Şimdi Ara

1200 TL ye Kadar Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta da belirttiğim gibi 1200 tl ye kadar cep telefonu tavsiyesi arıyorum.Yeğenim sağolsun kardeşimin Iphone 6 sını çamaşır makinasında yıkadığı için o büyüyene kadar pahalı bir telefon almamaya karar verdik.Aradığımız özellikler şunlar

1-Bayanların kullanımı için uygun olacak.(Bütün gün boş boş telefonla uğraşacak yani)
    2-Ekranının büyük olması lazım(En azından LG G3 kadar)
    3-Sağlam olması önemli.Yeğenim sağolsun elektronik cihazlara rahat vermiyor.
    4-1200 TL fiyatın elektronik market veya Turkcell fiyatı olması lazım.Paralel ithalat kesinlikle düşünmüyorum
    5-Çok uzun süre kullanılmayacak 1 buçuk 2 sene götürse yeter.

Şimdiden cevap veren vermeyen herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celades -- 21 Mart 2016; 11:54:04 >

• Sony m5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşın dediği gibi lenovo vibe p1. elinden düşmeyecekse şarj konusunda iyi hem de metal sağlam. kronik sorunları olmayan stabil cihaz p1 --- m5 çok iyi ama ayıplı cihaz denk gelme ihtimali yüksek. sorun yaşayanı çok. kendi kendine kapanma, abuk sabuk sorunlar olmasa m5 derdim ama risk almamak adına p1. kamera çok önemli değilse lenovo p70 de olur yarı fiyatına neredeyse. sony olacaksa m4 aqua ucuz sağlam su geçirmez sertifikalı tek eksi yönü dahili hafızası 8gb. çok fazla uygulama yüklemek mümkün olmaz dahili hafızaya

P1 Kasası metal, parmak izi okuyucusu var ve dünyanın en uzun sarj süresini veren telefon.Performans olarkata güzel ama kamerası kötü

Xperia C4 olabilir tam bir bayan telefonu.Dünyanın en iyi selfie telefonu seçildi performansıda gayet yeterli ama batarya konusunda şikayetler var

M5 olabilir ama kronik sıkıntısı çok.Ben yinede M5e bir bakın derim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.