Şimdi Ara

12v 40.000rpm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba uçakta kullanmak için 40.000rpm 12v motor satın aldım fırçasız bir motor çalıştırınca baya ısınıyor normalmi bu ?

• ciddi bir bilgim yok motorlar konusunda fakat 40k rpm de ısınmamasına şaşırırdım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

ciddi bir bilgim yok motorlar konusunda fakat 40k rpm de ısınmamasına şaşırırdım ben

hocam ısınmadığını kim söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkabaca

quote:

ciddi bir bilgim yok motorlar konusunda fakat 40k rpm de ısınmamasına şaşırırdım ben

ısınması normal demek istedim orda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrkabaca

quote:

ısınması normal demek istedim orda

ozaman sıkıntı yok :D

• pervane takınca motora üflemiyormu yüzde 20 sini o zaten soğutur havada zaten rüzgarda iyice soğur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolcu

pervane takınca motora üflemiyormu yüzde 20 sini o zaten soğutur havada zaten rüzgarda iyice soğur bence

bakalım ayarlayacağız birşekilde
  • uçak motoru bu sonuçta rüzgarla soğutur kendini boşta ısınır normaldir 40.000devir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam motoru kaça aldınız ve nereden temin ettiniz?Ayrıca motordan fotoğraflar paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Hocam motoru kaça aldınız ve nereden temin ettiniz?Ayrıca motordan fotoğraflar paylaşırsanız sevinirim

İstanbul/Karaköy de karaköy pasajından aldım 10TL fiyatı.Resmi buyrun :

12v 40.000rpm

• Bundan ne güzel bilgisayar fanı olur ama
  • quote:

Bundan ne güzel bilgisayar fanı olur ama

:D olabilir aslında motorun dezavantajı biraz ağır olması boşta 1 amper çekiyor
  • ufakmış

bu arada dc brushless mi yoksa 3 konnektörlü esc ile kontrol edilen motorlardan mı 10 lira ucuz geldi gözümede

hani bunların yanında
     12v 40.000rpm

12v 40.000rpm

@bilgisayar bağımlısı onların yanında bağırsan iç sesini bile duyamassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 9 Haziran 2013; 10:39:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

ufakmış

bu arada dc brushless mi yoksa 3 konnektörlü esc ile kontrol edilen motorlardan mı 10 lira ucuz geldi gözümede

hani bunların yanında
     12v 40.000rpm

12v 40.000rpm

@bilgisayar bağımlısı onların yanında bağırsan iç sesini bile duyamassın

DC fırçalı motor benimki :D hocam maddi imkanım sınırlı olmasa fena motorlar var piyasada :D

• _bluescream_ bizde oto radyatörü bağlarız atarız radyatörü balkona ohh.15 DK sonra komşularda gelir party party partizaneBu arada avatarındaki kız kim bilmiyorum ama beni hayattan soğutuyor.
  • quote:

_bluescream_ bizde oto radyatörü bağlarız atarız radyatörü balkona ohh.15 DK sonra komşularda gelir party party partizaneBu arada avatarındaki kız kim bilmiyorum ama beni hayattan soğutuyor.

bende öyle yapacağım ama eski vantilatör kullnıcam neden sogutoyurki hayattan

@mrkarabaca. anladım. yüsek devirliymiş gerçi o eğer bir daha gidebilme fırsatın olursa düşük devirlileri hakkında bilgi alırmısın 5-6bin devir yuksek torklu bişe

birde neyle süreceksiniz normal esc ilemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 9 Haziran 2013; 11:13:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

_bluescream_ bizde oto radyatörü bağlarız atarız radyatörü balkona ohh.15 DK sonra komşularda gelir party party partizaneBu arada avatarındaki kız kim bilmiyorum ama beni hayattan soğutuyor.

bende öyle yapacağım ama eski vantilatör kullnıcam neden sogutoyurki hayattan

@mrkarabaca. anladım. yüsek devirliymiş gerçi o eğer bir daha gidebilme fırsatın olursa düşük devirlileri hakkında bilgi alırmısın 5-6bin devir yuksek torklu bişe

birde neyle süreceksiniz normal esc ilemi?

10.000 devir 12v motor vardı fiyatı 4 tl

ESC kullanmayacağım mosfet kullanarak mikro işlemci çıkışından süreceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkabaca -- 9 Haziran 2013; 11:39:08 >

• 10 tl'ye motorda varmış demek ki. çizgi izleyene koyulan oyuncak motorları bile 20 tl
  • anladım. yapacagın projenın detaylarını paylaşırsan sevinirim.(mahsuru yok ise) 10 tl baya baya ucuz yani. yükte kaç amper çekiyor acaba

benim elimde jhonson hc970 denilen motorlardan 2 adet var. 5000 devir 12-24v(10bin)

12volt da boşta 0.7A tam kitlenme durumunda 2A zaten tam kitlemek için mengeneye sıkmak zorunda kalmıştım.

sizin bu motor boşta 1A ki bu fırçasızlar yüksek akım çekebiliyor. kablolar dayanacak mı bilmiyorum arık.

bu arada rc ile bende ugrasıyorum ama tekne ile yapacagınız devreyi sanrım esc yerıne kullanacaksınız takibe alıyorum bu konuyu

birde alısveriş yaptıgınız yerin internet adresi vs varsa pm den yolluyabilirmisniz

• 2-3 defa daha dc verirsen yanar :DDDDDD o motora :DDDD esc :DDDDDD bağlaman :DDDDD lazım :DDDDD bildiğim kadarıyla :DDDD fırçalı motor :DDDD 40kRPM :DDDD veremez :DDDD Fırçasız o :DDDDD
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.