Şimdi Ara

125CC Scooter Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 16 yaşındayım, İzmir'de yaşıyorum ve A1 ehliyete sahip olmama az kaldı. Okula gidip gelmek (evden okula yaklaşık 30-40km) ve şehir içinde yolculuk yapmak için bir 125cc scooter arayışındayım. 12 taksitle almayı düşünüyorum nakit imkanım pek yok, aşağı yukarı 150-160 bin lira bütçem var en fazla.

Bugün bayileri gezerek Kanuni, Arora ve RKS gibi yerli markalara bakma fırsatım oldu. Arora'dan Max Pro 125, Kanuni'den Seha 125 ve RKS'den de Reale 125 modellerini beğendim ama alınır mı emin olamadım. Arora'nın oturuşu ve ergonomisi çok hoşuma gitti ve Kanuni ile RKSde fena değildi ancak özellikle ilk motorum olacağından Arora'da ABS olmaması, yaşayabileceğim parça ve servis sıkıntıları soru işareti yarattı. Eğer bu motorlara bu paraları veriyorsam üstüne biraz daha koyup Sym Jet X gibi daha kaliteli modeller alabilirim diye düşünmedim değil. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brndrkgngr -- 18 Kasım 2025; 12:14:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğitimlerini ve ehliyetini aldıktan sonra arayışa geç ve karar ver. piyasa çok oynuyor şu an karar versen bile o zamanki şartlar ne olur bilinmez.

aralarında sym kalite ve güvenlik olarak en iyisi tabiki. bütçen uyuyorsa sym veya kymco markalarını öneririm.

cevap için teşekkürler. ehliyetimi bir aksilik olmazsa sene sonuna doğru almış olacağım fiyatlar zamlanmadan harekete geçmek istiyorum o yüzden böyle bir niyetim var hazır ailemi de destek olmaya ikna etmişken. fiyatlar çok oynamaz diyorsanız dediğiniz gibi ehliyetimi alınca bakabilirim. bende bütçeyi zorlayarak SYM almayı düşünüyorum bir bayide görmeye gideceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50cc motor önerisi
    3 yıl önce açıldı
    125cc Scotter Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.