Şimdi Ara

14' Oyun Laptopu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı Sabahlar Arkadaşlar,

    14 inclik oyun laptopu arıyorum, bir türlü bulamadım. Bütçe sınırım yok ama 3000 lirayı geçmezse iyi olur.
    Ne bulduysam 15.6 dan başlıyor. Bildiğiniz önerebileceğiniz bir marka veya model varsa öğrenmeyi gerçketen çok isterim. Yardımınıza ihtiyacım var. 15.6 inc ler cok taşımazı zor olduguiçin istemiyorum. Şimdiden teşekkürler...



  • Sn.
    Haleluyah;

    Performanslı notebook modelleri konusunda DH forum sayfalarında bir araştırma yaptığınızı gördük. MONSTER olarak 10 yılı aşkın bir süredir sadece performans ve oyun notebook modelleri üzerine odaklı biçimde çalışıyoruz. Modellerimizi fırsatınız olursa mutlaka incelemenizi ve hakkımızda, özellikle satış sonrası hizmet uygulamalarımız konusunda mutlaka kısa bir araştırma yapmanızı öneriyoruz.

    Taşıması kolay ve yüksek performanslı 13.3 inch FullHD yada 3K ekran çözünürlüğüne sahip, İ7 4710 işlemcili,GTX860M ekran kartlı,1 TB 7200 Rpm sabit diskli, 16GB ram ve 2 adet msata ssd yuvasına sahip Huma modelimizi incelemenizi tavsiye deriz.

    Şarj süresi parlaklık ayarı,wifi kullanımı mekanik disk yada ssd kullanımı ve harici ekran kartı kullanımınıza değişkenlik göstermektedir. Ayrıca üründe 6 hücreli pil kullanılmaktadır.

    http://www.monsternoteb...notebook.html?opf=p2514

    Ayrıca seçtiğiniz hangi Monster modeli olursa olsun 15 gün koşulsuz ürün iade garantisi ile ürünü istediğiniz gibi evinizin rahatlığında ve konforunda saatlerce test edebilir, sabahlara kadar Monster 'ınızda oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsanız anında iade ederek ödeme yaptığınız biçimde paranızı anında geri alabilirsiniz.

    Sorularınız varsa foruma veya bize yazın lütfen, size memnuniyetle yardımcı olmaya çalışalım.

    Ayrıca size ulaşabileceğimiz bir iletişim numarasını bizimle paylaşmanız durumunda biz de sizi arayabiliriz. Arkadaşlarımız memnuniyetle tam da satın almak istediğiniz Monster notebook modelini oluşturmada size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • 13.3 inc ile 14 inc arasında çok fazla fark oluşur mu? Şu anda 14 inc kullanıyorum çünkü 13e geçersem acaba alışmama zor olur mu merak ettim.
    Neticede Hep ne kadar büyük olursa o kadar iyi imajı var insanlarda ama her zaman için geçerli olan bir şey değil.

    Su anda Asus K53 modelli ultrabook umu kullanıyorum.
    MONSTER, RAZOR BLADE ve ALİENWARE arasında gidip geliyorum ama fiyatları çok yüksek o yüzden daha uygun birşey araştırmaya devam ediyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.