Şimdi Ara

14.000 liralık msi gt73vr bozulması ve servisin anlamaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Yaklaşık 3 ay önce vatandan sıfır ürün olarak bu markanın gt73vr modelini aldım.

    Standart donanımlar 2 oyun office programları falan kurdum normal insanlar gibi. Lakin 2 gün sonra internet sayfalarını gezerken bilgisayar mavi ekran verdi ve dediki " bad pool caller " böyle bir hata dedim olur böyle şeyler dedim bilgisayar tekrar başladı. 3 saat oyun oynuyorum overwatch wow falan hiç sorun yok. neyse 2 mail atıyorum sorun yok. excelde işlem yapıyorum bilgisayar kaymak gibi. ama tarayıcıyı açıyorum ( chrome,mozilla,safari,opera,vivaldi vs) film dizi veya foruma girince gazete sitelerinde tak diye yine aynı hatayı vererek kapanıyor.

    Ya dedim appdre sen bu işlerden anlayan adamsın nete yaz sorunu çıkar çözersin. tüm bu hata ile ilgili sorunları okudum yerli yabancı kaynaklar ama çözemedim. ne yaparsam yapayım olmuyor. Deneme için birde video çektim 15 dakikalık. 15 dakikada bilgisayar 8 kere bu hatayı vererek kapandı. açıyorum pc'yi tarayıcıya giriyorum bir siteye girmeye calısıyorum tak diye hata verip kapanıyor. Ama dediğim gibi 10 saat oyun oynasam sorun yok.

    Olay günlükleyicisinde kayıtlar var bilgisayar 40 kere aynı hatadan kapanmış falan.

    Neyse yapacak birşey yok servise gönderelim dedik servispoint'e götürdük bıraktık. Yaklaşık 10 gün falan hiç sormadım nedir ne değildir. 10 gün sonra beni aradı msi servispoint dediki sorun ne dedim böyle böyle videoyuda attım. resimde attım ssler falan. 2 gün sonra aradılar dediler ki hiç bizde böyle bir hata olmadı bilgisayarda sorun yok.

    Dedim ki bakın nasıl sorun yok zaten olay günlükleyemede hata görünüyor sizde görüyormusunuz "evet " ama bizde iken olması lazım öyle anlarız. diyorum ki hata yazıyor orada zaten neden olmuş bellidir. yok sorun falan ben size sistemi formatlayıp güncelleyip göndericem dedi. tamam dedim herhalde ben anlamıyorum dedim. belki güncellicek veya sorunu çözdüler bişi yok gibi yapıyorlar müşteri anlamasın diye düşündüm.

    Neyse efendim pc'yi 16.günün sonunda aldım. format atmışlar dedim ki birşey kurmayım ozaman kurduğum programları yazıyorum: Battle.net Overwatch - ESET nod 32 lisanslı - Lisanslı office 365 - Nvidia ve windows kendini güncelledi falan.

    Dedim acaba sorun devam mı ediyor açtım pc'yi girdim tarayıcıya ohhh canavar gibi valla 2-3 dk sonra nemi oldu aynı hatayı verdi delirdim.

    Lan dedim olamaz res attı tekrar açtım gene aynı hata gene kapanıyor. Hemen olay günlükleyicisine girdim aman tanrım ne göreyim ben şok 2 gün önce yine aynı hatayı vermiş sabah 07:00'da yani serviste oldugu günlerde. ben ise bugun aldım bilgisayarı ve bana hiç hata vermedi dendi.

    Neyse efendim aradım servisi anlattım böle böle getirin bakalım dediler dedim sizdeyken zaten hata almış bilgisayar aynı sorundan kapanmış bu sefer servis diyor ki biz o saatte kapalıyız. diyorum ki yazıyor içinde . biz kapalıyız getirin bakalım.

    8 gün oldu hala pc yok. ve sorun devam ediyor sanırım çözülemeyecek. Şikayet gibi oldu bu yazı ama ne yapmak gerekli bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.







  • Paranızla rezil olmuşsunuz.Yanılmıyorsam bir ürün 2 3 kere aynı hatadan servise gittiğinde sorun çözülmüyorsa, tüketici hakem heyetine başvurup para iadenizi alabilirsiniz.Servise ürününün ayıplı olduğunu ve değişim istediğinizi söyleyin kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine başvurun başka çare yok gibi gözüküyor.
  • Msi sacma sapan bir servis hizmeti veriyor. Alacak olanların bilgisine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahkemeye verin derim.Ürünün fiyatı 14k olduğu için tüketici hakem heyeti bakmayabilir.Bu arada da hatanın neden kaynaklandığını anlamaya çalışın.Farklı windows sürümlerini deneyin.Bilgisayarı sürücüleri yüklemeden kullanın.Her gün 1 driveri kurup test edin.İnternette sürücü kaynaklı olduğu yazıyor genelde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben windows 8.1 de bu sorunu yaşamıştım. Sorun ekran kartı driverından kaynaklanıyor. Tarayıcıyı açtığınızda ekran kartının videoları hızlandır modulü devreye girer. Flash tabanlı bir site ise bu mavi ekranı verir direk.

    Sistemden bütün sürücüleri kaldırın aynı sorun devam ederse sorun donanımsaldır. İade değişim talep edin garantisi varsa. 1 yıl içerisinde aynı hatadan en az 4 kez servise gitmişse ürün bedeli iade edilir veya yenisi ile değiştirilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 25 Ağustos 2017; 14:58:57 >
  • sorun ekran kartı driverinden ama ekran kartı driverini kartın kendi sitesinden yükleyin.
    nvidianın driveri bu soruna yol açıyor.
    yüklediğiniz driverin yanında mutlaka vhql sertifikası olsun
    gerekirse bir önceki sürümü yükleyin.

    ayrıca denetim masasından driver güncellemeyi kapatın sizin yüklediğiniz driveri güncellemesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 25 Ağustos 2017; 16:7:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.