Şimdi Ara

14 inçlik Razer Blade dizüstü modeli Kaby Lake işlemciler ile güncelleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 14 inçlik Razer Blade dizüstü modeli Kaby Lake işlemciler ile güncelleniyor


    Razer’ın oyuncu donanımları pazarındaki önemli oyuncularından olan 14 inçlik Blade dizüstü modeli, son olarak geçen yıl Eylül ayında Skylake işlemciler ile güncellenmişti. Kısa bir süre sonra Kaby Lake işlemciler de seriye katıldı.


     


    İşlemciler güncellendi


     


    CES 2017 fuarında özellikle çalınan prototipler ile gündeme oturan Razer, geçtiğimiz haftalarda da Nextbit akıllı telefon üreticisini satın almıştı. Giderek büyüyen oyuncu donanımları pazarında firma bu yıl önemli işler yapmak istiyor. Razer Blade de en önemli silahlarından birisi.


     


    14 inçlik ekranında Full HD veya 4K çözünürlük sunan Razer Blade, işlemci haricinde herhangi bir değişikliğe gitmiyor. Nvidia GeForce GTX 1060 ekran kartı, 16GB RAM ve 256GB SSD donanımı aynı kalmış. İşlemci ise Skylake tabanlı Core i7’den Kaby Lake tabanlı 2.8GHz saat hızında çalışan Core i7 modeline terfi etmiş. Performans anlamında da artış yaşanmış.


     


    Ayrıca Bkz.Nokia 3310 geri mi dönüyor?

    İşlemcideki değişiklik fiyatta da kendisini hissettiriyor. Önceki versiyonun 1799$ olan başlangıç fiyatı yeni versiyonda 1899$ olarak belirlenmiş. 4K ekran taşıyan model ise yaz aylarına doğru piyasada olacak. 


     







  • Razer in ürünlere bana her zaman overrated gelmiştir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23

    Razer in ürünlere bana her zaman overrated gelmiştir.

    + evga
  • Evga benzersiz hizmet kalitesine sahip. Ülkemize de bu kaliteyi sunmuştu gümrük sorunlarından dolayı problemler çıktı.
    -
    Razer ise cesaretli yatırımlar ile meyvesini topladı. CEO aktif olarak sosyal medyada insanlar ile iç içe ve çoğu ürünlerin incelemelerini bile kendisi paylaşıyor. Arada capsler ile göndermelerde bulunuyor troll kullanıcılara :-)
    -
    Evga ve Razer olmak kolay değil. Evga karşısında ki rakiplere ve Razer karşısında tek koldan giden Steelseries düşününce büyük bir başarı ile önemli bir pazar payı elde ettiklerini düşünüyorum.

  • Razer Blade Stealth Modeli alınıp External Gpu ile kullanılabilir.

  • Güzel

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.