Bildirim
144hz monitör almak istiyorum lütfen yardım arkadaşlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Afterburner gibi bi program yükle, bilgisayarın kaç fps alıyor ona bir bak, ondan sonra ekran aramaya başla.
-
Benim fps konusunda bir sıkıntım yok. Oynadığım oyun belli sadece internette arttığımda ekran kartı olmadan 144hz monitör den 60 hz alırsın gibi cevaplar karşıma çıktı. 10 yıldır 60hz monitörden oynuyorum geçen hafta 144hz denedim gerçekten 1.6 gibi bir oyunda bile felaket bir fark yaratıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Dessacs34
Benim fps konusunda bir sıkıntım yok. Oynadığım oyun belli sadece internette arttığımda ekran kartı olmadan 144hz monitör den 60 hz alırsın gibi cevaplar karşıma çıktı. 10 yıldır 60hz monitörden oynuyorum geçen hafta 144hz denedim gerçekten 1.6 gibi bir oyunda bile felaket bir fark yaratıyorBütçen varsa elbette 144Hz al hocam. İlerde sistemi yada ekran kartını değiştirdiğn zaman en azından monitör masrafı yapmazsın.
-
Sistemi kurdum. Gayet güzel çok zevkli bunca yıl 60 hz de göz kanseri olmuşuz -
Arkadaşlar ben de monitör arayışındayım ancak bir yardım alamadım henüz. Şu çıktı karşıma araştırırken, ne diyorsunuz alınır mı ? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-lc24rg50-24-144hz-4ms-freesync-va-kavisli-full-hd-gaming-monitör-1195445.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X