merhaba arkadaşlar televizyonlardan pek anlamam bana 1200 tl yi geçmeyecek şekilde hazır yıl başı indirimi varken televizyon önerirmisiniz.
güncel
Dostum şuan teknosada samsung 51E551 1400 tl.Hem full hd hem 3d hemde smart tv.Bence deneyebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: CheckVizoR
Dostum şuan teknosada samsung 51E551 1400 tl.Hem full hd hem 3d hemde smart tv.Bence deneyebilirsin.
önerin için teşekkür ederim. tv alacağım yer olarak teknosa daha mı iyidir sizce 2 aylık dıgıtürk hediye ediyorlar birde 650 liralık xbox360 400 liraya inmiş kafamda konsol almakta vardı, birde internettten alış veriş yapınca puan felan veriyorlarmı_
Teknosa tv alman yönünden daha iyidir.Ama diğer söylediklerin hakkında birşey söyleyemem.Bir bilgim yok.
quote:
Teknosa tv alman yönünden daha iyidir.Ama diğer söylediklerin hakkında birşey söyleyemem.Bir bilgim yok.
sağolasın önerdiğin televizyon gerçekten güzelmiş bu akşam veya yarın akşam alabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: pofeenk
quote:
sağolasın önerdiğin televizyon gerçekten güzelmiş bu akşam veya yarın akşam alabilirim.
Bende bugün gidip mağazada inceleyecem.Hoşuma giderse almayı düşünüyorum bende.Dahili wifi olsa çok daha güzel olurdu.
İnternetten alırsan biraz daha ucuza gelir. Hatta bazı yerler %10 bonus veriyor. Ama bazı sitelerdeki tv'lerde garanti problemi oluyor. İyi araştırmak lazım. Etrafında spotçular varsa oralara da bakabilirsin. Orda biraz daha ucuz olur. Onlardan bayilerdeki fazla malları ucuza alıp yine ucuza satıyorlar genelde.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pofeenk
quote:
Bende bugün gidip mağazada inceleyecem.Hoşuma giderse almayı düşünüyorum bende.Dahili wifi olsa çok daha güzel olurdu.
teknosada 1400 tl ye alınacak en iyi televizyon gibi duruyor, ben 2 aylık digitürk hediyesindende yaralanmak istiyorum gayet uyguna geldi bu şekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: Doğru söyleyen adam
İnternetten alırsan biraz daha ucuza gelir. Hatta bazı yerler %10 bonus veriyor. Ama bazı sitelerdeki tv'lerde garanti problemi oluyor. İyi araştırmak lazım. Etrafında spotçular varsa oralara da bakabilirsin. Orda biraz daha ucuz olur. Onlardan bayilerdeki fazla malları ucuza alıp yine ucuza satıyorlar genelde.
hocam teknosadan alacağım işimi garantiye almak istiyorum gidip teknosaya inceleyip internetten sipariş vermeyi planlıyorum puan geliyor sanırsam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme