Şimdi Ara

1200tl ye oyun pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıktaki gibi1200 tl ye (bonus kart var
    vatandan olur)oyun odaklı pc toplayacagım
    bir tane amd ve bir tane intel i3 işlemci li
    sistem önerebilirseniz sevinirim...monitör
    mouse var klavye fiyata dahil degil son
    çıkan oyunları full çözünürlük oynama gibi
    bir lüksüm yok 7 senelik emektar da low da
    gta san andreas oynayarak zevk
    alabiliyorum gerisini siz düşünün ... ayrıca
    iintel i3 sistemde kablosuz olarak lm660s
    markalı tv me bağlanabilirmiyim?....
    router olarak 740n alacaktım WR2543ND
    İNDİRİM de 110 liraydı sizce almalımıyım?
    teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sagolun dvd var birde iintel tavsiyesinde bulunabilirmisinz lütfen? router hakkında ne düşünüyorsunuz

• İŞLEMCİ
    http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/intel-bx80637i33220-core-i3-3220-soket-1155-33ghz-3mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=61951

ANAKART
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-zh77a-g43-zh77a-g43-intel-h77-soket-1155-ddr3-160mhz-sata-30-usb-30-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=61527

Yukarıdaki sistemdeki anakart ve işlemciyi çıkart bunları ekle onun yerine. dvd var dedin onu da çıkart listeden. %25 indirim olduğu zaman tahmin ediyorum 1200-1250 TL civarı olması lazım.
    Kişisel Görüş: Birkaç yıl sonra oyunlar çok çekirdek kullanma gereği duyarsa i3'ün performansı ne olur bilmem ama i5'in altında işlemci alma derim. Şahsi görüşümdür. Fikirler değişebilir. Kimse yargılamasın.

• hocam sana gayet güzel sistem önermiş. intel i3 ü ikiye katlar o işlemci ki bana kalirsa i3 ün eski seri dual corelerden pek farkı yok
  • dostum 1 yıldır amd ve intel hakkında yazılanları okuyorym fx6100 ün i3e göre ısınma ve elektrik harcaması çok fazla yoksa yanlış mı biliyorum sadece oyun degil internet kullanımı bnm için çok önemli p4 de 3 sayfalı chromede donan bir pc den sonra akıcı bir web performans ı bnm için önemli amd bana bunu da sağlayabilirmi?

• APu a10 5800k nasıl sizce? ...
    Web Browser ve ORta düzey oyun perofrmansı elektrik sarfiyatı ve ısınma göz önünde bulunduruldugunda i3 mü alayım yoksa amd fx6100 mü ? ....
    bu iki işlemciyide aldıgım zaman herhangi bir şekilde kablosuz ekran aktarması yapabilirmiym? widi ve wifi direct destekleyen televizyonumla ?
  • Hocam benim işlemcim i7 2600 k bana göre i5 le i3 arasında da pek fark yoktur sonuçta sadece oyun fps'sine göre değerlendirilemez işlemciler i7 gereksiz para masrafı değildir onu söyleyeyim sana intel hakkında. Arkadaşım youngeeagle_3 ün önerdiği sistemin aynısını aldı ve canavar gibi olduğunu söylüyor.
  • i3 ile i5 arasında pek fark olmasaydı oyunlar konusunda i3=i7 şeklinde bir bağıntı kurabilirdik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ASTON MARTIN- -- 18 Aralık 2012; 18:48:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ASTON MARTIN-

i3 ile i5 arasında pek fark olmasaydı oyunlar konusunda i3=i7 şeklinde bir bağıntı kurabilirdik..

pek fark yok esit degildir fark yok, i5 esit degildir i7. al sana esitsizlik simdi bunu cöz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pecoaven_Z

quote:

i3 ile i5 arasında pek fark olmasaydı oyunlar konusunda i3=i7 şeklinde bir bağıntı kurabilirdik..

pek fark yok esit degildir fark yok, i5 esit degildir i7. al sana esitsizlik simdi bunu cöz

Oyun için i7 2600K aldıysan oyun konusunda sana FPS getirisi olacağını düşünmen yanlış olur. Çünkü oyunlar işlemcilerden çok ekran kartlarını zorluyor. Bu konuda i5 ile i7 arasında fark kalmıyor ve i3 de i5'in arkasından geliyor. Fakat ne bir FX 6100, i3'ün performansını ikiye katlayabilir; ne de dual core işlemciler i3 işlemciler ile bir tutulabilir..
  • quote:

quote:

quote:

Oyun için i7 2600K aldıysan oyun konusunda sana FPS getirisi olacağını düşünmen yanlış olur. Çünkü oyunlar işlemcilerden çok ekran kartlarını zorluyor. Bu konuda i5 ile i7 arasında fark kalmıyor ve i3 de i5'in arkasından geliyor. Fakat ne bir FX 6100, i3'ün performansını ikiye katlayabilir; ne de dual core işlemciler i3 işlemciler ile bir tutulabilir..

Şu anda fontu kalın yaptıgın icin sen daha haklisin. İslemci fps degil, i3 de asla FX6100 kadar ileriye donuk ve iyi bir islemci değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu anda fontu kalın yaptıgın icin sen daha haklisin. İslemci fps degil, i3 de asla FX6100 kadar ileriye donuk ve iyi bir islemci değil.

Yeni nesil FX 6000 serisi işlemciler için konuşsaydık haklı olabilirdin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

FX6100 de suanki haliyle yeterlidir.

• Sen intel olsun dedin bende intel işlemci ve anakart da yazdım. Tartışmaya devam etmenin bir anlamı yok. Kişisel görüşüm ise bu saatten sonra yeni bilgisayar alıyorsam gidip de intel i3 almam. Alana da saygı duyarım.
  • Gigabyte 970A-UD3
    AMD FX6100
    Corsair Vengeance Low Profile 8GB (2x4) 1600Mhz CL9
    ZOTAC GTX660 2GB 192Bit GDDR5
    Seagate Barrucuda 500GB
    Xigmatek Midgard Pure Black 600W

1344TL Vatanbilgisayar.com ( %25 İndirim )

150TL bütçe artırıp, Böyle bir sistem kurarsan seni full HD çözünürlükte uzun süre götürecektir.
    Ama bütçe sonsa 2GB HD7850 alıp yine güzel bir sistem kurmuş olursun büyük ihtimalle 1200TL civarlarına gelir 2GB HD7850 ile.

http://www.anandtech.com/bench/Product/549?vs=660

Battlefield 3 ' teki farka dikkat

• lütfen konuyu tartışmaya çevirmeyin. ayrıca i3 mü yoksa fx6100 mü alınması gerektiği konusunda daha açıklayıcı olabilirmisiniz ışte web tarayıcı ve ve ve oyun performansı benim için önemli ayrica elektrik sarfiyatını da göz önünde bulundurunuz lütfen... ısınma elektrik bunlar önemli yeni nesil fx den kastınız nedir yeni çıkacak birşeyse beklememi önererirmisiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

FX6100 de suanki haliyle yeterlidir.

FX 6100 güncel i3 3220'yi performans konusunda ikiye katlayabilir diyorsun? FX 6100 ancak OC ile i3 3220 geçebilecek bir işlemcidir. Güç tüketimi de çok daha fazladır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ASTON MARTIN- -- 18 Aralık 2012; 19:18:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuzza123

lütfen konuyu tartışmaya çevirmeyin. ayrıca i3 mü yoksa fx6100 mü alınması gerektiği konusunda daha açıklayıcı olabilirmisiniz ışte web tarayıcı ve ve ve oyun performansı benim için önemli ayrica elektrik sarfiyatını da göz önünde bulundurunuz lütfen... ısınma elektrik bunlar önemli yeni nesil fx den kastınız nedir yeni çıkacak birşeyse beklememi önererirmisiniz

Eğer overclock yapacaksanız FX 6100 overclock konusunda çarpan kilidi açık olduğu için 1 adım öndedir fakat i3 3220'yi ikiye katlayabilecek seviyede olamaz. Overclocksuz performans olarak bakarsanız i3 3220 daha başarılıdır. Yeni nesil; FX 6300 oluyor. F/P konusunda piyasadaki en iyi işlemcidir. Fakat eski nesil FX'ler de yeni nesilleri de intel'den daha fazla elektrik harcıyor.

• fx6300 türkiyeye geldimi? ne zaman gelecek

overclock yapmayacağım
    ağır oyun oynamayacağım (Full hd veya full ultra ayarda oynamam taş çatlasa medium

web performansı önemli
    ısınma önemli
    elektrik önemli

i3 e karar verdim sanki alacagım 2Gb ekran kartıda gereksinim e göre fazla geldi kullanmadıgım özelliğe para vermek istemem ama yinede alırsan iyi olur derseniz alırım problem degil buna ilaveten kablosuz ekran aktarımı için intele ek malzemeye gerek varmı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.