Bildirim
13.7 MİLYAR YILLIK EVREN TARİHİNİN EN BÜYÜK SÖZÜ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaldıraca bulaşma fakir olursun spot alırsan zengin olursun
adam haklı bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 14 Kasım 2025; 23:17:6 >_____________________________ -
-
Neydi natalyalism miydi :D
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
Başlığa şuku ver hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Antinatalism imiş. Verdim hocam verdim sana şukular şelale.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
Eyvallah hodjam <3
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Sana göre bu mu hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Güncel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
antinatalizmin evlenmeye bakıs acısı nedir bro? evlenip cocuk yapmama sekli takılmamı?
_____________________________ -
Aynen bubba
Hedefim o
zor cok zor 35 yas sonrası hatta 40ta falan evlenmek lazım. antinatalist kadına hic rastlamadım...
Ben rastladım
Umudunu kaybetme cocuk adam :)
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Ben rastladım
Umudunu kaybetme cocuk adam :)elalem neder
Ben hayatimdan tüm el alemi attim
Sana da tavsiye ederim
hickimse bise demese ana baba bise der
trden cıkmadıkca zor
Onlara da cizik baba
Ben diyorum zengin servet sahibi değilseniz evlenmeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sen=king
ben=lvl1 crook
- dövme yaptırdıktan kaç gün sonra denize girilir
- bbg esra
- çorlu nun en iyi mahallesi
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
- guinness rekorlar kitabı
- en iyi deprem uygulaması
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt