Şimdi Ara

14T / 14T Pro YD Cihaz kullanıcıları (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
58
Favori
51.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam imei kayıt için dm atabilir misiniz ? ben yollayamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhaba hocam bir sualim olacakti elimde 100 günlük honor 400 var yd 15t takas teklifi geldi üstüne 3 k istiyor ama önerin nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben yaklaşık 1 ay evvel, BL'si açık global a16 cihaza server kaydı yaptırdım. İşlemden sonra taiwan a15'e döndüm. Bunu adb'den fastboot rom atarak kendim yaptım. Gayet kolay bir şey. İşlem tek sim'in yapılabildiği zamandı ve 600 TL ödemiştim.

Geçen hafta taiwan a15 rom yüklü eşime ait BL'si açık cihaza da server işlemi yaptırdım. Tek sim kapandığı için çift sim yapıldı, 1700 TL verdim aynı şahsa. İşlemler uzak bağlantı ile yapıldı. İşlemden sonra yine aynı cihaza adb'den fastboot rom atarak taiwan a15'e sıfırladım.

Araç: Egea HB, 1.6 multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Amazon Fire TV Stick 4K Max, Turkcell Tv+, Logitech Harmony 650 Ağ: Zyxel NAS326, Keenetic Hopper (KN-3811), Superonline Fiber 1000 Mbit Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess, Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP Receiver, ATS 20+ Receiver, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
  • bazı modellerde bilgiler silinmeden server kayıt işlemi yapılabiliyor 14t pro için net bilgim yok ancak server kayıtta zamanında yaptırdığımda hyperos 1 engineer rom yüklenerek yapılmıştı uzak bağlantı ile kuzenim yapmıştı sonrasında bana bırakmıştı hani romu istersen yükle diye ben gittim yine global rom yükledim şimdi BL açmaya uğraşıyorum,

şu sıralar tek sim kayıtta kotalar var sanırım o yüzden kayıt yapacaksanız elinizi çabuk tutun çift sim vs yapıyorlar ama bekliyorsunuz 1-2 gün duruma göre değişiyor. Server kapanır falan problem yaşamayın

net ücretlere hakim değilim ama facebookta çok grup var 800-1000-1500 e falan yapanlar var değişiyor, sonuçta hepside aynı işlemi yapıyor

DFT Pro, TRTools var bildiğim sizin gibi bend alıp yapayım dedim tool ayrı para cpid üretim ayrı para idi 2 si 80-90 dolar civarıydı vazgeçtim,

şimdi cpid olayına kota koyuldu ondan sıkıntılı tool alsanız bile yaparken sıkıntı olabilir cpid dosyası hazılama prg ve yok ortalıkta istekle yapılıyor, istek atılıyor hazır olunca yüklüyorsunuz(konuyu açın demeyin net bilgim yok face gruplardan gördüğümü yazıyorum)

server tamamen kapanmadı, tek sim server yapılıyordu o kapalı bildiğim kadarıyla şimdi çift sim yapıyorlar o da sınırlı

ama çoğu direnç olayına geri döndü daha kolay olduğu için

Araç: Egea HB, 1.6 multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Amazon Fire TV Stick 4K Max, Turkcell Tv+, Logitech Harmony 650 Ağ: Zyxel NAS326, Keenetic Hopper (KN-3811), Superonline Fiber 1000 Mbit Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess, Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP Receiver, ATS 20+ Receiver, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
  • Bilindiği üzere cpid server şimdilik öldü zombi misali hortlayacağı günler olacak şu yoklukta yeni bir repair metodu çıkmıştır..

Xiaomi Mediatek işlemcili modeller için yeni repair metodu ile ilgili kısaca anekdotlar ileteyim yeni metodla birlikte tıpkı cpid server kaydında olduğu gibi sorunsuz güncelleme ve sıfırlama yapabilirsiniz burada cpidden farkı ubl(bootloader unlock) ve root gereksinimidir yeni metodla cihazda bootloader kilidi açılır ve root edilip repair işlemi sağlanır ardından unroot edilip root erişimi kaldırılır bu sayede bankacılık uygulamaları vs sorun yaşamazsınız..

Auth ve Cpid soyguna doğru evrilmişti olayın yazılımcı değil kaynak tarafından sömürüye dönüştüğü ortamda son olay limit ve finiş oldu ne zaman dirilir cpid şuanda kestirmek güç olsada Qualcomm işlemcili modeller için henüz alternatif bir repair metodu henüz çıkmadı çoğu yeni modelde direnç şeması dahi yok bu sebeple direnç ile bazı modellerde kayıt mümkün değil zaten önerdiğim bir repair metodu değil..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Yeni repair methodunu yapıyor musunuz usta

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.