Şimdi Ara

130 kiloyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 130 kiloyum saç sakal birbirine karışmış sakallar ters çıkıyor yakışıklı değilim.Sakallar yüzümün her tarafında çıkmaya başladı rahatsız olmaya başladım düzelttirecek maddi imkanda yok çirkin çirkin takılıyorum.

• Biri olmak isteseydim yarısı sarı saçlı mavi gözlü 1.90 boyunda kaslı biri olurdum yabancı ırklardan biri.
    Burada yazıldığına bakmayın donanımhaber üyeleri şöyle yakışıklıdır diyene ben öyle değilim mesela.
  • bir şeylerin değişmesini istiyorsan; günde kilonun 1/30'u kadar, yani 4-4,5 litra su iç. her gün aralıksız en az 10.000 adım yürü. asitli içecekleri,ekmeği, şekeri, makarnayı,pirinç pilavını, tatlıyı, abur cuburu fast food u bırak. emin ol herhangi bir takviye almadan zayıflarsın. başka bişey yapmana gerek yok her gün tekrarla bunu. güzellik-çirkinlik de göreceli kavramdır. kendine güven, hayatın tadını çıkar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

bir şeylerin değişmesini istiyorsan; günde kilonun 1/30'u kadar, yani 4-4,5 litra su iç. her gün aralıksız en az 10.000 adım yürü. asitli içecekleri,ekmeği, şekeri, makarnayı,pirinç pilavını, tatlıyı, abur cuburu fast food u bırak. emin ol herhangi bir takviye almadan zayıflarsın. başka bişey yapmana gerek yok her gün tekrarla bunu. güzellik-çirkinlik de göreceli kavramdır. kendine güven, hayatın tadını çıkar :)

yasamak bu degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 98-100 civarlarında geziyorum. Yakışıklı değilsen önemi yok. Kayıp büyük değil ye istediğin gibi. Ben eskiden zayıftım o zaman da tipsizdim üstüne saçlar da dökülüyor. Ben de yemeğe abandım baya. Ne yapayım yemek yemek mutlu ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüng

Ben de 98-100 civarlarında geziyorum. Yakışıklı değilsen önemi yok. Kayıp büyük değil ye istediğin gibi. Ben eskiden zayıftım o zaman da tipsizdim üstüne saçlar da dökülüyor. Ben de yemeğe abandım baya. Ne yapayım yemek yemek mutlu ediyor.

Bence sen kız olmalıydın olsaydın sarı saçlı mavi gözlü güzel olmasada gideri olan biri olurdun en azından daha mutlu olurdun

• Yemişin nerde sağlıksız varsa sonra 130 kilo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimle ilgili sevdiğim nadir yanlardan biri erkek olmam. Bırak gideri olan bir kızı çok güzel bir kız olacaktın deseler gene kabul etmem. Çirkin bir erkek olmak bile kız olmaktan iyidir. İyi ki erkeğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüng

Kendimle ilgili sevdiğim nadir yanlardan biri erkek olmam. Bırak gideri olan bir kızı çok güzel bir kız olacaktın deseler gene kabul etmem. Çirkin bir erkek olmak bile kız olmaktan iyidir. İyi ki erkeğim.

Elbette dostum sırf bir penise sahip olup günde 3 posta çekmek bile muazzam bir olay.Fakat sen kız olsaydın daha fazla prim yapardın mavi glz sarı saç her türlü kekoyu peşinde koştururdun unutma.

• bir sabah köpeği buldum ona sarıldım ağladım ağladım...
  • inş çocuğn müslüman olr
  • Bazı şeyleri değiştiremezsin doğuştan gelir ama değiştirebileceğin şeylerde çok. Kendinin en iyi versiyonu olmaya çalış.
  • Takam kafana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.