Şimdi Ara

140a çıkabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Forumu uzun zamandır takip ediyordum ve üye oldum. Şu an 12. sınıfım diyetisyen olmak istiyorum ilk 20.000 hedefliyorum. Denemelerde yaptığım netler civaren;
    Türkçe: 28-32 arası
    Mat: 25-30 arası
    Sosyal Bilimler: 25-30 arası yine
    Fen Bilimleri: 15 civarı

Okul birinciliğinin yarısı bende, 1. olamazsam ikinci olacağım iyi bir puan gelecek okuldan inşallah. Eski sistemle 75 idi şimdi 57 falan olur tahminimce. Sizce ygs ye kadar 140 nete çıkabilir miyim? Lys yi daha iyi yapıyorum. Ve ilk 20.000 e girme ihtimalim nedir? Tavsiyelere çok ihtiyacım var. Teşekkürler :)

• lütfen arkadaşlar cevap verin :(
  • okul birincisi kontenjani hala duruyor sanirim onu bilmiyorum ama okulunun etkisi yok artik onu biliyorum. yani diploma notunuz neyse onu 0.6 ile carpip okul puani yapacaklar ekstra bir hesap yok kimseye.
  • Benim netlerde aynı takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atatersbinenkovboy

okul birincisi kontenjani hala duruyor sanirim onu bilmiyorum ama okulunun etkisi yok artik onu biliyorum. yani diploma notunuz neyse onu 0.6 ile carpip okul puani yapacaklar ekstra bir hesap yok kimseye.

biliyorum zaten düz lisedeyim başarı puanı benim için daha iyi oldu, evet kontenjan hala var
  • Çok çok zor cok calısmanız gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 netten bahsediyoruz. Bu kadar zor mu yahu? ben 3 ayda 25 net arttırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanepekalem

30 netten bahsediyoruz. Bu kadar zor mu yahu? ben 3 ayda 25 net arttırdım

zaten 1 netten 2 nete çıkmakla 139 dan 140 a çıkmak aynı şey.
    Canım benim.. :)
  • hiç bir şey imkansız değildir bence sen nasıl yapamaz sın sorusuna cevap ara böylece ne yaparsan olur onu bulurusun
  • Al işte adam okul birincisi netlere bak. Hiç utandığın oluyo mu bu durumdan?

• geçen sene ilk sınavlarda ben de yüz civarı yapıyodum. Denemeye girdikçe yükseliyo. Şimdi iki üç sınavdan birinde yüz kırk üstü yapabiliyorum. Bol denemeye girmekle alakalı senin de yükselecek inşallah merak etme da yılın başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *sedefkar* -- 1 Kasım 2012; 20:41:32 >
  • Okul ortalaman 95 mi yani? Temelin sağlamsa olabilir bence ümidini yitirme yeterki ama çalışacaksın tabiki günde 3-4 saat çalışmayla çıkmayı planlıyorsan hedefini şimdiden küçült derim.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Forumu uzun zamandır takip ediyordum ve üye oldum. Şu an 12. sınıfım diyetisyen olmak istiyorum ilk 20.000 hedefliyorum. Denemelerde yaptığım netler civaren;

Okul birinciliğinin yarısı bende, 1. olamazsam ikinci olacağım iyi bir puan gelecek okuldan inşallah. Eski sistemle 75 idi şimdi 57 falan olur tahminimce. Sizce ygs ye kadar 140 nete çıkabilir miyim? Lys yi daha iyi yapıyorum. Ve ilk 20.000 e girme ihtimalim nedir? Tavsiyelere çok ihtiyacım var. Teşekkürler :)

son senenin başlarında netlerim aynıydı. ygs sınavına kadar denemelerde 145 nete kadar çıkardım. 2011 YGS de 141 yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: Roi-Aic

quote:

Merhaba arkadaşlar. Forumu uzun zamandır takip ediyordum ve üye oldum. Şu an 12. sınıfım diyetisyen olmak istiyorum ilk 20.000 hedefliyorum. Denemelerde yaptığım netler civaren;

son senenin başlarında netlerim aynıydı. ygs sınavına kadar denemelerde 145 nete kadar çıkardım. 2011 YGS de 141 yaptım

Tebrik ederim :)

Nocturne. isimli arkadaş. Hangi liseden mezun oldun? Tür olarak.

Ve cevaplayan diğer bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum :) Evet ortalamam 95 civarı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.