< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Öğrenciler bile 130 milyarlik arabaya biniyor
Bi bize gülmedi kahpe Dünya |
Durumu iyi olan herkese iftira atmaya devam edin siz dostum... iktidara oy verenler en fakir kesim özellikle ben hiçbir fakirin muhalefete oy verdiğini görmedim |
Evlatlık olabilir miyim size |
Bunun konuyla ne alakası var birader?
|
Alabileceğin araçlar
Reno Megan Honda civic Oktavia Opel Astra 2013-14-15 modellerine bak |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evlatlık olabilir miyim size < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekonomi gayet iyi deyince de üstümüze çullanıyorsunuz. Bunun gibi bir sürü öğrenci gerek forumda gerek üniversitede biliyorum. Devlet üniversitesindeyim dönemin yarısının arabası var sabah park edecek yer olmuyor kampüste < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 23 Temmuz 2020; 8:21:55 > |
Hangi devlet üniversitesiymiş o? Bizim sınıf 120 kişiydi bi tanesinde bile araba yoktu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 23 Temmuz 2020; 8:25:15 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Durumu iyi olan herkese iftira atmaya devam edin siz dostum... iktidara oy verenler en fakir kesim özellikle ben hiçbir fakirin muhalefete oy verdiğini görmedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence konuyu yanlış yere açmışsın. Burada böyle yorumlar gelir Alttaki foruma aç konuyu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
60 bine 2 sene once aldıgım auris 2016 su an 120-130 bin bandında.. aracımdan memnunum... düşünebilirsin... manuel.. 1.33 ... cekmez gitmez diyenlere aldırma..gayet iyi araç...1.5 dizel motordan buna gecmiştim..bi fark goremedim pek... |