Şimdi Ara

14. Olmamız Sorun Değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorun oynadığımız futbol. İstisnasız her takımın bizi ezmesi. Taraftar arasında çok karışıklık var. Bazı kesim sürekli "yeniliyoruz, 13.yüz 14.yüz" diye şikayet ediyor. Buna şikayet edemezsiniz. Tabi ki Fenerbahçe'nin yeri bu değil ama bu sene özel bir sene.

    Ali Koç ne dedi? 1 Şampiyonluk vaadetmiyorum. 2 Değişimler sancılı olur. 3 Yapmak istediklerim için bana 1-2 dönem lazım. Ve Ali Koç verdiği bir söz hariç hepsini tuttu.

    Gençlere şans vermek ve ısıran, hücum futbolu. Bakınca cidden kağıt üstünde buna tamamen uyuyordu Cocu gelmeden önce. Ama görüyoruz ki şu an alakası yok.

    Çoğumuz diyoruz Aatıf, Topal yerine Elif, Ferdi, Barış oynasın takım hücum oynasın, yenilelim sorun değil. Ama siz bunların tam tersini yaparak yeniliyorsunuz. Maç içinde zerre taktiksel müdahaleniz yok. Takımın başına geçtiğinizden beri küçüğünden büyüğüne her takım ezdi bizi. Yani doğal olarak Cocu yüzünden başkan verdiği vaadi tutmamış oluyor. Cocu şu an Ali Koç'un fikirlerine tamamen ters hareket ediyor.

    Ersun gelirse kesinlikle bu sene başarılı olacağımızı düşünmüyorum. Bu sene geçiş senesi. Kralı gelse şampiyon yapamaz, şampiyonluk da beklememeliyiz. Ama uzun vadede olabilir tabi neden olmasın. Yakın tarihin en iyi hocası bizim takım adına.

    Ersun mu gelsin başkası mı gelsin? Bence gençlere şans verecek heyecanlı futbol oynatacaksa babamı bile getirebilirler takımın başına.







  • Bende hemen hemen boyle dusunuyorum. Bjk maci fena degildi aslinda.



    Ben daha cok ocu sucu buculara kiziyorum.



    Aykut iyi td dir ama tarzini sevmem. İyi td dir ama kendisinden baskasiyla iş yapamaz liderdir on plandadir.



    Ersunu severim td anlayisini severim ama harika bir td mis gibi davranmayin lutfen sanki gelince samp olacakmisiz gibi abartmayin.



    Cocuyu en fazla elestridigim yon kadradaki futbolculari kullanamamasi. Arkadas ekici soldado valbunea volkan isla dirar alper ismail kardes bu adamlar ligimizi zamaninda en iyilerinden olan adamlar nasil kazanmazsin bu adamlari. Eski diye çöp mu oluyor niye kazanamiyorsun bu adamlari.

    Bu adamlari kazanmazsak kimi satip yeni oyuncu alacağız hic dusunulmuyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcqlock P kullanıcısına yanıt
    soldado, dirar, alper, ismail ne zaman ligimizin en iyilerinden oldu :D
  • Ben tecrübeli futbolcu oynatıyorum diyorsan kazanmak zorundasın. Gençleri oynattığında oynadığın oyuna bakarak kredin olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi oynamadan puan toplamak çok önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.