Şimdi Ara

144 HZ Asus 24 vg248qe Alacağım Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qe-1ms-144hz-full-hd-hdmi-dp-3d-gaming-monitor.html
    Bu monitörü almayı düşünüyorum kullanıpta tavsiye eden var mı ya da bunu alacağına şunu al diyen var mı? Tavsiyelere açığım.



  • Ben aldım cumartesi günü game ekstradan.Geldim eve pazar günü kurdum hdmi ile taktım çalıştırdım görüntü bana acayip bulanık geldi diğer modeları denedim hepsi bulanık ve aşırı renkli önceden dell kullanırdım görüntü baya netti abi oturdum ne kadar ayar varsa denedim hepsi bana rezalet geldi ürünü değişim yapmaya çalışıyorum game ekstradan tüketici heyeti falan diyorlar pazar gününden beli kanser oldum.Monitör her pozisyona giriyor ama ben monitöre yukardan bakarken yukarı doğru kalkmıyor.Önceki dellden aldığım 500tl lik monitör bundan daha iyiydi bana göre.Bildiğin internet kafe monitörü gibi görüntü veriyor ya inanılmaz bulanık renkleri bana rezalet geldi zaten eşşek gibi acayip pişmanım aldığıma.

    Eğer değişim yaparlarsa ki yapmıcaklar gibi duruyor benq 24'' xl2411z ile değiştircem.

    Bildiğin kanser etti beni monitör bayada beğeneni var nasıl beğenmişler anlamıyorum.Acayip smooth acayip renkli hadi renkleri geçtim alışırsında verdiği görüntü rezalet sanki hd değil.




  • Fabby kullanıcısına yanıt
    hdmi ile bağlarsanız 144hz alamazsınız bu arada onu da belirteyim
  • TN panel olduğu için bulanık görüntü veriyormuş IPS paneller daha net ve keskinmiş.
    Ben benimkini satıp IPS monitör almayı düşünüyorum.
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Açıkcası 144hz için o bulanık görüntüyü almam 60fps de oynar oyunlarımı daha kaliteli görüntü alırım.
    Keşke şu araştırmayı monitörü almadan önce yapsaydım satıp IPS panel monitör alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabby -- 19 Ocak 2017; 19:21:52 >
  • Fabby kullanıcısına yanıt
    Sizin aldığınız üründe bir sorun var muhtemelen.
    Ben ASUS ROG Swift PG248Q kullanıyorum, TN panel 1ms 144hz ve cam gibi diyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabby

    Ben aldım cumartesi günü game ekstradan.Geldim eve pazar günü kurdum hdmi ile taktım çalıştırdım görüntü bana acayip bulanık geldi diğer modeları denedim hepsi bulanık ve aşırı renkli önceden dell kullanırdım görüntü baya netti abi oturdum ne kadar ayar varsa denedim hepsi bana rezalet geldi ürünü değişim yapmaya çalışıyorum game ekstradan tüketici heyeti falan diyorlar pazar gününden beli kanser oldum.Monitör her pozisyona giriyor ama ben monitöre yukardan bakarken yukarı doğru kalkmıyor.Önceki dellden aldığım 500tl lik monitör bundan daha iyiydi bana göre.Bildiğin internet kafe monitörü gibi görüntü veriyor ya inanılmaz bulanık renkleri bana rezalet geldi zaten eşşek gibi acayip pişmanım aldığıma.

    Eğer değişim yaparlarsa ki yapmıcaklar gibi duruyor benq 24'' xl2411z ile değiştircem.

    Bildiğin kanser etti beni monitör bayada beğeneni var nasıl beğenmişler anlamıyorum.Acayip smooth acayip renkli hadi renkleri geçtim alışırsında verdiği görüntü rezalet sanki hd değil.

    Asusu vatandan aldım 1 haftadır kullanıyorum sıfır sıkıntı çok iyi görüntü. Muhtemelen sizin ki kusurlu bir ürün gelmiş. Şanssızlık olmuş.




  • Aynen bende bu konuyu açmayı düşünüyordum daha öncesinde aoc monitör kullanıyordum sonra bunu aldım gerçekten görüntüsü çok berbat fiyatına göre. Bende bi hata var sandım öyle düşünüp kullandım ama hiç memnun kalmadım daha sonra sattım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay kullandım. Görüntü bulanık filan değildi. Hatta 3D modelleme için bile kullandım. Ama günümüz oyunlarının sli olsa bile o hz lere ulaşması mümkün değil. O yüzden kendime modelleme yapabileceğim bir ekran aldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.