Şimdi Ara

1333 MİLADİDE NEYE DENK GELİYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
26.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİZİM ÜST KATTAKİ TEYZENİN NÜFUS CÜZDANINDA DOĞUM TARİHİ 1333 YAZIYOR.. BU HİCRİ TAKVİME GÖRE TABİİ.. PEKİ MİLADİ DE KAÇA DENK GELİR?

• AAA ne biçim iş o ya
    düzeltsin gidip hehe
  • 1917 doğumlu.89 yaşında
  • EVET,, DOĞRU, TC. KİMLİK İÇİN GEREKLİYDİ.. 1917 GİRDİM, DOĞRULADI.. SAĞOL DOSTUM..
    quote:

Orjinalden alıntı: WinPeAcE

1917 doğumlu.89 yaşında
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratti35

EVET,, DOĞRU, TC. KİMLİK İÇİN GEREKLİYDİ.. 1917 GİRDİM, DOĞRULADI.. SAĞOL DOSTUM..
    quote:

1917 doğumlu.89 yaşında

O sıralar 1. Dünya savaşı hala devam ediyormuş ve Kemal ATATÜRK, teyze 2 yaşında iken Türkiye Cumhuriyetini Kurtarmak için Samsun'a ayak basacakmış..

Teyzenin maşallahı var. Aklı yerinde ise, geçmiş yılları sana anlatsın sen de bize burda anlat.

• ya açıkçası şok oldum.. o teyzeyi görseniz, taş çatlasa 65-70 dersiniz. kadın 90 yaşında,,vay be,, ama aklı yerinde, normal bir insan gibi, sağlam ,yürüyor,alışveriş,, hatta pazarlık bile yapıyor.. bize ilk misafirliğinde soracam o cumhutiyet yıllarını.. buraya da yazarım..
    quote:

Orjinalden alıntı: DAEDALUS

quote:

Orjinalden alıntı: muratti35

EVET,, DOĞRU, TC. KİMLİK İÇİN GEREKLİYDİ.. 1917 GİRDİM, DOĞRULADI.. SAĞOL DOSTUM..
    quote:

1917 doğumlu.89 yaşında

O sıralar 1. Dünya savaşı hala devam ediyormuş ve Kemal ATATÜRK, teyze 2 yaşında iken Türkiye Cumhuriyetini Kurtarmak için Samsun'a ayak basacakmış..

Teyzenin maşallahı var. Aklı yerinde ise, geçmiş yılları sana anlatsın sen de bize burda anlat.

• ya kadın cumhuriyet yıllarında 7-8 yasındaymıs.hatırlarmıki
  • Kenan Evren'den bir yaş büyükmüş.

1333 yazdığına göre nüfus kağıdını ilk çıkarttıktan sonra hiç yeniletmemiş.
  • Gecen sene 105 yasinda amcam vefat etti , ondan guzel seyler dinlemistim..Gercekten duygulandirmisti beni , ama vefat etti iste
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Kenan Evren'den bir yaş büyükmüş.

1333 yazdığına göre nüfus kağıdını ilk çıkarttıktan sonra hiç yeniletmemiş.

bakalım doğar doğmaz mı çıkarmışlar kimliği :)

örn. babam ve halamın ilk okula başlarken çıkmış kimlik kartları yani doğumdan 7-8 sene sonra ki henuz 50-55 doğumlular
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.