turuncu bir masaüstü hazırladım.. Farklı bir tat aldım yaptığım işten.. Nitekim de bu yarışmada en çok beğendiklerim re-storm ve EstrEmO nunkini oldu..

    Pekala görsel olarak sade dizayna ilgim var fakat kendim şu ana kadar hiç de sade bir masaüstü kullanmadım, bilgiler, simgeler, araçlar vs. hep bir tıkta elimin altında olsun istediğimden.. Ne oldu kullanışlılık görsel dizayn parametresinin önüne geçti benim için. Ama oyumu vereceğim adam gayet sade bir masaüstü hazırlamıştır. Bu çelişmek değildir. Algıda seçiciliğe düşmemek lazım bu noktada. Gerekliliklerin kişilere, şartlara ve ortama göre değişmesidir. Ama görsellik bu tip yarışmalarda "biraz" daha önde olur sonuçta topluma sunuyorsun. Kişisel zevkler tabi ki ön plana çıkacak böyle durumlarda soyutlayazsın bunu, ben mesela sade de olsa pek windows altında Mac taskbarından, başlatından falan haz alamıyorum bir türlü... elimde değil ki bu.. Ama en iyisi böyle bir durumda bu parametrelerin hepsinin optimumda buluştuğu kişilere oy vermek olabilir "belki" ... Ama adamın monitorü küçük.. işlevsel yapsa ekran doluyor, sade yapsa işlevli ve rahat kullanılmıyor orta halli yapayım dese de yine ekranda kullanılabilir alan pek olmuyor... :-) LCD liler her zaman daha avantajlı mesela görsel olarak.. ee ne olacak ? Onun için yok şöyle yok böyle bırakalım bunları arkadaşlar... Herkes yapsın, koysun, dozunda eleştirsin, eleştiriden pay çıkarsın kendince, yorumlasın, saygı duysun ve sessizce bir sonraki yarışmayı beklemeye çekilsin... Zaten ülkemde ilgi görmez bu sanatsal şeyler fazla bari yapılanları da olumlu yönde itekleyin..

    Oyuma gelince belirttiğim gibi re-storm ve EstrEmO nunkini beğendim ben bu yarışmada..

    re-storm

    + renkler gayet hoş ilgi çekici kullanılmış, simgeler küçük olunca "bu konseptte" tatlı durmuşlar köşede.

    - yukarıdaki mavi klasörlerin rengi farklı olabilirdi ve en takıldığım nokta hava durumunu gösteren kısımda iki tane var güneş sanırım küçük olan biraz göze batıyor iyi durmamış orada bence.

    EstrEmO

    Geçen yarışmada da bu arkadaşa vermiştim oyumu. Bunu da gayet hoş yapmış. Ama şöyle birşey var mesela geçen yarışmada diğer masaüstünü beğendiğim arkadaşınkini simge durumunda küçülen pencereler bana göre gizli olmamalı gözüme gözükmeli demiştim. EstrEmO da burada aynı şeyi denemiş ama dizayn o kadar şık olmuş ki bu kendini unutturuveriyor yani ben kendim için kullanmam ama görselliği bastırdığından oyumu da veririm bu sefer.

    + Rocket Dock simgeleri çok hoş, klasör renkeri ve şekilleriyle çok uyumlu, CAD skini yeni çıkan sanırım çok şık duruyor o da. Ama eminim bunlar daha dar kare bir monitörde bu kadar şık durmayacaktı yukarıda açıkladığım gibi :-) Kulanılan duvar kağıdın renkleri klasik bir siyah beyaz tema örneğinden uzaklaştıran en önemli unsur.. ve burada iyi seçilmiş renkler. Başlat tuşu da ayrı bir şık olmuş.

    - Dediğim gibi açılan pencereler gözönünde olmalı benim için, bana göre böyledir bu da benim yorumum olduğuna göre beni bağlar sadece ama oyumu etkileyebilir "bazen" .

    - Gom player skinini sevmedim. Renkleri tuş ve gösterge paneli rengi genelle daha uyumlu olabilirdi.


    Sonuç olarak; EstrEmO güzel iş çıkarmış. Oyum EstrEmO'ya :-)

    Ayrıca kimse burada profesyonel yargılarla ve profesyonelce iş yapmak için katılmıyor.

    Herkese kolay gelsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 24 Nisan 2010; 21:16:11 >




  • Ayrıca transparan bir sitilde seçilen duvarkağıdı çok önemli etki ediyor görselliğe.. O benim cırtlak pembe baya bir soldu 2 tıkla :

     15-30 Nisan Masaüstü Ekran Görüntü Yarışması(Sonuçlar hazır)


    :-)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 24 Nisan 2010; 21:28:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dulcet

    Bu forumda böyle garip bir hava var biri birini eleştrir biri patlak verir peşinden diğerleri falan vs. karman çorman.. :- ) Neyse.. işlevsellik renkler, kullanılabilir alan, nesne yerleşimleri.. bunu herkesin tatmin olacağı belli bir sıraya sokamazsınız ve bu parametreler şahısın isteklerine zevklerine ve hatta o bilgisayarı kullandığı ortama bile değişir ona bakarsanız :- ) Zaten ideal bir masaüstü şekli olsaydı herkes ona benzetmeye çalışırdı. Mevcut durumda dahi aynı tarz gitmek bile bence pek mantıklı ve doğru değil. Şöyle ki ben sadelikten hoşlanıyorum diyen biri her seferinde sade bir masaüstü yapmaya odaklanmamalıdır. Farklılık, çeşitlilik güzeldir.. pozitif etki yapar.. Mesela ben siyah ağırlıklı masaüstlerini seven biriyim ama gelin görün ki kendim cırtlak, pembe turuncu bir masaüstü hazırladım.. Farklı bir tat aldım yaptığım işten.. Nitekim de bu yarışmada en çok beğendiklerim re-storm ve EstrEmO nunkini oldu..

    Pekala görsel olarak sade dizayna ilgim var fakat kendim şu ana kadar hiç de sade bir masaüstü kullanmadım, bilgiler, simgeler, araçlar vs. hep bir tıkta elimin altında olsun istediğimden.. Ne oldu kullanışlılık görsel dizayn parametresinin önüne geçti benim için. Ama oyumu vereceğim adam gayet sade bir masaüstü hazırlamıştır. Bu çelişmek değildir. Algıda seçiciliğe düşmemek lazım bu noktada. Gerekliliklerin kişilere, şartlara ve ortama göre değişmesidir. Ama görsellik bu tip yarışmalarda "biraz" daha önde olur sonuçta topluma sunuyorsun. Kişisel zevkler tabi ki ön plana çıkacak böyle durumlarda soyutlayazsın bunu, ben mesela sade de olsa pek windows altında Mac taskbarından, başlatından falan haz alamıyorum bir türlü... elimde değil ki bu.. Ama en iyisi böyle bir durumda bu parametrelerin hepsinin optimumda buluştuğu kişilere oy vermek olabilir "belki" ... Ama adamın monitorü küçük.. işlevsel yapsa ekran doluyor, sade yapsa işlevli ve rahat kullanılmıyor orta halli yapayım dese de yine ekranda kullanılabilir alan pek olmuyor... :-) LCD liler her zaman daha avantajlı mesela görsel olarak.. ee ne olacak ? Onun için yok şöyle yok böyle bırakalım bunları arkadaşlar... Herkes yapsın, koysun, dozunda eleştirsin, eleştiriden pay çıkarsın kendince, yorumlasın, saygı duysun ve sessizce bir sonraki yarışmayı beklemeye çekilsin... Zaten ülkemde ilgi görmez bu sanatsal şeyler fazla bari yapılanları da olumlu yönde itekleyin..

    Oyuma gelince belirttiğim gibi re-storm ve EstrEmO nunkini beğendim ben bu yarışmada..

    re-storm

    + renkler gayet hoş ilgi çekici kullanılmış, simgeler küçük olunca "bu konseptte" tatlı durmuşlar köşede.

    - yukarıdaki mavi klasörlerin rengi farklı olabilirdi ve en takıldığım nokta hava durumunu gösteren kısımda iki tane var güneş sanırım küçük olan biraz göze batıyor iyi durmamış orada bence.

    EstrEmO

    Geçen yarışmada da bu arkadaşa vermiştim oyumu. Bunu da gayet hoş yapmış. Ama şöyle birşey var mesela geçen yarışmada diğer masaüstünü beğendiğim arkadaşınkini simge durumunda küçülen pencereler bana göre gizli olmamalı gözüme gözükmeli demiştim. EstrEmO da burada aynı şeyi denemiş ama dizayn o kadar şık olmuş ki bu kendini unutturuveriyor yani ben kendim için kullanmam ama görselliği bastırdığından oyumu da veririm bu sefer.

    + Rocket Dock simgeleri çok hoş, klasör renkeri ve şekilleriyle çok uyumlu, CAD skini yeni çıkan sanırım çok şık duruyor o da. Ama eminim bunlar daha dar kare bir monitörde bu kadar şık durmayacaktı yukarıda açıkladığım gibi :-) Kulanılan duvar kağıdın renkleri klasik bir siyah beyaz tema örneğinden uzaklaştıran en önemli unsur.. ve burada iyi seçilmiş renkler. Başlat tuşu da ayrı bir şık olmuş.

    - Dediğim gibi açılan pencereler gözönünde olmalı benim için, bana göre böyledir bu da benim yorumum olduğuna göre beni bağlar sadece ama oyumu etkileyebilir "bazen" .

    - Gom player skinini sevmedim. Renkleri tuş ve gösterge paneli rengi genelle daha uyumlu olabilirdi.


    Sonuç olarak; EstrEmO güzel iş çıkarmış. Oyum EstrEmO'ya :-)

    Ayrıca kimse burada profesyonel yargılarla ve profesyonelce iş yapmak için katılmıyor.

    Herkese kolay gelsin..




    @dulcet öncelikle oyun için teşekkürler. Birkaç açıklama yapıcak olursam;

    Görev çubuğunu kaldırdım ama sonra işlevselliğini kaybettiği için tekrar düzelttim. Görev çubuğuna başka şeyler düşünüyorum.

    Siyah üzeri bir masaüstünden yeterince sıkıldım ilerde elbet yine dönerim ama bu seferki yarışmada artık renkli birşeyler düşünüyorum.

    Tekrardan eleştirilerin ve önerilerin için teşekkürler..




  • Owl City'nin deski gerçekten hoş olmuş :) Çekici bir şekilde ebrulanmış arkaplana, ikonları, cursoru ve tasarımı yakıştırmış. Ek olarak playerda çalan Justin'in bir dinleyeni olduğum için, oyumu Owl City'ye veriyorum.
  • Oy durumu

    Owl City : 3 oy
    re-storm : 1 oy
    EstrEmO :2 oy
    Furkan* : 1 oy
    aLcat[R]aZ : 1 oy
    soulcubee : 1 oy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 25 Nisan 2010; 10:25:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2smoke

    Arkadaşlar bana kızıyosunuz ama inanınki haklıyım, ben kimseyi küçümsemek veya kendimi övmek için yazmıyorum bunları bunu bir anlayın önce. Mesele zaten gönderilen DESKLER değilki, tabiki herkesin becerisi ayrı, iyi yapar kötü yapar onu anca iyi yönde eleştirmek düşer bize, yoksa bu ne biçim boktan desk demek değil. Ben kimseninkini beğenmem, kimsede benimkini beğenmez inanınki hiç önemi yok.

    Benim anlatmak istediğim DESKLER değil, oy veriliş şekli, çok büyük yanlış yapıyoruz, herkes kendi zevkine göre olanı beyenip bu diyor, bu böyle yapılmaz.

    Önce işlevselliğe, daha sonra yerleşime, daha sonra kullanılabilir alana, ondan sonra renkmiş cartmuş curtmuş bunlara bakılır. En basitinden örnek vereyim misal, benim wallpaper ı pek kimse beğenmemiş, olabilir, ama ben neden öle bir wall kullandığımı yazdım, birincisi macro tarzı bir resimdiki bu da üstüne açılan pencereye direk odaklanmayı sağlar, bir diğer pencerelerin gölgesi gözüksün diye açık renk olduğunu yazdım. Owl cty arkadaşımız lütfen kızmasın bu bir eleştiridir. Onun kullandığı wallpaper ile üstüne açılan pencere görünmez bile, insanın gözü direk arka plandaki alaca bulacaya kayar. Örnek kıstaslar bunlar olmalı, umarım anlatabildim, pembesi moru değil.

    Bunu bize kazanımı da optimum düzeyde görsel ve en işlevsel masaüstlerini kazandıracaktı.

    Ama malesef yanlış anlaşılıyorum. Siz bildiğiniz gibi takılın madem, ne diyebilirimki daha başka.


    Yazdıklarınız doğru olabilir fakat dedikleriniz profesyonelliğe kadar gider. Ama herkes profesyonel değil.
    Bu Yarışma eğlence için olan bir yarışma. Biraz daha gelişse dedikleriniz yapılabilir fakat şu an için bence erken.
    Ha Bu arada eleştiriye her zaman açığım, herkesin zevki farklıdır.




  • Arkadaşlar bakın ben bu forumun bu bölümüne takılmıyodum bile, Soul u severim sırf o uğraştı diye takılmaya başladım yeniden. Sizleri kırmak gibi bir niyetim yok bu böyle algılandıysa özür dilerim.

    Bir kere şunu anlayın ama Melih(Estremo) ama ben bu işin çemberinden geçtik, sırf bu konuylan ilgili sitler kurduk forumlar açtık, sizin sandığınızın 1000 katı adama bu işi öğrettik öle 3 e 5 e değil.

    Kısaca ben size bişey söylüyorsam sizi kırmak için değil, size işin doğrusunu göstermek için söylüyorum. Bakın geçen bir mevzu oldu Rainmeter ile ilgili, dedimki ben daha tema konusu yeni açıldığında 2006 yılında anlatım yapmıştım, 1.sayfaya girin bakın diye msj yazmıştım. Anlayınki şu an sizin kullandıklarınızı biz daha o zamanlar paylaşıp insanlara anlatıp öğretiyorduk. Bu cümlede yanlış anlaşılmasın mümkünse. İnsanın bu tip şeylere ilgisi varsa 1 günde de öğrenir, ilgisi yoksa 10 senede de öğrenmez, o yüzden ilgi çeksin herkes istediği gibi oylasın demeniz yanlış. Ben diyorumki eğer gerçekten bişey öğrenmek istiyosanız bırakın işi bilenler oylasın, bu ben olmak zorunda değilim. Tarafsız 3 kişi seçin onlarda sebepleri ile beraber oylamalarını yapsınlar ve bu kişiler yarışmaya desk göndermesin. Bir nevi konunun moderatörü gibi düşünün bu kişileri.

    Belkide ben olayı çok ciddiye alıyorum, ama ben olayı ömrümüzden değerli saatları ayırıp emekler harcadığımız için ciddiye alıyorum. Sizin için bu yarışma bir emek işi değilse o zaman tabiki ortada bir sorun yok, herkes istediği gibi takılır.

    Neyse yarışmadan çekildim ama oy vericem.

    Rainmeter olan hiç bir deske oy vermiyorum, çünkü geçen seferden farklı yerleri değişmiş sadece ve kullanılmak için kullanılmışlar. Çıkınca windows tan başka bişey kalmıyor.

    Furkan'nın deski yine güzel lakin geçen seferkinden tek fark renk olmuş, wall ın konusu bile aynı (çiçek)

    Owl cty arkadaşımızın teması çok hoş siyah/pembe kombinasyonu dehşet güzel duruyor lakin wallpaper olayı öldürmüş. Sebebini yazmıştım.

    torque89 un deski dehşet derece karışık göründü gözüme, siyah beyaz güzel kombinasyon lakin wallpaper çok yorucu şekiller içermekte.

    darkcavalry, ekran zaten küçük anladığım kadarı ile, ve sen 5/2 sini rainmeter ile doldurmuşun, şimdi o ekranda bir tarayıcı yada x bi pencere açıkkıen alttakileri görebiliyomusun merak ettim, yoksa bilgisyarı açınca sadece desktop'a mı bakıyorsun gün boyunca. Daha minimal dizaynlar senin gibi küçük ekranı olan kişiler için çok daha kullanışlı olur. Böylece masaüstüne yerleştirdirğin şeyler boşuna ram ve cpu tüketmektense gerçekten bir işe yararlar ;

    Superdeve.
    --------

    Beğendiklerim

    Soulcube (wall güzel ikonlar güzel bir tek startmenu biraz kaba durmuş sanki.)

    Estremo (sadece sağdaki büyük desktop ikonlarını sevmedim, sebebi zaten üstüne pencere açılınca tüm işlevselliği gidiyor, daha kolay ulaşılacak bir şekilde toplanabilir.)

    lokoo (rainmeter fazla, o olmasa daha kıyak durur)

    Fîrzen

    k@llone (rainmeter hariç)

    dulcet (wall hariç)

    Assasinate

    *GeNC*
    -------------------------

    Genel olarak tüm desklerde nerdeyse aynı sorun var, ekranı kaplayan ve üstüne bişey açıldımı altta bütün işlevini yitiren bir rainmeter yada ekranın ortasında duran ve yine üstüne bişey açıldımı işlevini yitiren ikonlar. Buna göre ben oyumu Estremo ya veriyorum. Sağdaki ikonları az küçültse yeter ;)

    Herkese iyi geceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 25 Nisan 2010; 2:27:05 >




  • @2smoke açıklaman için ve yorumların için teşekkürler. Katılmamak elde değil yalnız

    quote:

    Bir kere şunu anlayın ama Melih(Estremo) ama ben bu işin çemberinden geçtik, sırf bu konuylan ilgili sitler kurduk forumlar açtık, sizin sandığınızın 1000 katı adama bu işi öğrettik öle 3 e 5 e değil.


    Bu mesaj yanlış anlaşılmaz inşanllah :)

    Masaüstündeki büyük icon lara gelince bayadır masaüstünde klasik icon lar kullanmıyordum canım çekti koydum zaten sonrada kaldırdım :)
  • rainmeter gibi bir şey artık kullanmak istemiyorum, windows 7nin nimetlerinden biride görev çubuğu, gerçi yazılımcılar yeni yeni keşfe çıktılar bu konuda, masaüstünde bir işlemci göstergesi yerine görev çubuğunda olsa daha iyi olur diye düşündüm ve değişik bir şey olsun diye simgeleri ortaladım normalde o göstergeleri saatin yanına çekipte kullanıyorum böylelikle tek sıra oluyor görev çubuğu...
  • EstrEmO bana Llama badge vermişsin o ne demek oluo
  • @2smoke
    Benim Deskim hakkında yorum yapmamışsın.. Mümkünse bende bir yorum alabilirmiyim.
  • EstrEmO sana birşey sorucam bendede Z1Glass var ama yeni sekme sayfası tam şeffaf olmuyor neden olabilir acaba ?

     15-30 Nisan Masaüstü Ekran Görüntü Yarışması(Sonuçlar hazır)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.