Şimdi Ara

12386 TL Dell G15 5515 R5-5600h 8gb 256gb Ssd Rtx3050 4gb 15.6' 120Hz Win11 Home

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.375
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Dell yine bi şeyler denemiş. CPU ve GPU anakartın arkasında, soğutma blokları da haliyle öyle doğrudan klavyeye dönük. Oyunlarda klavye cayır cayır yanar gibi sanki?

Ayrıca kendiniz termal macun falan değişimi yapmak isterseniz anakartı komple sökmeniz gerekiyor tabi bu iki sene sonra düşünülecek bir sorun. Ama bu fiyata bu cihaz çok iyi, bu fiyat seviyelerinde genelde 10300, 10400 tarzı CPU'lar var hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xotac -- 16 Mart 2022; 10:49:11 >
  • Render yaparken 90 dereceleri goruyor bilginize.

• Gayet normal bir değer hocam. 105 e kadar sıkıntı yok. Sürekli render alınacaksa turbo boost kapatılır altına 2 fanlı bir soğutucu alınır. 70-75 derecelerde 7/24 render alınır (böyle yapıyorum o yüzden yazdım)

• Şimdi sökülmesine baktım da kolay duruyor. 5590 kullanıyorum direkt soğutucu bloğu kaldırmanız yetiyor ama bunda dediğiniz gibiymiş. Ek olarak anakartın üstünde alienware logosu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben is yerinde bu kasayı kullanıyorum 5800 olanı gayet güzel. Daha önce hp omen vardı ona göre her türlü daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.