Şimdi Ara

1486 TL lik Toplamış Olduğum Sisteme Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir kaç günde sizlerinde yardımlarıyla bilgisayar sistemi mi dizdim ve birazdan almaya gideceğim almadan önce sistemi gösterip tavsiyelerinizi bekliyorum...

GIGABYTE 970A-D3 AM3+ AMD 970/SB950 DDR3 2000MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI

GSKILL 4GB RIPJAWS DDR3 1600MHZ CL9 1.5V TEK MODÜL RAM

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI

XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MIDT ATX SİYAH KASA

• Kilgharra kullanıcısına yanıt
    gayet güzel hayırlı olsun şimdiden
  • Saolasın Dostum
  • anakartı ud3 modeli seçin, o modelde ön panel usb 3.0 desteği yok. veya asus m5a97 r2.0
  • Ana kartı M5A97 R2.0 olsun ... 100-200 borç alın bir FX 8320 alın daha iyi olur
  • CCCeyLan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim her konuya saçma sapan yorum yapmak için mi üyelik açtın sen? Dengesiz sistem mi kurdurucan millete kendi imzandaki gibi? Saçma yorum yapıcaksan hiç yapma!
  • Black Edition kullanıcısına yanıt
    Saçma sistem mi ???

1 tane saçmalığını bul sadece bu kadarını söylüyorum sana buyur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCCeyLan

Ana kartı M5A97 R2.0 olsun ... 100-200 borç alın bir FX 8320 alın daha iyi olur

8320 ye fazla zorlamasın kendini 6300 yeterli olur.ama dediğin gibi anakartı m5a97 r2.0 almalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verebileceğim en fazla bütce bu arkadaşlar üstüne çıkamayacağım tekrardan saolun onerileriniz için
  • Kilgharra kullanıcısına yanıt
    Kasayı mümkünse corsair 200r al onun haricinden ana bileşenler çok iyi
  • Monitörünüz Dvi değilse ve VGA kullanmak zorundaysanız bir daha düşünün ekran kartını

Ekranda titreme yapıyor çünkü ...
    Şöyle: Anakart AMD'ye M5A97 yeter de artar, hadi diyelim bu keyfi, 8350 alıyosun, yanında 650Ti, denge nerde? Zaten 8320 varken 8350 gereksiz, onu geç, ekran kartını batırıp işlemci ve anakartı son seviye almak kadar saçma ve dengesiz bir şey yok.
    Ha ha ha ..Çok komiksin ..

Sen ve senin gibiler için herşey Ekran kartından ibaret degil mi ?
    600-700Tl lik Kart önermeyi çk iyi biliyorsunuz ..

Herşey Ekran kartı degil önce bunda anlaşalım ..

1400-1500 TL lik sisteme gtx 650 Tİ ayarında bir ekran karti yeterlidir..
    8350 çok özel bir işlemci aradaki tek farkın 3,6 / 4.0 zannediyorsan yanılırsın

Hiç bişey bilmiyosan aç youtube izle video ları..

Arti benim ihtiyaçlarıma göre gtx650 yeterli deli gibi oyun oynayacak halim yok ..

Zaten oyunları üst düzeyde oynamak için pc alacaksan eger 2500 tl ( yi en az ) gözden çıkaracaksın ( sadece kasa fiyatı )

Ekran kartına o kadar kaptırıyorsunuz ki kendinizi diger bileşenleri göz ardı ediyorsunuz ..
    İşletim sistemi ve Anakart bir sistemde en başta yer alır ..
    Ekran kartı bu iki bileşenden sonra gelir ..

Ve ekran kartları sürekli yeni modeller çıkarır bak anasayfaya gtx bilmem kaç çıkmış ..

işlemci ve anakart ve her zaman iyi olmalı ki ileride kasa içinde yapılacak olan değişikliklerie gerekli zemini hazırlayabilirsin

tabi son olarak Kasayı da yüksek tutmak lazım bunu söylemeye gerek yok heralde

• Kardeşim senin sistemindeki tek hata anakartın ekran kartına göre daha lüx olması.
  • Black Edition sana katılıyorum ekran kartına bastırıp anakart ve işlemciye yüklenmişsin çok yanlış

Bu arada deli gibi oyun oynamıyorum demişsin burada ki OYUN için sistem toplayan arkadaşlar deli gibi oyun oynamak için alıyorlar Black Edition da o yüzden milletin kafasını karıştırma dedi senin sistemin deli gibi oyun oynamak için olmasa da burada ki insanların toplayacağı sistem o yönde olacak yanlış konuşuyorsun ...
  • ResistibLe kullanıcısına yanıt
    Bu bir hata değil .. ekran kartları sürekli yenilenen birimlerdir ..

Belki ilerleyen zamanlarda uygun bir ekran kartı bulup nokta atışı yapabilirim ki
    benim önceliğim oyun değil ..

her zaman işlemci ve anakartı güçlü tutmak lazım..
    daha sonra ekran kartının en iyi modelini rahatlikla alabilirsin

Sen bayağı uçuk kaçık çıktın. Neyse bu kadar bilgisizlik ve bu kadar bilmişçilikle ifla olmazsın. Kendi haline bırakıyorum.
  • +1
  • tek bir şey söyleyeceğim bu konuda eğer deli gibi oyun oynamak istiyorsa buradaki arkadaşlar ozaman bi zahmet 2500 tl yi gözden çıkaracaklar..
    öyle 1500 tl ye mükemmel kalitede ya da mükemmele yakın kaliteli deli gibi oyun oynayamazsınız.
    açık ve net

anakart ve işlemciye önem verin dememin neresi uçuk kaçıklık merak ettim doğrusu..
    tamam siz alın 650 tl lik ekran kartlarını 1400 tl lik sistemlere

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.