Şimdi Ara

13 KG Katlanır Bisiklet Vs. 4x15 Basamak Merdiven

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam arkadaşlar, başlıktan anlamışsınızdır amacımı. Katlanır bisiklet alıp evimde saklamak istiyorum. Ancak 4 katlı evde oturuyorum ve toplamda 60 basamak merdiven çıkıyorum. Basamaklar rahat ama zorlanır mıyım bilmiyorum. Benim gibi yapan var mı ya da şansımı çok mu zorluyorum, fikirlerinize ihtiyacım var. Aklımda Decathlon marka var. 10 yıl sonra ilk defa almak istiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: C_K

    Herkese selam arkadaşlar, başlıktan anlamışsınızdır amacımı. Katlanır bisiklet alıp evimde saklamak istiyorum. Ancak 4 katlı evde oturuyorum ve toplamda 60 basamak merdiven çıkıyorum. Basamaklar rahat ama zorlanır mıyım bilmiyorum. Benim gibi yapan var mı ya da şansımı çok mu zorluyorum, fikirlerinize ihtiyacım var. Aklımda Decathlon marka var. 10 yıl sonra ilk defa almak istiyorum.

    Bir zorlanma olacak ama hiç abartılı bir şey değil. Doğru şekilde katlayıp, doğru noktadan tuttuğun sürece bisikleti rahatlıkla taşırsın. Benim kız arkadaşım bisikleti 3 kat çıkarıyor. O nedenle hiç zorlanacağını düşünme. Bizde mosso marine 20v aldık. Tavsiye de ederiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır bi sıkıntı olmaz. normal bisikleti bile kucaklayıp omzuna atıp rahat taşırsın ki katlanır hayli hayli kolay olur.
  • Teşekkür ederim, yaza doğru alacağım o zaman.
  • koca mtb yi hergün iki kat çıkarıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor değil, katlanınca gayet rahat taşınabiliyor. Ben ise artık üşengeçliğimden katlamadan apartman girişine bırakıyorum (aile apartmanımız)

    Ben ikinci el Tern almıştım, şimdi tam hatırlamıyorum ama sanırım 400-500TL arası bir kar etmiştim ikinci el alarak. Üzerinde çizik bile yoktu, bir kere binmiş (hatta iki tane almışlar, eşiyle beraber binmek için ikisini de satıyorlardı) Millet bisikletleri bir hevesle alıyor, iki tur atıp bırakıyor bir köşeye. Bence siz bisikleti kafanızda belirleyin ve ikinci el ilanlarına bakın, eminim temiz ve düşük fiyatlı bisiklet bulabilirsiniz.

    Katlanır bisikletin tek artısı şehir içinde kullanabilmeniz, ben bazen sabahları işe bisikletle gitmek istemiyorum ama akşam hava çok güzel olduğu için bisiklet sürmek istiyorum. Katlayıp sabahları tramvaya biniyorum (bir kaç kere sorun çıkardılar ama gittiğim yönde çok doluluk yok, göz yumuyorlar), akşam iş çıkışı ise bisiklet sürüyorum. Ancak muhitinizde çok fazla bayır varsa katlanır bisiklet insanı biraz fazla yoruyor. 1. vites dağ bisikletinin 3. veya 4.vitesi kadar zorlayıcı.




  • Carraro flexi 121 super

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.