Şimdi Ara

#10 EYLÜL 2021# W11 EKLENDİ 700mb Ram Kullanan W8.1, 3GB Yer Kaplayan Windows 10# (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
103
Favori
83.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    Sanki eklenmiyordu hocam ya, yine bu topikte biri yazmıştı, geriye doğru bir bakıverirseniz emin oluruz, yine de yanlış yönlendirmeyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReviOS, UnifyOS, AmendOS test sonuçları ilk mesaja eklendi.
  • Teşekkürler paylaşım için, emeğine sağlık. Bunlardan bir tanesini denedim ama güncellemeleri almıyor. Driver lar için epey uğraşmak gerekiyor. Hangisi sorunsuz güncelleme alarak daha stabil çalışıyor? Teşekkürler
  • İlk mesajda GhostSpectre yok muydu?
  • Ghost Spectre'ın 2004'ü çıktı diye haber verecektim, cohannan hocam eklemiş. Yaklaşık iki haftadır 1909 sürümünü kullanıyorum ve oldukça memnunum LTSB'den geçmiş olmama rağmen.
  • Süper bir içerik. Paylaşım için teşekkürler. Müsait bir zamanda deneyeceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 aydır Revios 1709 kullanıyorum. Bir ara revios 1909’a geçmiştim ama oyunlarda ekran kartımı okumadığı için 1709’a geri dönmüştüm. 8 gb ram’im ile warzone’de sorun yaşadığım için geçmiştim ama dün 16’ya yükseltme yaptım. Açıkçası güncel sürüm kullanma isteğimin nedeni game pass. Aynı zamanda xbox’ım olduğu için gamepass üyeliğim var ve pc’de de kullanmak istiyorum ama eski sürümlerde yok ne yazık ki. Şimdi muhtemelen gamepass çalıştıran güncel bir w10 sürümünü kendim kurup, kendim düzenleme yapacağım ya da konudaki sistemlerden biri aklıma yatarsa onu kuracağım. Şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki revios 1709, gamepass derdiniz yoksa gerçekten muhteşem bir os.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jonesknow

    1 aydır Revios 1709 kullanıyorum. Bir ara revios 1909’a geçmiştim ama oyunlarda ekran kartımı okumadığı için 1709’a geri dönmüştüm. 8 gb ram’im ile warzone’de sorun yaşadığım için geçmiştim ama dün 16’ya yükseltme yaptım. Açıkçası güncel sürüm kullanma isteğimin nedeni game pass. Aynı zamanda xbox’ım olduğu için gamepass üyeliğim var ve pc’de de kullanmak istiyorum ama eski sürümlerde yok ne yazık ki. Şimdi muhtemelen gamepass çalıştıran güncel bir w10 sürümünü kendim kurup, kendim düzenleme yapacağım ya da konudaki sistemlerden biri aklıma yatarsa onu kuracağım. Şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki revios 1709, gamepass derdiniz yoksa gerçekten muhteşem bir os.
    Ben de reviOS'dayım Çoğu sistemi test ettikten sonra bir süre de kullanıyorum ReviOS diğerlerinden farklı akıcılığı hissediyorsunuz. Eğer yeni sürümlerden birini kullanacaksanız ghost spectre'yi deneyin derim. Diğer sistemlerde olmayan Dolby Atmos, Nahimic ses modları var.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam mutlaka bakacağım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ghost spectre compact and superlite sürümleri mevcut ? hangi sürümü indirmeli ve sürümler arasındaki farkları bilen arkadaşımız var mı acaba ?
  • Ghost spectre son sürümünü indirdim. Compact + defender sürümünü kurdum. Revios’a göre ram tüketimi fazla olsa da bunda defender’ın ve xbox servislerinin etkisi büyüktür. Xbox servislerini kullanmayacaksanız ve bir tık daha stabillik istiyorsanız Revios da önerebilirim. Önerdiğim sürüm ise 1709 sürümü. 1909 kullandığımda oyunlar ekran kartımı tanımıyordu driverları kurmama rağmen. Belki sadece benim başıma gelmiştir ama zaten kendi sitesinde de en stabil sürümün 1709 olduğu yazıyor.

    Ghost Spectre’de ise kurulumda karşınıza 4 seçenek çıkacak. Bunlardan ikisi compact ve compact + defender, diğer ikisinin ise adını hatırlamıyorum ama gaming versiyonu ve onun defender’li versiyonu. Ben oyun dışında yazı işleriyle de uğraştığım için compact + defender seçtim. Açıkçası son sürümün karanlık mod gibi nimetlerinden yararlanmak hoşuma gidiyor. Bir de game pass’i konsolumda aktif olarak kullanıyordum, bazı pc özel oyunları da burada oynayabilmek için kurmuştum ve çok memnunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonesknow -- 26 Mayıs 2020; 1:41:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: besiktasjk87

    ghost spectre compact and superlite sürümleri mevcut ? hangi sürümü indirmeli ve sürümler arasındaki farkları bilen arkadaşımız var mı acaba ?
    Superlite, sadece oyun oynayacaklar için. Muhtemelen input lag’ı bir tık daha azaltacak ama başka servisleri kapatan çözümler vardır içinde. Eğer oyun dışında başka işlerle de uğraşıyorsanız compact öneririm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ghost Spectre 2004 sürümünde Kimliği Doğrulanmamış Konuk Erişimi Hatası alıyorum. 1909 sürümünde de alıyordum ama çözmüştüm. Ancak bu sürümde çözemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JINTON -- 27 Mayıs 2020; 11:42:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oprekin multi kullanıyorum 2gb ram olan notebookta gayet verimli msdn sürümlere göre tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • full türkçe yapmak için ne yapmak gerekir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dyddsul

    full türkçe yapmak için ne yapmak gerekir
    Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar > Zaman ve Dil > Dil'i seçin.
    Tercih edilen diller altındaki Dil ekle listesinden bir dil seçin ve ardından Seçenekler öğesini seçin.
    Dil paketi indir seçeneğinden İndir'i seçin.
    Dil paketi yüklendikten sonra Geri öğesini seçin.
    Windows görüntüleme dili menüsünden bir dil seçin.
  • revios 1709 sürümü stabil değil sıkıntılı. Masa üstünde kendi kendi denetim masası kısayolu oluşturup daha sonra tekrardan kayboluyor. windows taksbara mouse ile sağ tıkladığınızda yarım saniyelik bir geçikme oluyor mouse sağ tıkla seçenekleri geç açılıyor. İşlem yapacak oluyorsunuz taskbardaki sekmeleri kapatamıyorsunuz hemen. Ayrıca bazı oyunlarda alt tab yapınca bilgisayar 1 saniye donuyormuş gbi olup tekrar normele dönüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 31 Mayıs 2020; 19:46:15 >
  • Buradaki ve paylaşılan muhtelif yerlerdeki hemen hemen bütün Windows 10 ları denedim. Ancak hemen hepsinde bir problem çıkıyor. Tavsiyem şudur ki biraz zaman ayırıp NTLite ile kendi isonuzu oluşturun. Şu an kendi yaptığım sürümü kullanıyorum 8.5 GB yer kaplıyor ve yağ gibi akıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nlite ile bütün içeriği temizleyemiyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JINTON

    Buradaki ve paylaşılan muhtelif yerlerdeki hemen hemen bütün Windows 10 ları denedim. Ancak hemen hepsinde bir problem çıkıyor. Tavsiyem şudur ki biraz zaman ayırıp NTLite ile kendi isonuzu oluşturun. Şu an kendi yaptığım sürümü kullanıyorum 8.5 GB yer kaplıyor ve yağ gibi akıyor.
    Hem nLite hem de msmg toolkit ile birkaç deneme yaptım ya stabiliteyi yakalayamadım, ya bellek/alan kullanımları hazır sistemler kadar düşük olmadı(ilk sayfada en son paylaştığım sistem Windows 10 2004 ve kapladığı alan 5.59GB). Ghost Spectre ve By Nicky'nin sistemlerinde şimdiye kadar hiç hata almadım. Aşırı kırpılmış sistemlerde(revios gibi) bazı sorunlar olabiliyor.(online installer gibi)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.