Şimdi Ara

14000-16000lira,altı yüksek,az yakan,aile arabası tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emregulec_1905

    bende renault symbol hem bu fiyata dizelinide bulabilirsin hemde anadolda dağda toprakta toros kullanıyorlar bence renault clio symbol derim
    saygılar


    +1
  • SANA TAFSİYEM DACİA LOGAN DERİM DAĞA TAŞA ÇIKAR BANAMISIN DEMEZ JİP GİBİ ARABA DESEM YERİ VARDIR HA İKİNCİ ELİNİ BULAMASSIN NEDEN DERSEN HERKES MEMNUNDA ONDAN SIFIRI 15,800 BAŞLIYOR.ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
  • quote:

    Orjinalden alıntı: metinemre

    sıfır almak en iyisidir her zaman bence. dacia logan, lada samara, lada vega alabilirsin bu paraya. hatta samara alırsan paran bile artar epeyce. 2. arabam lada samaraydı. şahinden çok daha iyi bir seçenek. az yakar, altı yüksektir, içi geniştir, sıcak-soğuk her hava koşulunda sorunsuz çalışır. direksiyonu çok hoştur (tam kırık ve ele iyi oturur). malesef yalıtım da sıfırdır. çok gürültülüdür.

    bizde lada wardı birinden duymuştum ladaları karadenizde çok kullanıolarmış çok sağlam olduu için katır diolarmış dağa bayıra vuruolarmış arabayı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunerrus -- 31 Mayıs 2006; 15:19:37 >
  • lada samaralar çok iyi iş görür ve tavsiye edrim. Yok biraz daha modern bişi olsun dersen sembol. Sıfır olsun olmuşken dersen dacia logan derim
  • Yukarıda arkadaşlar belirtmiş, bende clio symbol, fiat albea, dacia logan yada lada olabilir diyorum. Honda Jazz o yollara dayanmaz.
    Aslında modeli biraz düşükte olsa temiz bir renault 9 da iyi bir alternatif olabilir.
  • Seat ibiza ve cordobanın altı yere çok yakın aman diyim
  • İkinci el olarak sahibinden.com da bir skoda var güzele benizyor, ben amcam için araba bakarken gördüm
    fiyat 14 mlyar..
    bu link..
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1820971



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 31 Mayıs 2006; 17:36:55 >
  • valla 20 ye çıkabilirsen 2004 fusion al diyebileceğim 1.4 dizel olanından tasarrufsa tasarruf sağlamlıkla sağlamlık vede önerilen araçların hepsinden daha yüksek gerçi yaylada biraz zıplaya zıplaya gidersiniz ama olacak o kadar.....

    19.000 YTL ye filanda bulabilirsin 2004 fusionu... Ben 2005 fiesta dizeli 20.000 YTLye buldum 30.000 km deydi küçük diye almamıştım.
  • daha bu pazar bi clio kiralayıp , yaylaya çıktık arkadaşlarla.
    altı yuksek bi araç ve geniş araç.hele bagajı beni deli etti. o ne yav, kamyonet kiraladık sandım. çok buyuk bagajı var. tabi bu artı bi özellik. araba fena da gitmiyor hani.

    yani bence de sen bi clio sembol al arkadaşım.
    yabancı arabalardan kork biraz. yedek parça çok pahalı...
    bu arada ben de Trabzondayım...
  • yukarları okudum da logan falan demişler hemşo. o da bi görüş saygı duyuyorum ama o arabayı aldın mı elinde kalacak, ya da zarar ederek satacaksın. sen gel beni dinle, al bi clio sembol
  • Hyundai Accent (tipi bence daha güzel, ama daha alçak) veya Clio Symbol (tipi hoş değil bence ama altı yüksek). İkiside o fiyata alınabilir ve sağlam otomobiller.
  • clionun bagaj dışında geniş bir yerini göremedim ben. insan bagajda seyahat etmez. bence en önemlisi koltuklar. koltukları gerçekten çok dar. hele arkası. arka koltukta kesinlikle uzun yola çıkılmaz.

    clio en fazla orta boyda insanlar için bir şehiriçi aracı olabilir. o kadar.

    quote:

    Orjinalden alıntı: bekir__

    daha bu pazar bi clio kiralayıp , yaylaya çıktık arkadaşlarla.
    altı yuksek bi araç ve geniş araç.hele bagajı beni deli etti. o ne yav, kamyonet kiraladık sandım. çok buyuk bagajı var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: metinemre

    clionun bagaj dışında geniş bir yerini göremedim ben. insan bagajda seyahat etmez. bence en önemlisi koltuklar. koltukları gerçekten çok dar. hele arkası. arka koltukta kesinlikle uzun yola çıkılmaz.

    clio en fazla orta boyda insanlar için bir şehiriçi aracı olabilir. o kadar.

    quote:

    Orjinalden alıntı: bekir__

    daha bu pazar bi clio kiralayıp , yaylaya çıktık arkadaşlarla.
    altı yuksek bi araç ve geniş araç.hele bagajı beni deli etti. o ne yav, kamyonet kiraladık sandım. çok buyuk bagajı var.




    haklı olabilirsin. ben arkada hiç gimedim. hep öndeydiim




  • kardes bu konuda sana genıs olsun az yaksın dersen bende kangoo 1.4 var 2001 model bu fıyatlarda bende
    karadenızlıyım ve cook gıttık geldık o yollara saglam araba az yakar benzınlı 50 lt deposu var 720 km yol yaptık ekonomık bıras fasla yuksek ama hususı oto
  • bu arada fındık,tereyag vb esyaları coooook rahat yuklersın
  • clio symbol tam senin kalemin
  • Slm.
    Tam aynı dertten bende muzdaribim sanırım.korsan61 arkadaş gibi elde avuçta biraz para vardı,incelerken 1000 ytl,1000 ytl daha,11000 veren 13000 de verir derken şimdi 20 milyar ucuz gelmeye başladı.Başlangıçta 10 milyarlık bişeyler düşünüyodum bu arada :))
    Arkadaşların çoğu clio sembol tavsiye etmişler,clio hatchback tavsiye etmemişler neden acaba merak ettim,hani hatchback sembole göre biraz daha derli toplu duruyo gibi
    Şimdilerde ekonomik ve sağlam olsun diye eski model bir wolksvagen golf alıp lpg taktırayım,hem sağlam hem ekonomik olur diye düşünüyorum.
    İyimi düşünüyorum acaba?
  • Bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum... Ben 3 gündür İstanbuldan gelen bir kafileyle dağ bayır geziyorduk. Şimdi mesajlarınızı okuma fırsatı buldum hepinize yürekten teşekkürler. Arayışlarımın son neticesi şöyle 2004 fiat punto 1.3 multijet full+full (yağmur sensörü, digital klima....)29 binde 19.000 YTL - Birde 2001 Skoda fabia Elegance 101 PS (full) ısıtmalı koltuk klima....50.000 km'de 15.250 alacağım arabaya siz karar verin. Hangisi daha mantıklı.
  • OPEL ASTRA
  • quote:

    Orjinalden alıntı: korsan61

    Bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum... Ben 3 gündür İstanbuldan gelen bir kafileyle dağ bayır geziyorduk. Şimdi mesajlarınızı okuma fırsatı buldum hepinize yürekten teşekkürler. Arayışlarımın son neticesi şöyle 2004 fiat punto 1.3 multijet full+full (yağmur sensörü, digital klima....)29 binde 19.000 YTL - Birde 2001 Skoda fabia Elegance 101 PS (full) ısıtmalı koltuk klima....50.000 km'de 15.250 alacağım arabaya siz karar verin. Hangisi daha mantıklı.


    Benzin 3 ytl ve multijet in yakıt avantajı dışında en alt senelik vergiye girdiğini de düşünürsek.

    full punto sana daha çok fayda sağlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.